Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
No já ještě laškuji s víkendem ve Špindlu, tak ještě čekám, ale když jsem dneska viděl letní v garáži, tak se mi po nich zastesklo.
2.9T RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz mam prezute konecne
No vdaka tomu som zistil, ze prednu napravu uz mam slusne rozhasenu. Obrovsky rozdiel 16" makky zimak a 17" letnaky s tvrdymi bocnicami...takze jupi do servisu...
No vdaka tomu som zistil, ze prednu napravu uz mam slusne rozhasenu. Obrovsky rozdiel 16" makky zimak a 17" letnaky s tvrdymi bocnicami...takze jupi do servisu...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jedno auto plánuju v týdnu hodit na letní...druhé zatím ne - čekám na nové letňáky, které budou ve 2. 1/2 dubna.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V sobotu jsem neodolal a ctr dostala letní sandály. Je neuvěřitelný co s autem udělají spravně tvrdý bočnice .
Naposledy upravil(a) jarka dne pon 19 bře 00:32, celkem upraveno 1 x.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Já jsem dneska přehodil na letní a akorát jsem se nasral
Přezuju, náladička, pohoda, jdu si to nafoukat a večer potřebuju jet do Brna, naložím to... a pravé zadní kolo mi drhne o blatník. V zimě jsem měnil zadní nápravu a servisák ji asi dal trochu jinak. U zimních se to neprojevilo, jsou o centimetr užší. Bohužel nebyl čas to řešit, tak jsem musel vzít kombinačky a zkurvit si celý blatník, aby to nedrhlo.
Přezuju, náladička, pohoda, jdu si to nafoukat a večer potřebuju jet do Brna, naložím to... a pravé zadní kolo mi drhne o blatník. V zimě jsem měnil zadní nápravu a servisák ji asi dal trochu jinak. U zimních se to neprojevilo, jsou o centimetr užší. Bohužel nebyl čas to řešit, tak jsem musel vzít kombinačky a zkurvit si celý blatník, aby to nedrhlo.
Rychlost zabíjí!
No nazdar, tohle je na mne trochu moc radikální řešení. Vím, že je to s křížkem po funuse, ale nešlo tam dočasně hodit rezervu, s kterou by to snad nedrhlo (pokud to dělalo jen na jedné straně)?
Krutý tuning.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Rvalo mi to srdce, ale opravdu to bohužel nešlo. Hodil bych to aspoň na tu rezervu, ale čtvrt a víc hodinu na přehození kola jsem si nemohl dovolit ztratit.mr.brown píše:No nazdar, tohle je na mne trochu moc radikální řešení. Vím, že je to s křížkem po funuse, ale nešlo tam dočasně hodit rezervu, s kterou by to snad nedrhlo (pokud to dělalo jen na jedné straně)?
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
BTW: mám objednané TOHLE... Už s nima má někdo zkušenosti??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
antone pavloviči, "skladem 1ks" není to málo?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.