Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
zrejme starsia verzia fw ktore sa v CZ a SK nepredavali.. zajtra zistim blizsie. podobny problem mal u starsej verzie aj slavny Antilaser ze ano.
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
určitě - odpověď musí být pohotová, ovšem nikoliv pravdivá... A ve Vašem případě je ještě zvykem poukázat na konkurenci, jak i ona to dělá blbě. Schválně jsem dal jenom výřez a čekal, co z Vás vypadne za blbost. A dočkal jsem se
Takže věcně: ano, E14 vyhazovala G8čka proti laser pistolím, které se v té době (cca 2 roky zpět) v ČR nepoužívaly. Bohužel, můj výřez byl udělán z videa, které je staré cca 2 měsíce. Ale chápu...tohle se v ČR nikdy neprodávalo Jako prodejce snad ani nic jiného tvrdit nemůžeš
Takže věcně: ano, E14 vyhazovala G8čka proti laser pistolím, které se v té době (cca 2 roky zpět) v ČR nepoužívaly. Bohužel, můj výřez byl udělán z videa, které je staré cca 2 měsíce. Ale chápu...tohle se v ČR nikdy neprodávalo Jako prodejce snad ani nic jiného tvrdit nemůžeš
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 12 led 23:22, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
BTW: není tento Váš výřez z videa, kde figurovalo zařízení G7, které se v ČR opravdu NIKDY neprodávalo?? (a víte to stejně dobře, jako já )ragamix píše:podobny problem mal u starsej verzie aj slavny Antilaser ze ano.
Navíc to video bylo pořízeno v roce 2007 (a AL je verze z roku 2004)...takže poprosil bych historii nechat stranou a v zájmu objektivity bych rád nějaké takové viděl z r.2011 - jak bylo to mnou postnuté...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ragamix píše:ak to bol laser tak laser interceptor.. detekovat a hlavne rusit
..ked vidim kolko tieto "hracky" stoja tak asi budem radsej tie 30€ pokuty platitřidičBOB píše:nebo antilaser
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to je samozřejmě také řešení
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ale, ale ... ani den bez lhaní aneb zloděj křičí chyťte zlodeje?!řidičBOB píše:určitě - odpověď musí být pohotová, ovšem nikoliv pravdivá... A ve Vašem případě je ještě zvykem poukázat na konkurenci, jak i ona to dělá blbě. Schválně jsem dal jenom výřez a čekal, co z Vás vypadne za blbost. A dočkal jsem se
Takže věcně: ano, E14 vyhazovala G8čka proti laser pistolím, které se v té době (cca 2 roky zpět) v ČR nepoužívaly. Bohužel, můj výřez byl udělán z videa, které je staré cca 2 měsíce.
Ragamix se sice nachytal, protože netušil, že Bob na něj chystá boudu, ale v podstatě má pravdu a nachytal se Bob, protože to video je staré cca 2 roky (http://youtu.be/Z7pjVAhKTDU) a za tu dobu u Stinger Laseru již vyšlo několik aktualizaci FW. Kromě toho, za určitých podmínek není problém vygenerovat kód E14 u jakékoliv rušičky a Bob to dobře ví, protože sám dlouhou dobu ve svém avataru používal obrázek E14 vygenerovaný AntiLaserem, což mu ovšem tenkrát nevadilo, ale u Stingeru to najednou kritizuje: http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f ... 98&p=22769 .
U uvedeného videa bych si spíše tipoval, že ten záběr s Laser Patrolem použili jako čistě ilustrační, protože jím tam toho skáče nějak moc a příliš rychle - E11/E10/E14. Já osobně jsem Stinger Laser testoval jak ProLaserem II, tak i LTI UltraLyte, ale žádný JAMM kód jsem nikdy nezaznamenal!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Toto video je staré přes 2 roky, prokazatelně měří testovaný Stinger DSI Computer stejným LIDAREM a žádný JAM kod E14 tam není:
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
antiradary.cz uz odpovedal.. viac menej to iste by som napisal aj sam.. a ze video so stingerom je z roku 2011.. pekny pokus. to ze link bol uploadnuty v 2011 neznamena ze aj video pochadza z toho roku ze ano to mozem nahrat to video z ktoreho som dal obrazok ja a povedat ze je z roku 2012 a bude to taka ista pravda.
ale v kazdom pripade vsetko je historia takze nema vyznam to dalej komentovat
ale v kazdom pripade vsetko je historia takze nema vyznam to dalej komentovat
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, tenkrát E14 nevadilo u ničeho, protože tenkrát PČR lasery nedisponovala. A proti MP bylo možné používat zařízení, které ruší nebo ovlivňuje - podle tehdejší právní úpravy. A pouze MP tehdy měřila lasery.AntiRadary.cz píše:protože sám dlouhou dobu ve svém avataru používal obrázek E14 vygenerovaný AntiLaserem, což mu ovšem tenkrát nevadilo...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V každém případě lepší než video s G7 v2004 Mám se od Vás asi ještě hodně co učitragamix píše:a ze video so stingerom je z roku 2011.. pekny pokus...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time