Celoroční pneumatiky.
Re: Celoroční pneumatiky.
Nestálo by za to znemožnit kratce registrovanym uzivatelum postovat URL? + taky minimalne treba 50 postu predtim nez budou moci postovat URL.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
-
- Dítě v autě
Celoroční jsem měl, ale musím říct, že už bych to bral jen jako krajní řešení.
Kvalitní pneumatiky na www.mands.cz
Pro někoho, kdo najede hodně málo, ideální řešení ty celoroční gumy.
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
Celou lonskou zimu bych odjezdil v pohode i na letnich.
Letos jsem v lete prezul na Michelin CC, a kdyby mela byt kalamita, proste zustanu doma.
Na hory v zime nejezdim, volant me nezivi a do prace dojedu i sockou.
Letos jsem v lete prezul na Michelin CC, a kdyby mela byt kalamita, proste zustanu doma.
Na hory v zime nejezdim, volant me nezivi a do prace dojedu i sockou.
Zásadní nesouhlas. Pindicia najede málo a proto celý rok jezdí na ZIMNÍCH gumách.... je to ale malé, slabé a pomalé příměstské a temní vozítkospeleo píše:Pro někoho, kdo najede hodně málo, ideální řešení ty celoroční gumy.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já taky zásadně nesouhlasím. V mém případě třeba najedu v létě násobně víc než v zimě a proto se mi v horku mírně lepší vlastnosti univerzálů oproti čistě zimním hoděj. Proto třeba taky uvažuju o Michelinech CC, protože to jsou spíš víc letní univerzály, než do sněhu a protože rád jezdím svižně, lepší vlastnosti využiju. Naopak nevyužiju dvou sad, kdy během mých pár tisíc kilometrů za rok je prostě nestačim ojet a skončí to tak jako u bejvalýho auta, kdy letní měly 4mm a 14 let a zimní maj 6mm a 11 let. Oboje samozřejmě kamenný a hotovo.
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
-
- Dítě v autě
Docela hezky a jednoduše je tohle téma na tomto blogu:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Naposledy upravil(a) pavproch dne stř 28 bře 09:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: edit by -pp-: Aleno, tak! Ešče raz a BANán.
Důvod: edit by -pp-: Aleno, tak! Ešče raz a BANán.
Celoroční jsou jen pro ty co se bez auta vždycky mohou obejít a jezdí minimálně, mají víc aut a teplý region kde sněží výjmečně.
Ostatní to mohou řešit raději celoročně na zimních, např Michelin Alpine5 atp se i v létě chová velmi dobře pro běžnou jízdu nějakým autem okolo 100koní no problem.
Normální řidič na zimu potřebuje pořádnou techniku, tj pohon všech kol, nějaká pořádná alu náležitě obutá, aby se z zimě nemusel táhnout po dálnici jak smrad a auto se nevlnilo jak had
Ostatní to mohou řešit raději celoročně na zimních, např Michelin Alpine5 atp se i v létě chová velmi dobře pro běžnou jízdu nějakým autem okolo 100koní no problem.
Normální řidič na zimu potřebuje pořádnou techniku, tj pohon všech kol, nějaká pořádná alu náležitě obutá, aby se z zimě nemusel táhnout po dálnici jak smrad a auto se nevlnilo jak had
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)