Pneu koutek
Re: Pneu koutek
tyhle corsy jsem mel na mysli
netusim, jake mely TW, ale muzu se podivat, ze se vratim z cest
netusim, jake mely TW, ale muzu se podivat, ze se vratim z cest
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jozef řekl 7:30 Ale to si nefandíme asi nikdo, že ... Napoprvé mám metu 8:20 (jako první kolo), ne dobrý, s tím první kolem si dělám prdel :-DDM.Z. píše:Hele, když to budeš jen tak lehce šmrdlat, tak gumy vydrží 100%
Na ringu je trochu jiný svět, tam jde o přežití . PS: s fwd s lsd se to ale dá přežít (což teda ringový swift nesplňuje, ale zas je to taková malá závodnička).jožko píše:Jarka : ten Swišť a tvoj popis pod čiarou sa troška vylučujú.
Tak jestli do toho jdeš takhle srdcem, tak gumy za relativně pár tisíc nejsou náklad .Tommino píše:JJ, poprvé, ale tak....najel jsem jako spolujzdec třeba 25-30 kol a pamatuju si ji nazpaměť. Buď bude dobrý čas, nebo alfavrak
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Cuore Sportivojarka píše:Na ringu je trochu jiný svět, tam jde o přežití . PS: s fwd s lsd se to ale dá přežít (což teda ringový swift nesplňuje, ale zas je to taková malá závodnička).jožko píše:Jarka : ten Swišť a tvoj popis pod čiarou sa troška vylučujú.
Tak jestli do toho jdeš takhle srdcem, tak gumy za relativně pár tisíc nejsou náklad .Tommino píše:JJ, poprvé, ale tak....najel jsem jako spolujzdec třeba 25-30 kol a pamatuju si ji nazpaměť. Buď bude dobrý čas, nebo alfavrak
Radši první, než druhý
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Na motokrosu říkáme, radši mrtvej, než druhejM.Z. píše:Radši první, než druhý
A ještě je dobrý: Silňéši pes mrdá.
alebo 2 miesto je prvý “lúzer”.
Aj ten Swišť si myslim je na pobavenie na ringu dobrý,hlavne sa všetko odohráva v nižších rýchlostiach.
Aj ten Swišť si myslim je na pobavenie na ringu dobrý,hlavne sa všetko odohráva v nižších rýchlostiach.
Jo, co jsme tam byli, tak zas tak nízký rychlosti to nebyly - dají se s tím lítat časy kolem 9m, což není úplně na chvostu. Když jsem tam s miatou jezdil mírně pod 9m, tak mě už moc aut nepředjelo, naopak to vypadalo docela racingově . Ku.va těším se na příští rok, gumy už mám širší, tak třeba zas něco málo ukrojím...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Vole, to měla být parodieTommino píše:Na motokrosu říkáme, radši mrtvej, než druhejM.Z. píše:Radši první, než druhý
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3