Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:invektiva? bud aspon natolko seriozny a priznaj sa ze si sa mi verejne vyhrazal. okrem toho ma tiez nepoznas ze ano...
Sice to sem nepatří, ale: řekl jsem, že jsem zvědavý, zda to, co jste o mne napsal, mi budete schopen zopakovat do očí. A na tom trvám. Dřív nebo později tu šanci dostanete a to bez ohledu na doporučení.
I přes to jsem schopen s Vámi diskutovat s úctou.
ragamix píše:tak este raz a pomaly: extempore v D malo spocivat v tom ze tam bol dodany jeden kus stingeru ktory vie detekovat 34.00. uz je to teraz dufam jasnejsie. cize to bude ten co si tam videl. ked teda vylucime velmi nepravdepodobnu variantu ze to zariadenie bolo predane alebo namontovane v CZ alebo SK.
Rozhodně! Do D byl dodán jediný kus (kolik milionů aut je tam v provozu???) s 34,0 a Vy máte 100% jistotu, že zrovna můj kolega ho vyfasoval... Navíc, ten člověk nikdy v ČR nebyl.
Vaší jistotou bych chěl disponovat :ympeace:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:
ragamix píše:invektiva? bud aspon natolko seriozny a priznaj sa ze si sa mi verejne vyhrazal. okrem toho ma tiez nepoznas ze ano...
Sice to sem nepatří, ale: řekl jsem, že jsem zvědavý, zda to, co jste o mne napsal, mi budete schopen zopakovat do očí. A na tom trvám. Dřív nebo později tu šanci dostanete a to bez ohledu na doporučení.
I přes to jsem schopen s Vámi diskutovat s úctou.
ragamix píše:tak este raz a pomaly: extempore v D malo spocivat v tom ze tam bol dodany jeden kus stingeru ktory vie detekovat 34.00. uz je to teraz dufam jasnejsie. cize to bude ten co si tam videl. ked teda vylucime velmi nepravdepodobnu variantu ze to zariadenie bolo predane alebo namontovane v CZ alebo SK.
Rozhodně! Do D byl dodán jediný kus (kolik milionů aut je tam v provozu???) s 34,0 a Vy máte 100% jistotu, že zrovna můj kolega ho vyfasoval... Navíc, ten člověk nikdy v ČR nebyl.
Vaší jistotou bych chěl disponovat :ympeace:
nie nemyslel som toto.. to co teraz pises neni vyhrazka a zopakujem ti to kludne ked to na tom tak zalezi aj ked neviem teda k comu ti to bude. ja som myslel nieco uplne ine nech si kazdy urobi obraz sam:
forum.png
neviem preco prave ten stinger skocil u kolegu ale to nie je ani moja starost. a vyrobca snad vie co kam dodava ze ano
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:nie nemyslel som toto.. to co teraz pises neni vyhrazka a zopakujem ti to kludne ked to na tom tak zalezi aj ked neviem teda k comu ti to bude. ja som myslel nieco uplne ine nech si kazdy urobi obraz sam:
forum.png
Dyť jsem to tady napsal, akorát trochu jinak.
Vy dobře víte, proč vytrháváte jednu větičku (kterou v žádném případě nerozporuju) z kontextu fóra, které Váš "bratr v triku" obratně promazal a zbytek přesunul do VIP sekce. Takže jsem pak z té promazané diskuze vyšel jako ten nejhorší pod sluncem. Holt, manipulativní praktiky, které se pan Gnip naučil v Rusku, se občas hodí.
Přece víte, že každá akce vyprovokuje reakci.
Ale myslím, že už si každý udělal obrázek o tom, co jsem za hajzla, takže by bylo záhodno se začít opět věnovat detektorům a přestat zasírat toto téma Vaším mindrákem.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 23 pro 17:58, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

BTW: šance, to, že by TEN Stinger skončil u kolegy, je rovna 0. To snad uznáte sám. Ono totiž D není SK + CZ a za den se tam prodá detektorů trošku víc než v těchto dvou krajinách dohromady. Vy jste na vysoké škole asi matematiku moc neměl, že nevíte, co je to pravděpodobnost? :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:Dyť jsem to tady napsal, akorát trochu jinak.
ale no taaak konec srandy uz :D
řidičBOB píše:Přece víte, že každá akce vyprovokuje reakci.
aj ty takze tiez vies preco som ja napisal to co som napisal ze ano
řidičBOB píše:takže by bylo záhodno se začít opět věnovat detektorům
tentokrat musim suhlasit. obrazok si uz naozaj musel urobit kazdy normalny clovek
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:BTW: šance, to, že by TEN Stinger skončil u kolegy, je rovna 0. To snad uznáte sám. Ono totiž D není SK + CZ a za den se tam prodá detektorů trošku víc než v těchto dvou krajinách dohromady. Vy jste na vysoké škole asi matematiku moc neměl, že nevíte, co je to pravděpodobnost? :D
tak to skusme este raz.. do nemecka bol dodany jeden kus s detekciou 34.00 na zvlastnu objednavku. ci nakoniec naozaj skoncil u cloveka pre ktoreho bol objednany neviem take info nemam a je mi to jedno. toto potvrdil vyrobca takze ked uz sme u pravdepodobnosti je asi jasne ze vyrobca vie na 100% co kde komu dodava navyse teda ked sa jedna o takuto specificku upravu.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše: aj ty takze tiez vies preco som ja napisal to co som napisal ze ano
Takže ve finále asi dojde na střelné zbraně. S tím ale počítám od samotného počátku :ympeace:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:
ragamix píše: aj ty takze tiez vies preco som ja napisal to co som napisal ze ano
Takže ve finále asi dojde na střelné zbraně. S tím ale počítám od samotného počátku :ympeace:
ake strelne zbrane? ty beres nejake tabletky?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:tak to skusme este raz.. do nemecka bol dodany jeden kus s detekciou 34.00 na zvlastnu objednavku. ci nakoniec naozaj skoncil u cloveka pre ktoreho bol objednany neviem take info nemam a je mi to jedno. toto potvrdil vyrobca takze ked uz sme u pravdepodobnosti je asi jasne ze vyrobca vie na 100% co kde komu dodava navyse teda ked sa jedna o takuto specificku upravu.
Vy vycházíte z tvrzení, že Stinger má pro CZ/SK speciální úpravu a já z faktu, že nemá. Vy jste prodejce, takže budete tvrdit, že víte, co prodáváte a já to zase viděl úplně náhodně, když mne kolega vezl na hotel.
Je to ale hrozně easy - stačí si objednat Stinger z nějaké jiné krajiny než je CZ/SK a je jasno všem ;-)
BTW: mne tu Vaší teorii nemusíte opakovat pořád dokola. Já nejsem Vy a pochopil jsem o co Vám jde hned napoprvé.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:ake strelne zbrane? ty beres nejake tabletky?
Ano, beru.
BCAA, Creatin a také něco na klouby :o)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Zamčeno