Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
jojo, už může začít sněžit. Využil jsem hezkého počasí a Pandisko už je na sněhulákách. Včera jsem zajel k ruční myčce, důkladně to umyl a nastříkal voskem. Za stovku parády habakuk, leskne se to úžasně a v zimě to pak stačí občas lehce opláchnout.Ještě vyměním vodu v ostřikovači za zimní a přepucuju skla a bude to nachystaný. A až se zkazí počasí úplně, přidám škrabku a smetáček, plachtu na okno, lopatku a lano a bude to v plný zbroji.
Zimáky mám připravený od minulýho roku, rázový utahovák taky a až padne první vločka, tak to tam za pár minut naházím. Přezouvat na zimáky v kraťasech ve 20°C - to je něco co asi nezkousnu (ať si říká zákon co chce).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Dnes v na horách v Bavorském lese 23 stupňů, na autě letňáky, zimní nahodím, až budou teploty kolem nuly a místo deště bude sněžit. Tak je to podle německých i českých předpisů.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ja som pozeral 10dnovu predpoved pocasia... Kym tam neuvidim minusovu hodnotu v noci tak ostávajú letne
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ma tu niekto skusenost s Hankookami Winter i*cept evo 3? Podla recenzii vyzera, ze by mohli byt fakt dobre...
Alebo neriskovat, dohodit 20% € na gumu a ist cestou Michelin/Continental?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
za mě continental 870
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Myslím, že mi zrovna toto leasingovka obula na auto. Recenze OK, já je zatím hobluju v teple a max na mokré dálnici.Snowman000 píše: ↑pon 07 lis 14:12 Ma tu niekto skusenost s Hankookami Winter i*cept evo 3? Podla recenzii vyzera, ze by mohli byt fakt dobre...
Jezdím je v 245/35R20, takže i ve vyšších rychlostech bez problému.
Na sněhu a ledu nezkoušeno, ale podle recenzí by to mělo být OK.
2.9T RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Diky za info. Tak ja to budem mat v 235/55 R17 a zrovna pila sa s tym jazdit nebude, skor len nech je to citatelne, hlavne na vode. Snehu aj tak moc neni a nebude.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
RS3 este nie, tie len teraz vysli. Ale RS2 boli super, zaradil by som ich aj nad alpin 6...
ja som od hankooku este zlu pneumatiku nesoferoval(co nemozem povedat trebars o continentale alebo micheline...)
ja som od hankooku este zlu pneumatiku nesoferoval(co nemozem povedat trebars o continentale alebo micheline...)
Zdražily energie, tak letos straší Ladovskou zimou
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz