důkaz místo slibů, soudruhu inženýre:AntiRadary.cz píše: O 1/2 hodinky na to volal další zákazník, že na Spořilovské mu G1 hlásí úsekové měření 80 km/hod.
Genevo ONE - Zkušenosti
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Genevo ONE - Zkušenosti
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
i do. Tak 50m za cedulí v řadě parkující vpravo stávala červená fabka s bradavicí. Na příjezdu jsem je zažil častěji než na odjezdu. párkrát taky stáli až za první křižovatkou. Vlastně už jsem je zažil po celé ulici až ke kruháči.Krysa píše:Také hledím,kde se skrývají zmetci s laserem. Bylo to velmi oblíbené místo měření. Směrem ven.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
A navíc ta dioda nejenom obyčejně svítí, ale v určitých situacích i bliká.......
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi zdálo, že občas blikne, ale jelikož je sotva vidět a jenom z určitých uhlů, nevěděl jsem, jestli opravdu bliká nebo se jenom ztrácí při změně uhlu pohledu.x2005 píše:A navíc ta dioda nejenom obyčejně svítí, ale v určitých situacích i bliká.......
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
mě z vás jednou trefí šlak - prozatím zamykám, než to pročistím
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
takže pročištěno a obnoveno někomu asi neoprávněně, někomu oprávněně jsem smazal příspěvky za to se omlouvám a zároveň je mi to jedno Varoval jsem Vás. Znova Vás prosím, hádejte se o bussinesu v jiném tématu, rád bych aby tu byli jen zkušenosti s tímto antiradarem. Díky moc za spolupráci....
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Pár nových postřehů:
1) odešla pojistka v napájení - lehce opraveno
2) asi 2x se mi stalo, že se antiradar sám od sebe dostal do základního nastavení( přepnul se do AJ) - viním z toho napětí v autě
3)Včera zajímavá věci jedu si takhle všenorským kopcem z Jíloviště a na začátku kopce upozornění na radar asi 3x pak mrtvo sjedu dolu do Všenor a připojuje se tam klasická R4 Octavia 1 generace modrá s aktivním radarem ? koukal jsem jak puk kam A) paprsek od radaru doletí skrz hluboký les a na jakou vzdálenost G1 radar detekuje viz mapa vzdálenost cca 1,7 km vzdušnou čarou přes hluboký les, kdo to tam nezná at si dá satelitní mapu.
Policajti jeli od Černolic bod A, dojeli jsme se současně dole na křižovatce bod B, já jel z bodu C
1) odešla pojistka v napájení - lehce opraveno
2) asi 2x se mi stalo, že se antiradar sám od sebe dostal do základního nastavení( přepnul se do AJ) - viním z toho napětí v autě
3)Včera zajímavá věci jedu si takhle všenorským kopcem z Jíloviště a na začátku kopce upozornění na radar asi 3x pak mrtvo sjedu dolu do Všenor a připojuje se tam klasická R4 Octavia 1 generace modrá s aktivním radarem ? koukal jsem jak puk kam A) paprsek od radaru doletí skrz hluboký les a na jakou vzdálenost G1 radar detekuje viz mapa vzdálenost cca 1,7 km vzdušnou čarou přes hluboký les, kdo to tam nezná at si dá satelitní mapu.
Policajti jeli od Černolic bod A, dojeli jsme se současně dole na křižovatce bod B, já jel z bodu C
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
mně STiR (bez plusu) chytilo stacionár Ka (kdesi u Uh. Brodu) na vzdušnou(přímou) vzdálenost taky asi 1,5km.... a jednou mi na I/48 u Starého Jičína) chytlo protijedoucí Ramer (Oftáka) přes horizont na nějakých 800m
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
s Protector 850cz sem taky pár krát měl detekci na 1500m atd... cca500-800m je taková ta klasika...
BTW: pro uživatele G1- vyšla vám nová databáze
BTW: pro uživatele G1- vyšla vám nová databáze
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
acer.t: ohledně resetování do výchozího nastavení doporučuji aktualizovat na nejnovější verzi firmware