jak poznám minerální olej, polosyntetiku, full syntetiku?
Re: jak poznám minerální olej, polosyntetiku, full syntetiku
Já to cháu a děkuji. Nežijeme v Kapitalismu a tak vždy je nejdůležitější cena a maximalizace zisku. Podle doporučení zde jsem si nechal koupit Ravenol. V pondělí má dojít.
Prostě i když motory kam jsem zde na foru - řešený a probíraný olej 10W-40 chtěl umístit, mají nájezd přes 300.000 km tak jsem tím NEmyslel, že to budu lít i do motorů, které mají nájezd 100.000 - 200.000 - 250.000 km kde se budu držet ještě té výrobcovské (zaprodané) normy.
Ono pro výrobce Volkwagen je kšeftem i to, že prodává svou originalitu a prodává souhlas s použitím. Takže na nějaké testy dnes moc nevěřím. Dnes je podvod všechno, kam se podívám.
Prostě i když motory kam jsem zde na foru - řešený a probíraný olej 10W-40 chtěl umístit, mají nájezd přes 300.000 km tak jsem tím NEmyslel, že to budu lít i do motorů, které mají nájezd 100.000 - 200.000 - 250.000 km kde se budu držet ještě té výrobcovské (zaprodané) normy.
Ono pro výrobce Volkwagen je kšeftem i to, že prodává svou originalitu a prodává souhlas s použitím. Takže na nějaké testy dnes moc nevěřím. Dnes je podvod všechno, kam se podívám.
- GeneHawkins
- Letec
Ravenol Украина - это гарантия качества!
no vidíš a jaký olej tedy si máme kupovat?
Ten PRAVDIVÝ, KVALITNÍ, SPRÁVNÝ.
Dnes i Mercedes stojí za HOVNO. Škodovka vyrobí motor, který nemaže. Motory TSI, které se zničí. Jak se ztěch hoven dostat ven?
Jsme úplně za začátku, kdy jsemse ptal
jak poznám minerální olej, polosyntetiku, full syntetiku? myšleno, jaký olej je kvalitní a vyrobený z KVALITNÍCH ZÁKLADOVÝCH OLEJŮ.
8 stránek ODPOVĚDÍ PLNÝCH BLÁBOLŮ jak mám VĚŘIT NORMÁM NAPSANÝCH NA PIXLE, nebo případně se SOUDIT že se mi zadřel motor po 300.000km.
Třeba se něčeho dobereme.
Teda pokud ta debata zase nebude o podpoře Marketingu, prolhaných výrobců mazutu, zabalených do ZNAČKOVÉho a PŘITAŽLIVÉho balení SRAČKY. Něco jako přesolená DĚTSKÁ ŠUNKA, s podílem masa 55%.
Российский дизель = цена 12, -Kč и дальность + 20%
Чешская нафта = катастрофическое отвращение, смешанное с биокомпонентом
Ten PRAVDIVÝ, KVALITNÍ, SPRÁVNÝ.
Dnes i Mercedes stojí za HOVNO. Škodovka vyrobí motor, který nemaže. Motory TSI, které se zničí. Jak se ztěch hoven dostat ven?
Jsme úplně za začátku, kdy jsemse ptal
jak poznám minerální olej, polosyntetiku, full syntetiku? myšleno, jaký olej je kvalitní a vyrobený z KVALITNÍCH ZÁKLADOVÝCH OLEJŮ.
8 stránek ODPOVĚDÍ PLNÝCH BLÁBOLŮ jak mám VĚŘIT NORMÁM NAPSANÝCH NA PIXLE, nebo případně se SOUDIT že se mi zadřel motor po 300.000km.
Třeba se něčeho dobereme.
Teda pokud ta debata zase nebude o podpoře Marketingu, prolhaných výrobců mazutu, zabalených do ZNAČKOVÉho a PŘITAŽLIVÉho balení SRAČKY. Něco jako přesolená DĚTSKÁ ŠUNKA, s podílem masa 55%.
Российский дизель = цена 12, -Kč и дальность + 20%
Чешская нафта = катастрофическое отвращение, смешанное с биокомпонентом
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Ravenol nepřišel, zvítězil Castrol Magnatec 10W-40 za 700,- očí. Příští týden dojde Selenia 5W-40 WR za 800,-Kč, k tomu jsem objednal olej výrobce VW 5W-30 za 1200,-Kč a do konce roku koupím ještě Vlavoline synpower 5W-30
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
A smícháš to dohromady .
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
a vypiju, aby mně nevrzali kolena
970ka : hustý A vznikl by zcela nový 6,25W35 olej
Když olej, tak Mobil přece...Ale je srandovní srovnat různé viskozity a jejich chování v zimě : https://www.youtube.com/watch?v=aMr7XxitOkg Různých testů i nezávislých jde najít hodně.
Ovšem ruku na srdce, svou odpovědnost má filtr, že.. https://www.youtube.com/watch?v=fx_4oN54qlU Tady zase já preferuju MANN. Nic jiného už nikam nedávám, kromě kabinového...Tam občas uhnu.
Když olej, tak Mobil přece...Ale je srandovní srovnat různé viskozity a jejich chování v zimě : https://www.youtube.com/watch?v=aMr7XxitOkg Různých testů i nezávislých jde najít hodně.
Ovšem ruku na srdce, svou odpovědnost má filtr, že.. https://www.youtube.com/watch?v=fx_4oN54qlU Tady zase já preferuju MANN. Nic jiného už nikam nedávám, kromě kabinového...Tam občas uhnu.
To s těmi oleji bude asi pěkně na pytel, jeden známý se mě zeptal, zda li mám Castrol z Německa nebo z Rumunska.
Jak to poznat a nekoupit ten Rumunský.
Začíná mi být blujno.
Jak to poznat a nekoupit ten Rumunský.
Začíná mi být blujno.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Že se na to nevyssereš,já byl teď v germánii na první výměně oleje u 911 a věř mi,že je mi úplně u prrdele,co tam nalili,páč to stejně po 10tkm nechám vypustit.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...