tak se pochlubte, co se Vám tento víkend vysypalo :)

Když se chcete ponořit do nitra...
HondaMan
Letec

Re: tak se pochlubte, co se Vám tento víkend vysypalo :)

Příspěvek od HondaMan »

Mně jen přijde, že Petr do Alfy sype více než já sypal do Clia. A že to byla nepříjemná kasa.
2.9T RWD
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

KoPP píše:Až dořeším nějaké věci, tak si koupím do garáže zvedák a na servis nasrat, stejně tam dělají jenom to, co jim řeknu, že udělat mají a nebo to jinak zmastí :(
tak pokud potřebuješ auto 1x za 14 dní k cestě do hypáče pro levný máslo tak proč ne :D v opačným případě rychle zjistíš, že nemáš dost času na to to nejdřív rozebrat, pak čekat na díly, složit a doufat, že ses trefil. O specifickým vercajku nemluvě. Takhle to lze dělat fakt jen u nějaký libůstky na víkendovej cruising. U daily drivera asi ne ;)
Niko nadžanel ko kerdža
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

pick vozový park tohoto času čítá 4 vozy, jen jeden je nepostradatelný a taky je zánovní. jinak si s radostí některé věci vyměním nebo obhlídnu, co se týče nářadí, tak se domnívám, že po přestěhování dílny od rodičů směr garáž tam budu mět aj ohejbák na narovnávak :D

obvykle jezdím do servisu s dílama, co chci vyměnit v kufru... páč se mi s pár vyjímkama u felicipédu nic nevysralo takovým způsobem, že by to bylo nepředpokládatelné a následně s tím nešlo jezdit, v řadě neposlední mě baví šťourání se v autě. samozřejmě si nedělám iluze, že bych si udělal generálku motoru, ale výfuk, podvozek, brzdy, rozvody, starter, spojku - pokud si člověk nekoupí auto zvané "rozmontuj stropní tapecírung, abyses dostal k motoru" a ... asi zvládnu.
Slow and serious
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

todle by mela byt uz vazne posledni investice :-D. Uz je tam snad vsechno dulezity povymenovany (rozvody, spojka, vsechny mozny i nemozny naplne, brzdy, atd atd. :-D
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

ještě příjde jedna investice... vyměnit Alfu :P
Slow and serious
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

depaaaa. pred hodinou sem ji dovez a kurde, jede jeste lepe nez drive :-D. Zalepenej vyfuk je znat a novej olej v prevodovce jakbysmet . .
Odpovědět