Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od řidičBOB »

to se už ale bavím o investicích v řádu cca 50t Kč/1900€ a to není moc velké portfolio zákazníků.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:to se už ale bavím o investicích v řádu cca 50t Kč/1900€ a to není moc velké portfolio zákazníků.
to je pravda.. je to vela penazi ale aj pokuty su na SK ine ako v CZ takze aj relativna navratnost je rychlejsia (ok bodovy system nemame ale za +40 v obci resp +50 mimo je hned spravne konanie)
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nesmíte zapomínat na to, že detektor je dneska pouze cca 40% úspěchu. V CZ se mnohem častěji měří laserem, který lze v terénu lépe maskovat, takže další investice nutná. Čili v kompletce jsme hnedka o pár desítek tisíc (Kč) výš...
V SK je možná ten poměr jiný, ale nemyslím, že o tolik.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

krásně bílo + bílá Fábie - tak za tohle maskování jim :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Boj proti pirátům neustává ani před Vánoci....
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

ragamix píše:
ExFun píše:není a nebude legální v celé EU ani s vymazaným AL/AR. Smiřte se s tím.
bude. zmier sa s tym. bezne sa predava a propaguje a v NL kde je zakazane antiradary aj predavat.. rovnako byva na vystavach atd.. ak by si mal pravdu toto by asi mozne nebolo.. teda mininalne nie v NL
Distribuce drog přes Amsterdam shopy také nějakou dobu fungovala... Je jasné, že v NL se o funkci AR oficiálně mlčí, v inzerátech se neobjevuje. To není důkaz ničeho, kromě Vašeho nekritického myšlení. Uvidíme po prvních případech, kdy s tím chytnou někoho, kdo zapomene AR smazat.Vaše reakce jsou ještě dalece lživější a "zmrdštější" ( (c) by D-Fens) než Vašeho českého kolegy. Víc s Vámi nehodlám plýtvat časem.
Back to basics.
Příčina -> následek
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:Nesmíte zapomínat na to, že detektor je dneska pouze cca 40% úspěchu. V CZ se mnohem častěji měří laserem, který lze v terénu lépe maskovat, takže další investice nutná. Čili v kompletce jsme hnedka o pár desítek tisíc (Kč) výš...
V SK je možná ten poměr jiný, ale nemyslím, že o tolik.
opat mas pravdu a na ochranu pred meranim laserom je treba riesit tiez co samozrejme cenu dalej zvysuje. v tomto pripade bude asi pomer u CZ aj SK cca rovnaky.. tu velky rozdiel ozaj nebude
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

ExFun píše:Víc s Vámi nehodlám plýtvat časem.
ja tiez nie. pekne vianoce!
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Takže BOB konečně dostal odpověď na svojí, již asi 10x zodpovězenou otázku, jaký je rozdíl mezi verzi pro CZ/SK a západní Evropu, ale samozřejmě, že pojede do Holandska, aby si to osobně ověřil. Ovšem i v případě, že se opravdu liší tak, jak jsem to psal já a ragamix, tak si to klidně může koupit v zahraničí, protože určitě náhodou dostane 2. kus, který výrobce dodá na výslovnou prosbu prodejce a pro zákazníka, co často jezdí do ČR. Ten to samozřejmě na poslední chvíli zruší a tak tento přístroj náhodou dodá Bobovi nebo jeho známému. Samozřejmě, že BOB sebou vždy vozí imitátor o velikost krabice od bot, tak si to hned může otestovat, a to i v případě, že nejede ve svém voze, ale jenom ho veze kolega na hotel, který má náhodou Stinger:
řidičBOB píše:Vy vycházíte z tvrzení, že Stinger má pro CZ/SK speciální úpravu a já z faktu, že nemá. Vy jste prodejce, takže budete tvrdit, že víte, co prodáváte a já to zase viděl úplně náhodně, když mne kolega vezl na hotel.
O rozdílech mezi CZ/SK a EURO verzi u ostatních značek nepochybuje a prověřovat je tudíž nebude, protože svému dodavateli věří, ale když věřím svým dodavatelů já a na svých stránkách zveřejním informace, které mi dodají, tak jsem lhář. Asi jsem fakt trochu moc naivní a asi si tyto informace začnu ověřovat sám, a to U VŠECH DODAVATELŮ!

ExFun píše:Uvidíme po prvních případech, kdy s tím chytnou někoho, kdo zapomene AR smazat.Vaše reakce jsou ještě dalece lživější a "zmrdštější" ( (c) by D-Fens) než Vašeho českého kolegy. Víc s Vámi nehodlám plýtvat časem.
Myslím si, že uživatelé antiradarů nejsou malé děti, které by nevěděli o co kráčí a pokud si něco takového pořídí, tak by měli i vědět, jak to používat. Nic lživého v mých tvrzeních a tvrzeních ragamixe nevidím, Stinger může fungovat i jako antiradar a je legální v celé EU, a to dokonce i v režimu antiradaru!!! Antiradar je totiž natolik široký pojem nebo jej spíše zprofanovali prodejci různých funkčních i nefunkčních cetek na detekci měřičů rychlosti, stejně jako zákonodárci, že má několik, a občas i dost rozdílných významů. Často se pod označením antiradar chápe a nabízí zařízení na detekci pevných měřičů rychlosti podle GPS polohy, což je záležitost legální v celé EU a přesně takhle funguje Stinger ve výchozím nastavení pro západní Evropu: http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=gps ... =&max=&o=3

Taky všem přeji hezké Vánoce! :)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Takže BOB konečně dostal odpověď na svojí, již asi 10x zodpovězenou otázku, jaký je rozdíl mezi verzi pro CZ/SK a západní Evropu, ale samozřejmě, že pojede do Holandska, aby si to osobně ověřil. Ovšem i v případě, že se opravdu liší tak, jak jsem to psal já a ragamix, tak si to klidně může koupit v zahraničí, protože určitě náhodou dostane 2. kus, který výrobce dodá na výslovnou prosbu prodejce a pro zákazníka, co často jezdí do ČR. Ten to samozřejmě na poslední chvíli zruší a tak tento přístroj náhodou dodá Bobovi nebo jeho známému. Samozřejmě, že BOB sebou vždy vozí imitátor o velikost krabice od bot, tak si to hned může otestovat, a to i v případě, že nejede ve svém voze, ale jenom ho veze kolega na hotel, který má náhodou Stinger:
Dostal jsem odpověď, o které všichni tři víme, že není pravdivá. Pohádka o jednom kusu, dodaném do D, který měl speciálně 34,0 na přání zákazníka, který si patrně pak detektor neodebra (dle spekulace ragamixe), je k smíchu a je i pod Vaší úroveň, i když téměř žádnou už nemáte.
Víte kulový, co já vozím v autě - tak se k tomu raději nevyjadřujte a buďte rád, že Vy svůj půjčený imitátor stále máte a můžete na něm předvádět a testovat produkty jiného dodavatele než od kterého máte zápůjčku. Na Vašem místě bych raději držel hubu a krok. ;)
A jen tak pro info - nejezdím na dovolené do CCCP, mám kamarády a známé ze zcela jiných krajin než jsou ti Vaši a divil by jste se, kolik z nich používá AR.
Takže můžete se pustit do psaní dalšího rádoby ironického komentáře...Silvestr se blíží, tak se zase rád pobavím historkou o nějakém tom kusu Stingeru dodaném tam nebo onam. Hele, fakt si nepřijdete jako blbec? Máte to vůbec ve svém věku zapotřebí? :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Zamčeno