Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od řidičBOB »

vasco píše: Vy máte pro čtenáře tu nevýhodu, že se nestydíte a jste tu pod svým "jménem", nezasvěcení si řB s konkurencí nespojí...
Já NEREPREZENTUJI žádnou firmu, takže nevystupuji zcela veřejně ( i když mnozí mne znají). Zástupci AR.net, pokud se na nějakém fóru vyskytují, tak svou identitu nikterak neskrývají, což je také správné. To je slušnost prodejce.
Výhoda je to ale naopak paradoxně pro prodejce, protože já mohu být vždy označen za přisluhovače a zaplaceného prudiče. Mě je to ale jedno - já, i AR.cz a dokonce i ragamaix víme, jak se věci mají.
Pokud jsi si všiml, tak já jsem zde žádné obchodní praktiky nikdy nevytahoval - kdo, co a jak označuje... Pouze jsem se, jako dlouholetý uživatel AR pozastavil nad některou formou testů a zakreslování detekční vzdálenosti do mapky a v neposlední řadě jsem poukázal na neférovost marketingové propagace. Odpovědí bylo vždy poukázání na to, že AR.net má na stránkách to nebo ono, že detektory označuje tak a tak...
Nemohu za to, že mi nikdo Stinger k testování nezapůjčil ještě v době, když nebyla žádná propagace a prodej se teprve připravoval. Nebylo by to totiž poprvé, co bych něco takového pro Ar.cz dělal ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

většinou se s vascem neshodneme, ale fčíl jo.... taky mi už to hádání se připadá poněkud zdlouhavé... ;)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

a proto se rovnou optám (doufám, že to tu nezapadne):

ví někdo z vás o prokazatelném postihu/buzeraci ze strany slovenské kobry 11 za vypnutý/neaktivní pevně zabudovaný detektor radarů v autě?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:v prvom rade nechapem preco sme si zacali vykat na fore...
Protože tykání je pro mne určitá forma přátelství a nemyslím, že to této kategorie i nadále patříte. Ale to si vysvětlíme někdy v BA.
ragamix píše: toto je detaba o antiradaroch kam nepatri len stinger ale aj ostatne znacky. debata ohladom targetu a frekvenciach suvisi s kontextom a ukazuje to kto tu skutocne zavadza. okrem toho aj toto je kritika reklamnej kampate a nie samotneho vyrobku ze ano. rozdiel je len v tom ze homologacia je skutocna vec ale CZ verzie nie. rovnako tak nie je pravda ze mam na aute pokovene sklo a tiez ze mam Ford.. asi tolko k tomu. tiez nechapem co je na tom nepochopitelne.
O kritice samotného výrobku jsem psal - kde nic není, není ani co kritizovat.
K frekvencím jenom tolik: nevím, o čem pan Gnip mluví, když mluví o "německém extempore" - ale já narážel na to, že mám v D kolegu, který si koupil nové auto a má tam nainstalovaný Stinger. A v něm má i 34,0 i 34,3 ;-) Oko vidí, oko není <>. Takže můžete dokola přesvědčovat o tom, že to je jinak, poukazovat na Target, ale někoho jiného - ne mě :ymhug: Vím, bylo to trochu nesportovní, ale pan Gnip se chytil. Stejně, jak se chytil na pokovené sklo a Forda. Nebo si snad myslíte, že nevím, jaké máte auto? Na rozdíl od té vaší povedené dvojky nemám ambice tady zveřejňovat, kdo má jaké auto, kde bydlí, jak se jmenuje a tak...
Udělat nedetekci na STiR se dá mnoha efektivnějšími metodami...ale to jistě víte. :ymcowboy:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

řBob: já tušil, že si to takhle vyložíš. Já si opravdu nemyslím, že bys byl s nimi spojen jakýmkoli obchodním vztahem, ono není těžké si vygooglit, kdo je kdo a kdo se čím živí, tohle mi celkem jde... ;-) A ani jsem tě nechtěl z ničeho nařknout. Od počátku byly mé příspěvky myšleny jako stesk nad tím, že se mi posledních několik stránek nelíbí a je úplně jedno, kdo co psal. Nic víc, nic míň.

Raději bych uvítal, v rámci rozšiřování obzorů, jaký třeba ten Stinger vůbec je. A nechci to slyšet z úst dovozce/prodejce, nezajímají mě slogany, jen zkušenosti uživatelů. A jak jsem pochopil, ty jsi ještě neměl tu možnost?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

pavproch píše:většinou se s vascem neshodneme, ale fčíl jo.... taky mi už to hádání se připadá poněkud zdlouhavé... ;)
Kurňa - však od toho je fórum, ne? To se tady máme plácat po zádech, jak je to všecko super?? :ympray:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

pavproch píše:ví někdo z vás o prokazatelném postihu/buzeraci ze strany slovenské kobry 11 za vypnutý/neaktivní pevně zabudovaný detektor radarů v autě?
Otázka zní jinak - jak by na takovou věc v autě vůbec PSR přišla?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

pavproch píše:a proto se rovnou optám (doufám, že to tu nezapadne):

ví někdo z vás o prokazatelném postihu/buzeraci ze strany slovenské kobry 11 za vypnutý/neaktivní pevně zabudovaný detektor radarů v autě?
nie.. oni na to totiz standardne uplne kaslu. nehovorim ze sa to naozaj nikdy nestalo ale o nicom takom neviem. cize detektory na SK su zatial celkom v pohode. maju ale novy radar tak treba davat pozor lebo absolutna vacsina detektorov ma s nim velky problem..
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@řB: ref pokec - mnojo, vidíš to, se mi sobecky nechtělo ty kvanta příspěvků číst... ale vlastně máš pravdu, vo tom to forum je...

@řB: ref AR v autě: třeba že uvidí ten malý (nesvítící) displejek na palubce...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@ragamix. nějaké podrobnosti by byly? (myslím o tom novém radaru)... jinak díky
Zamčeno