Kdyz uz to Deli otevrel... Protoze se tak nejak nedari rozumne sehnat zadnou onboard kameru s GPS, hledali jsme alespon nejakou alternativu bez, ktera by byla v CR k mani, a napadlo me (uz drive videne) toto:
Kdyz uz nic jineho, je to aspon levne, ma to HD (video ukazka tedy neni), mikrofon, SD a displej (coz neni spatne, rovnat to podle nejakeho laseroveho zamerovace se mi moc nechce). Nevi o tom nekdo vice?
pjanda píše:Kdyz uz to Deli otevrel... Protoze se tak nejak nedari rozumne sehnat zadnou onboard kameru s GPS, hledali jsme alespon nejakou alternativu bez, ktera by byla v CR k mani, a napadlo me (uz drive videne) toto:
Kdyz uz nic jineho, je to aspon levne, ma to HD (video ukazka tedy neni), mikrofon, SD a displej (coz neni spatne, rovnat to podle nejakeho laseroveho zamerovace se mi moc nechce). Nevi o tom nekdo vice?
Když rozkliknete tu od řidičeBOBa, tak mi přijde téměř identická, nejspíš to bude stejný produkt...
Bude to totez, pak to asi nebude ta prava. Je moc sirokouhla a to nemam rad, tato moznost akorat zkresluje obraz a neni videt co ma byt. Za roh pritom videt netreba...