Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
mmira: Nebudou, měl jsem je na 130i sezónu před WRA4 a Nokiany jasně lepší, minimálně tedy na suchu. Jestli chceš experimentovat, tak otestuj buď novou generaci 860P (případně 860 S) anebo Michelin Pilot Alpin 5. Díky
jsem krapet limitovan rozmerem 235/40 R18, tam se 860P ani Alpin 5 nenasel. jen 850P a Alpin 4.
tak asi zustanu u WR A4. mmch, na 3eru jsem loni dojizdel A3. na snehu uz byly tragicke, ale sucho, mokro i v ramci 6 sezony zcela OK.
tak asi zustanu u WR A4. mmch, na 3eru jsem loni dojizdel A3. na snehu uz byly tragicke, ale sucho, mokro i v ramci 6 sezony zcela OK.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Continental WinterContact TS850P som kupil pred 3 rokmi tiez na 130i. Kedze auto "sluzi" len ako vikendovka a stoji v garazi, tie pneu na nom vobec nefungovali. Na vode a snehu som s tym skoro vobec nejazdil, no a na suchu boli tragicke (strasne makke, zuvackove), auto malo problem s trakciou a na brzdach plavalo. Na obcasne jazdenie cez zimu (aj pri minus teplotach) su ovela lepsie letne pneu. Tak som ich nakoniec predal.mmira píše:loni a predloni cupra jezdil na wr a4 a bylo to bez problemu. clovek ale vzdy chce neco noveho. ma nekdo nazor na CONTINENTAL WinterContact TS850P? budou lepsi?
Teraz na Cupru ST 280 som objednal GoodYear UltraGrip Performance Gen-1. Uz sa na ne chystam rok - na TyreReviews maju velmi dobre hodnotenie, tak som zvedavy ake budu. Inak na zimu tam davam 225/45 R17, 235/40 R18 nechavam na leto. Ak by som kupoval v Tvojom rozmere, tak by som urcite isiel do Michelin Pilot Alpin 4. Tie sa ale ako 17" nevyrabaju.
Každé zimaky jsou žvýkačky
Za mě je to tragické období které se musí pretrpet. Já jezdím nokian nebo michelin.
Za mě je to tragické období které se musí pretrpet. Já jezdím nokian nebo michelin.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
M.Z.: Máš příliš mnoho výkonu, aby jsi ocenil progresivitu vysoké bočnice .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ano, zcela souhlasím, ale:M.Z. píše:Každé zimaky jsou žvýkačky. Za mě je to tragické období které se musí pretrpet.
Toto je přesně moje zkušenost, TS850P jsou na suchu svým chováním zimáky na druhou, proti tomu ti WRA4 nebo Pirelli Sottozero připadají jako semislicky... A to má být ta 850P performance zimní guma na sportovní auta. Ani hovno.Jedi o TS850P píše:no a na suchu boli tragicke (strasne makke, zuvackove)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
TS850 som mal onehda jednu sezonu na E46 a teda nic moc...nejak som v nej nevedel najst istotu, preto som ju asi aj vyzul o obrubnik
...dalsie sezony uz som mal WR A3 a tie mi charakterom aj vlastnostami vyhovovali o dost viac.
...dalsie sezony uz som mal WR A3 a tie mi charakterom aj vlastnostami vyhovovali o dost viac.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ja premyslim jestil koupit 2x 205 55 16 Nokian D4 cimz bych mel 4 novy, nebo to prodat a koupit 4x nejaky novy 17" aby to vypadalo normalne
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Já už se nemohu dočkat jak zaperlí Leaseplan a na čem mi dodá nové auto. V 235/50R18 je "omylů" požehnaně.
2.9T RWD