Celoroční pneumatiky.
Re: Celoroční pneumatiky.
nejednalo se o zadny hystericky vykrik (jak se to takhle pozna z psaneho postu?? ) ale jen o faktickou poznamku ze je treba myslet na to ze ucasti v silnicnim provozu jsem jednak v "nebezpeci" ale druhak "hrozbou" a pokud by s nima chtel jezdit na sumavu lyzovat asi to neni idelani, to koneckoncu pisou i sami vyrobci
3 vykřičníky a 5 smajlíků nestačí?alesn píše:...o zadny hystericky vykrik (jak se to takhle pozna z psaneho postu??...
jo taak no chtel jsem to jen ozivit a hned se z toho dela hysterie
- GeneHawkins
- Letec
Děláš z toho vědu.
Tady v posledním odstavci je celkem hezky napsáno pro koho jsou univerzály dobrý. Já osobně se rozhodnul raději koupit levnější zimáky
A na hory řetězy
A na hory řetězy
Univezály jsem dostal na autě (GY Vector Allseason), jezdim s nima v létě v zimě, přes silvestra jsem s nima jezdil v hluboko mínusových teplotách dálničníma rychlostma, žádnej problém a minulou sobotu, jak napadlo, tak jsem si rozhodně čuňu taky nerozbil... jako čistě zimní budou lepší, ale žádná vyslovená tragédie, jak to tu někdo líčí, se rozhodně nekoná. Zvažuju, až tydle ohobluju, že půjdu do Michelinů CrossClimatů.
Naposledy upravil(a) speleo dne úte 02 úno 08:25, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
ad. crossclimate, má někdo? Reálné zkušenosti?
Jsem v situaci, že budu potřebovat pneu na jednu zimu a dvě léta a pak jde auto pryč (na podzim sem dojel letní, tuhle zimu dojedu zimní), nikdy sem nebyl vyznavačem univerzálů, ale Michelin si s jejich novýma crossclimate dost věří, tak by mě zajímalo, jestli oprávněně a nebo to jsou jen klasický marketingový keci.
Jsem v situaci, že budu potřebovat pneu na jednu zimu a dvě léta a pak jde auto pryč (na podzim sem dojel letní, tuhle zimu dojedu zimní), nikdy sem nebyl vyznavačem univerzálů, ale Michelin si s jejich novýma crossclimate dost věří, tak by mě zajímalo, jestli oprávněně a nebo to jsou jen klasický marketingový keci.
Na garáži.autorevue.cz je maj tuším dva nebo tři lidi a zatím si je pochvalujou, že i na sněhu to docela funguje. Hlavní přínos tý gumy je v létě, kdy se chová skoro jako letní, narozdíl od univerzálů, který hučej, zvyšujou spotřebu a tak.
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
a tak oni ji stejně nedělej ve 14", tak je to jedno
Ahoj chlapi. Já teda nevím, ale pneumatiky celoroční? Nejsem si úplně jistý, jestli bych s nima vyjel třeba na Černou horu. Já jsme zastánce toho, aby si každý pořídil letní i zimní pneumatiky.