Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
jelikož Ragamix nabízel na AR foru testvaci Qi45 na polovic tak jsem mu na ni psal...to je tak vše. a zboží co sem bral od vás bylo za tisicovku desplej V1
jinak sem od vás nic nebral...a to že jsem poptával u všech prodejců..to sem dělal vždy a bral tam kde byla nejlepší cena....proto sem nakonec kupoval u AR.net
a několikrát sem i na "vašem" fóru psal že mě je uplně jedno od koho koupím(dovozce mají všichni stejného) ale zajímá mě cena...neměl sem proti vám vcelku nic jen mě vadilo jak ze dne na den jste začal prezentovat produkt který se v CZ ani netestoval a začal jste říkat že je to jednička....+co tady prezentujete poslední dobou.....tím neprospíváte ani sobě ani jiným prodejcům v celé CZ a pro uživatele to taky není moc přínosné....
jinak sem od vás nic nebral...a to že jsem poptával u všech prodejců..to sem dělal vždy a bral tam kde byla nejlepší cena....proto sem nakonec kupoval u AR.net
a několikrát sem i na "vašem" fóru psal že mě je uplně jedno od koho koupím(dovozce mají všichni stejného) ale zajímá mě cena...neměl sem proti vám vcelku nic jen mě vadilo jak ze dne na den jste začal prezentovat produkt který se v CZ ani netestoval a začal jste říkat že je to jednička....+co tady prezentujete poslední dobou.....tím neprospíváte ani sobě ani jiným prodejcům v celé CZ a pro uživatele to taky není moc přínosné....
Naposledy upravil(a) VS* dne úte 24 led 12:30, celkem upraveno 2 x.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
AR: ono je rozdíl postovat Vaše obchodní jméno, které si každý dokáže dohledat i přímo na Vašich webových stránkách a postovat jméno Vašeho zákazníka. Tohle mi někdo udělat, tak to beru jako hrubé porušení soukromí
2.0i 107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Raději si 2x něco přečtěte než začnete hystericky reagovat a metat kolem sebe lháře.AntiRadary.cz píše:Další demagogie a lež! Já se za žádné s.r.o. a různé bíle koně z Německa neschovávám a vystupují sám za sebe!řidičBOB píše:Jeho jméno je něco jiného: jednak je veřejně známým prodejcem a jednak zde vystupuje (avatar, podpis) za právnickou osobu, které je zde povolena reklamní činnost.
Takže na vysvětlení pro méně chápavé: uveřejnění Vašeho jménna (oslovení) je něco jiného, protože jste jednak veřejně známým prodejcem a jednak zde vystupujete za právnickou osobu, čili firmu (v avataru i v podpisu máte jméno právnické osoby), která má zde na fóru povolenou reklamu této společnosti. Je to takto srozumitelné i pro Vás?
Samozřejmě si nelze nevšimnou, že každá Vaše reakce/argumentace obsahuje okamžitě narážku na bývalého dodavatele - podívejte, to já ne, to on! Je to už trošku trapné a dětinské. Ale co se za mlada v KGB člověk naučí, ve stáří jako když najde, že
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tohle mám na mysli.šmoula píše:AR: ono je rozdíl postovat Vaše obchodní jméno, které si každý dokáže dohledat i přímo na Vašich webových stránkách a postovat jméno Vašeho zákazníka. Tohle mi někdo udělat, tak to beru jako hrubé porušení soukromí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak zas mě osobně to nějak moc extrémně nevadí to příjmení....to není nic čeho by se např PČR při odhalovaní ar mohla chytit...
navíc nejsem první koho pan antiradary.cz zveřejnuje
navíc nejsem první koho pan antiradary.cz zveřejnuje
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To sice dokáže, ale určitě tam není uvedeno spolu s vymyšlenými pomluvami anonymních uživatelů, kteří dokážou jenom skrytě štěkat schovaní za internetovým nickem, ale nemají odvahu se za své tvrzení podepsat a nest odpovědnost.šmoula píše:AR: ono je rozdíl postovat Vaše obchodní jméno, které si každý dokáže dohledat i přímo na Vašich webových stránkách a postovat jméno Vašeho zákazníka.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Toto já neřeším, kdo, co atd atd. To jsou vaše problémy, a nechtěl bych dopadnout jako uživatel VS, kterému jste zveřejnil příjmení na veřejném fóru. Také jsem u Vás nakoupil a pokud by jste zveřejnil i moje jméno, nadšený bych z toho rozhodně nebyl.
2.0i 107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jakou odpovědnost má Franta Novák, kterého identitu zde zveřejníte nebo jeho nick FN? Tomu fakt nerozumím.
Nehledě na to, že Vy ty lidi, kteří mají jiný názor než Vy dobře znáte, protože byli Vašimi zákazníky a zneužíváte právě toho, že Vy ty informace máte.
Jejich chyba byla, že si kdy začli s člověkem Vašich morálních kvalit, který se neštítí, v případě sporu, odhalit identitu svých zákazníků.
Fórum jako takové je anonymní - já zde neznám osobní údaje mnoha lidí, neznal jsem je ani na starém fóru...ale u těch, které znám, by mne nikdy nenapadla taková PRASÁRNA, kterou zde předvádíte.
Nehledě na to, že Vy ty lidi, kteří mají jiný názor než Vy dobře znáte, protože byli Vašimi zákazníky a zneužíváte právě toho, že Vy ty informace máte.
Jejich chyba byla, že si kdy začli s člověkem Vašich morálních kvalit, který se neštítí, v případě sporu, odhalit identitu svých zákazníků.
Fórum jako takové je anonymní - já zde neznám osobní údaje mnoha lidí, neznal jsem je ani na starém fóru...ale u těch, které znám, by mne nikdy nenapadla taková PRASÁRNA, kterou zde předvádíte.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jak napsal tento pán mě - parafrázuji: buď budete držet hubu nebo se lidé dozvědí, kdo jste.šmoula píše:Toto já neřeším, kdo, co atd atd. To jsou vaše problémy, a nechtěl bych dopadnout jako uživatel VS, kterému jste zveřejnil příjmení na veřejném fóru. Také jsem u Vás nakoupil a pokud by jste zveřejnil i moje jméno, nadšený bych z toho rozhodně nebyl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time