Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
jak je to ve Slovinsku s aktivním AL? mám to nechat vypnuté při vjezdu z AT nebo zapnout? samá dálnice + Ljubljana
Pravda vyděsí
Taktéž to mám stále zapnuté. Maximálně upravuju jízdu podmínkám. Ono společně s waze vidíš, zda tam byla hlídka hlášena. Tak inkriminované místo projedeš s vyšší opatrností. A taky záleží jak moc to chceš valit. Jestli 200, tak pak ostré brzdy budou opravdu nenápadné
Vážení, zaregistrovalli jste tohle?
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/po ... t-40399623
Je mi jasné, že i kdyby drony uměly měřit rychlost, tak zatím to není přípustný důkazní materiál. Ale kdyby k tomu došlo: ví někdo, na jakém principu to tu rychlost měří? Tipoval bych spíš radar, než laser..?
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/po ... t-40399623
Je mi jasné, že i kdyby drony uměly měřit rychlost, tak zatím to není přípustný důkazní materiál. Ale kdyby k tomu došlo: ví někdo, na jakém principu to tu rychlost měří? Tipoval bych spíš radar, než laser..?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Neumí měřit rychlost a podle toho, jaké podmínky má laser nebo Ramer tak pochybuji, že někdy umět budou.
Takže jediná varianta je něco jako úsekovka ve vzduchu.
Takže jediná varianta je něco jako úsekovka ve vzduchu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nevalí se někomu doma v šuplíku napájecí adaptér do zapalovače pro V1 a nějaký držák? Buď na okno nebo clonu?
Doma jsem při úklidu našel v šuplíku stařičkou V1 bez ničeho tak bych ji chtěl vyzkoušet jestli ještě šlape vůbec....
Doma jsem při úklidu našel v šuplíku stařičkou V1 bez ničeho tak bych ji chtěl vyzkoušet jestli ještě šlape vůbec....
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nemám
Ale tuhle jsem jí viděl za woknem u jednoho taxikáře.
Ale tuhle jsem jí viděl za woknem u jednoho taxikáře.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Neřešil jste někdo náhodou variantu vytisknout si vlastní držák na Genevo na 3D tiskárně? Další služební auto bude mít bohužel pokovené okno.
Vím, že i v tom telepass otvoru v okně je citlivost mizerná, ale pořád lepší, než nic a úplně bez ochrany jezdit nechci.
Vzhledem k tomu, že originální držák tam dost dobře nejde, přemýšlím o variantě vytisknout si něco svého, co by tam mohlo jít trochu lépe..tak než začnu modelovat...
Vím, že i v tom telepass otvoru v okně je citlivost mizerná, ale pořád lepší, než nic a úplně bez ochrany jezdit nechci.
Vzhledem k tomu, že originální držák tam dost dobře nejde, přemýšlím o variantě vytisknout si něco svého, co by tam mohlo jít trochu lépe..tak než začnu modelovat...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Btw: v té slavné novele Silničního zákona, je mimo jiné ztráta ŘP až na 6 měsíců za užití antiradaru.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nějaké detaily? To už je schválené?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT