Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
vasco: není potřeba do toho vnášet falešnou ironii...to z Tebe nedělá příliš nestranného pozorovatele
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tady to "začíná" být "konečně" "zajímavé"
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Anebo si vybrat levnější nákup od dlouhodobě zavedené firmy, a tím nemyslím jenom sebe, jak tady již stačil vypátrat vasco.mafel píše:Každý si však musí rozhodnout, což platí pro každý tovar, zda se mu vyplatí trochu dražší nákup s vědomím zázemí dlouhodobě zavedené firmy anebo levnější nákup od firmy, která funguje půl roku a za další půl už existovat nemusí.
Alex: Vždyť jsem to taky sliboval.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Dobra, tak ted zcela vazne. Kdyz teda jsi stale tak pravdomluvny, zahraju si na pravdu s tebou. Ja zde nikoho z niceho neobvinil, jen jsem napsal par "fun facts", zaver uz si kazdy muze udelat jaky chce. Pokud mi tedy verejne ty indicie verohodne vyvratis, velmi rad si nasypu popel na hlavu, omluvim se a budu soupat nohama v koute.řidičBOB píše:vasco: není potřeba do toho vnášet falešnou ironii...to z Tebe nedělá příliš nestranného pozorovatele
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já Ti nechci nic vyvracet...já tady nikoho neobhajuji... Tím myslím nikoho personálně. Obhajuji tady produkty a protestuji proti některým "technickým" věcem.
I když jsem tady byl obviněn, že jsem placeným agentem a že Robert je můj šéf, tak to tak není a ten pán, který tohle vypustil, to dobře ví. Robert je sice můj kamarád, ale přátelské vztahy jsem měl i s tím pánem, dokud se nezbláznil a mezi náma tak nevzplál spor čistě ideový.
Věci typu: já jsem nikoho a zníčeho neobvinil...jenom jsem našel něco tam a něco jinde - však pravdu si už v tom každý nějak najde; a každý takovou, jaká se mu hodí...to je právě úplně to nejhorší
I když jsem tady byl obviněn, že jsem placeným agentem a že Robert je můj šéf, tak to tak není a ten pán, který tohle vypustil, to dobře ví. Robert je sice můj kamarád, ale přátelské vztahy jsem měl i s tím pánem, dokud se nezbláznil a mezi náma tak nevzplál spor čistě ideový.
Věci typu: já jsem nikoho a zníčeho neobvinil...jenom jsem našel něco tam a něco jinde - však pravdu si už v tom každý nějak najde; a každý takovou, jaká se mu hodí...to je právě úplně to nejhorší
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 23 led 10:16, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hele, já se v tom vážně úplně neorientuji, neb moje informace pochází pouze z veřejných zdrojů. Nerozumím, kdo je antiradar-shop.cz, který nabízí v zásadě nejlevnější antiradary v ČR. Dle ABELa, jestli jsem to pochopi, je to odnož Roberta?
Doktore, si tak blby nebo mi to nechceš řect?mafel píše:Hele, já se v tom vážně úplně neorientuji, neb moje informace pochází pouze z veřejných zdrojů. Nerozumím, kdo je antiradar-shop.cz, který nabízí v zásadě nejlevnější antiradary v ČR. Dle ABELa, jestli jsem to pochopi, je to odnož Roberta?
A to tady zmiňuješ jako proč? Já nic takového NIKDY nenapsal, protože si to ani nemyslím a nemyslí si to tady nikdo.řidičBOB píše: I když jsem tady byl obviněn, že jsem placeným agentem a že Robert je můj šéf, tak to tak není...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
protože to tady píše jeden pán pořád dokola...aby navodil dojem, že to tak je
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No, odpověď nikdo asi nezná. Zkusím objednat a uvidím, co mi dorazí. Just for fun.mafel píše:Nerozumím, kdo je antiradar-shop.cz