Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
mafel
Pan Řidič

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od mafel »

vasco píše:
řidičBOB píše:Řekni si soudruhu inženýrovi - ten Ti natočí takové video, že budeš koukat tak, jak já koukám na jeho video s RX65iCZ... Kdybych s tím detektorem nenajezdil mraky km, tak bych tomu i věřil, ale takhle je to trapná sračka, která odpovídá tomu, co má soudruh inženýr v hlavě.
Já to myslel ironicky ;-) Koukal jsem na vaše fórum, něco tam je, ale spíš jen ukázky GPS, chápu, že to třeba není žádoucí ukazovat, jak (třeba i dobře) to detekuje, ale tak hodilo by se to, asi to fakt vyměním za X50 EURO CZ. Ani nevím, kdy naposled jsem měl detekce (a to najezdím cca 5000km měsíčně), zato jsem teď vjel po dlouhé době do hlavního města a proletěl jsem tam omylem jak kokot asi tři úsekovky, takže GPS bych vážně ocenil...
:D

http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=835&t=1173811
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

Musím se u Roberta/Gebiče taky stavit a zkusit, akorát nevím, kam ho dám, už mám AR v autě tak akorát.

I když víc jsem zvědav, kdy bude ready Protector 950 - to už bych asi přistoupil k větší reorganizaci.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

mafel píše:I když víc jsem zvědav, kdy bude ready Protector 950 - to už bych asi přistoupil k větší reorganizaci.
...již brzy :ymhug:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

mafel píše:
vasco píše:
řidičBOB píše:Řekni si soudruhu inženýrovi - ten Ti natočí takové video, že budeš koukat tak, jak já koukám na jeho video s RX65iCZ... Kdybych s tím detektorem nenajezdil mraky km, tak bych tomu i věřil, ale takhle je to trapná sračka, která odpovídá tomu, co má soudruh inženýr v hlavě.
Já to myslel ironicky ;-) Koukal jsem na vaše fórum, něco tam je, ale spíš jen ukázky GPS, chápu, že to třeba není žádoucí ukazovat, jak (třeba i dobře) to detekuje, ale tak hodilo by se to, asi to fakt vyměním za X50 EURO CZ. Ani nevím, kdy naposled jsem měl detekce (a to najezdím cca 5000km měsíčně), zato jsem teď vjel po dlouhé době do hlavního města a proletěl jsem tam omylem jak kokot asi tři úsekovky, takže GPS bych vážně ocenil...
:D

http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=835&t=1173811
Jj, už ho nemám... :D Byla to rychlovka... Na G1 se fakt docela těším... V podstatě jediný důvod, proč nemám silnější ochranu je ten, že ač najezdím docela dost, tak prostě nemám "štěstí" na měřeníčko, pendluju jen mezi J a S Moravou a prostě nic. Lejzr jsem snad ještě v životě ani neviděl. Zkusím teda teď toto a kdyžtak pak přikoupím ještě nějakého toho park-asista (i když teda o tom mluvím pěkně dlouho), jak psal VS, no... :D

A appku do telefonu fakt nechcu... :)
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

V případě rozhodnutí pro parkáč se stav v Praze, existuje jistá úprava úpravy, o které se neví (vynález jednoho našeho uživatele). Já mám na detekce taky smůlu, ale ten pocit relativního bezpečí - k nezaplacení
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:A ty lži, o kterých tady neustále mluvíte, jsou jenom výplodem vaši nemocné hlavy a ani jednu z nich jste důvěryhodně neprokázal, na rozdíl od mých tvrzení! B-)
Vy jste tady pranic neprokázal. Ale jestli si myslíte, že důkazem je třeba ono video detektoru, které jste natočil doma na stole a to má dokazovat, že to je tentýž detektor, jako za oknem na Průmyslové, tak je mi Vás líto.
O důkazech máte velmi pokřivené smýšlení...ostatně, jako i o mnohých jiných věcech. Bude to zřejmě tím, že jste křivák.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Vy jste tady pranic neprokázal. ... O důkazech máte velmi pokřivené smýšlení...ostatně, jako i o mnohých jiných věcech.
Zato vám stačí něco říct a už to musí být pravda, protože si to myslíte! A když se pak ukáže, že to pravda není, byť jste to tvrdil, tak zas za to mohou ostatní, protože vám podsouvali nepravdivé informace.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

Tak pokud se nepletu, tak na videu, které zde antiradary.cz prezentuje není originální pečeť antiradary.net, ale pečeť jiná, kterou používá antiradary.cz = není to žádný důkaz, ale naopak je pravděpodobné, že vnitřek detektoru nemusí být originální a pokud se nejedná o kompletní falzifikát, tak s jistotou originální je tedy pouze pouzdro.

VIZ:
Obrázek

Průkaznější by asi bylo video se špatnou detekcí, kdy po skončení detekce (bez střihu) bude ukázka restartu přístroje s tím že se na displeji objeví RX65i. Ovšem ani tak pak není jisté o jako verzi se jedná a zda je z oficiální distribuce = má správné parametry pro CZ VIZ:

http://www.antiradary.net/antiradary-be ... lzifikaty/
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

vasco píše:Ale huš už tady, nehádejte se! Spíš by mohl někdo postnout nějaké důvěryhodné ( :-D ) video s tou Ženevou, třeba porovnání detekce s RX65 nebo X50, se mi to líbí čím dál tím víc...
Já mám zatím jen tohle. Ale polepším se...... \m/ Stříbrná fabia jede v protisměru.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Tak jsem si půjčil nějaké video s G1 z jiného fóra

Odpovědět