Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
Je to verze Climbing 4x4, takže 185/65 R14
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to kompatibilne moc neni teda...mne tam pisu 185/55 R14 alebo 195/45 R15 (neexistuje ani jedna zimna guma )
Asi tam hodim 195/50 R15 co mi ostali z MX-5
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jsem si potřeboval spravit náladu, tak jsem ještě před zimou koupil novou letní sadu 205/45R16 na sporta - už je na autě a o cca 4% kratší převod je docela fajn .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Samozřejmě je tam dej, blbost shánět jiné.Snowman000 píše:
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Diky za potvrdenie, sak jasne treba ich vyuzit...skoda ze aj roztec 4x100 nie je rovnaka ako Fiatackych 4x98M.Z. píše:Samozřejmě je tam dej, blbost shánět jiné.Snowman000 píše:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak, poslušně hlásím, že pozítří už budou všechna auta v mojí firmě (vč. brambora2 a jejího Leguána) kompatibilní se zákonem.... přezuto.
Na jare jsem tak trochu znicil zimaky na GS - 20 stupnu + standardni tlak + nemecka dalnice = nerovnomerne opotrebeni: 4 mm stred, 5-6 mm kraje. Jak velkej to muze mit negativni vliv na jizdni vlastnosti? Mate nekdo zkusenost?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Přehřátí zimní gumy při jízdě v teple (ie. následně ztvrdnutí její směsi a tímpádem výrazně horší jízdní vlastnosti /záběr na kluzkém) jsou důvodem, proč dávám každou zimu nové gumy bez ohledu na to že ještě je na nich vzorku dost.
Neprehrali se nijak extra, to bych poznal na tlaku za jizdy + rychla dalnice gumy celkem chladi. Jde o to, ze diky standardnimu tlaku a velke odstredive sile se uprostred sjely vic...pavproch píše:Přehřátí zimní gumy při jízdě v teple (ie. následně ztvrdnutí její směsi a tímpádem výrazně horší jízdní vlastnosti /záběr na kluzkém) jsou důvodem, proč dávám každou zimu nové gumy bez ohledu na to že ještě je na nich vzorku dost.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Jakože jednorázové přehřátí může natrvalo změnit trvdost pneumatiky?pavproch píše:Přehřátí zimní gumy při jízdě v teple (ie. následně ztvrdnutí její směsi a tímpádem výrazně horší jízdní vlastnosti /záběr na kluzkém) jsou důvodem, proč dávám každou zimu nové gumy bez ohledu na to že ještě je na nich vzorku dost.