Nářadí do domácí garáže
Re: Nářadí do domácí garáže
Takže field report: fčíl odpoledne sem měl brambora celkem 3x na tom novém heveru...
- zvedák zvedákuje a to tak že dobře
- výška (teda nížka) je OK
- úprava dosedací plochy na zvedání za lem kastle nebude třeba
- ráčna a dlouhý ořech 17 ráčnujou a ořechujou
- dlouhý ořech by ale mohl být ešče delší, sice už si neotloukám (díky ráčně) klouby o zem, zato si je ale otloukám o kolo...
takže du shánět ešče prodloužení cca 3-5 cm na čtyřhran 1/2"
- zvedák zvedákuje a to tak že dobře
- výška (teda nížka) je OK
- úprava dosedací plochy na zvedání za lem kastle nebude třeba
- ráčna a dlouhý ořech 17 ráčnujou a ořechujou
- dlouhý ořech by ale mohl být ešče delší, sice už si neotloukám (díky ráčně) klouby o zem, zato si je ale otloukám o kolo...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mas v garazi kompresor?
Pokud ano, tak co koupit utahovak? Zvednes stim auto v pohode, povolovat kola a navic dneska se daji koupit v ramci par stovek..
Pokud ano, tak co koupit utahovak? Zvednes stim auto v pohode, povolovat kola a navic dneska se daji koupit v ramci par stovek..
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
nemáš, a i kdybych měl, tak eee, bo často (jako třeba neska) si s tím hraju venku, "mimo civilizaci"...
60mm prodloužení už je doma, teda v garážipavproch píše:
Tím je nářadí pro činnost "zvedání auta a hraní si s kolama" vyřešeno.
Co tam máme dál?
Jo, už vím - ohebný šperhák s magnetkem na konci na vytahování zapadlých šroubků... na bmwklubu mi, dyž sem bečel nad zapadlým šróbkem, poradili tohle
btw, ten šróbek tam furt ešče někde je...
Nikdo nic k temu magnetickému drapáku... tak to ho asi teda objednám...
Jo, a jakou lampu používáte, už ňa fakt nebaví furt dáva nové žárovky (používám ji holou, obnaženou) takže každé lezení "pod auto" = 2 až tři kousky.... sem totiž exrémně šikovná....
Jo, a jakou lampu používáte, už ňa fakt nebaví furt dáva nové žárovky (používám ji holou, obnaženou) takže každé lezení "pod auto" = 2 až tři kousky.... sem totiž exrémně šikovná....
Tahle mě zaujala... žebych to vzal najednou s tím šperhákem....
Ten magnet by se mi taky hodil, pár šroubků mi v útrobách auta někde leží
Světlo vozím v autě z LIDLu, podobné jako na tvém odkazu, má dvě možnosti svícení a zespod magnet, takže krásně drží třeba na otevřené kapotě apod. + se dá samozřejmě postavit na zem. Je k němu nabíječka na 12V i 230V
Světlo vozím v autě z LIDLu, podobné jako na tvém odkazu, má dvě možnosti svícení a zespod magnet, takže krásně drží třeba na otevřené kapotě apod. + se dá samozřejmě postavit na zem. Je k němu nabíječka na 12V i 230V
taxem to objednal včetně nějakých dalších drobností, co mi doma v garáži chybějí... pak poreferuju
ještě bych doporučil koupit klasickou čelovku, na práce pod/nad autem ideální věc, kam koukám = tam svítím. A stačí nějaká úplně obyč, není potřeba desítky metrů dosvit, snad jen větší výdrž kvůli praktičnosti.