Samosvorné diferenciály pro BMW
Re: Samosvorné diferenciály pro BMW
jo, sem si ešče zpoměl - dodatek: tím, že se mění enem vřitnosti vlastního diffu a zbytek zůstává původní OEM, tak žádná změna final ratio halt nebude...... škoda, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pokud potřebuješ míň zubů na pastorku tak stačí jeden ulomit
rači dva, ať je to ešče kratší
Opravte me, pokud se pletu, ale neco jsem tady cetl o pevnym, nerozebiratelnym venci stalyho prevodu. Takze predpokladam, ze novej svor bude mit integrovanej nejakej venec a pokud bych objednal libovolnej svor a k nemu hridelku s odpovidajicim pastorkem muzu bez problemu zmenit stalej prevod.
RWD
co se (ne)rozebiratelnosti diffů týče, tak já zaregistroval jedinou věc: 35i (jak 1er, tak 3er) nemají šroubované spoje na výstupech k poloosám, (zatímco všechny ostatní modely mají), takže výměna diffu u těhle dvou modelů znamená spoustu řezání flexou, vaření atd.... ale ke stálému převodu sem nic nezachatil tím ovšem neříkám, že třeba nemáš pravdu)
Nehrozí u této operace riziko vibrací apod.? Přece jen to ve fabrice vaří automat a tady je to jen na člověku, ale snad to mají nějak vychytané.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
imho to bude chtí po úpravě ty poloosy vyvážit a to tak že dost přesně...
Poloosy ? Snad diferenciál, ne ?
Skorsie rocniky 135i a 335i mali este prisrobovane ozubene kolo(veniec), neskore uz zvarane.
Ozubene kolo sa od difu oddeli, ale potom sa spaja srobmi, nezvara sa, preto netreba nic vyvazovat.
Toto video to vysvetli
Ozubene kolo sa od difu oddeli, ale potom sa spaja srobmi, nezvara sa, preto netreba nic vyvazovat.
Toto video to vysvetli
Dík za instuktážní video.
Mě by zajímalo, z jakého důvodu BMW přistoupilo u vybraných modelů ke svařování a jinde volí šroubové spoje
Mě by zajímalo, z jakého důvodu BMW přistoupilo u vybraných modelů ke svařování a jinde volí šroubové spoje
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3