Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Problém mají FO, které DPH odečítat nemohou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak otestovano po ceste z5. Jeden fp hned za Prahou a u Vyskova sedy superb, ktery jel v mem smeru na stovky metru. Nejdrive to vypadalo na dva fp behem par vterin a pak zacal pipat souvisle. O detekci na takovou vzdalenost s obycejnym one jsem si mohl nechat zdat, rvalo to, ldyzbjsem jej jeste ani nemel na dohled,byl v pravem. Po ceste tam jsem mel se starym asi 4 fp. Diky Bobe Jinak dneska 830 km prevazne po D1 a bez sebemensiho zadrhelu. To jsem jeste nezazil.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, FP ty Geneva občas mají (i MAX) Jako vždy - je to tenká lajna mezi vyladěnou detekcí vs. FP. A také fakt, že prostor je zaplevelen vlněním až moc.
Nemáš zač
Nemáš zač
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dneska kamarád kontrola po nezměření v AT pomocí LI.
Doufám že se zde rozepíše..
Ve zkratce. Kvalitní instalace a neposrat se při konfrontaci = velmi pravděpodobné bezpečné, neprokazatelné
Ve zkratce. Kvalitní instalace a neposrat se při konfrontaci = velmi pravděpodobné bezpečné, neprokazatelné
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je slovo do pranice a doufám, že fakt se pochlubí, jelikož dosud nejsou informace z AT moc potěšující ...nota píše:Dneska kamarád kontrola po nezměření v AT pomocí LI.
Naposledy upravil(a) AntiRadary.cz dne ned 12 led 18:00, celkem upraveno 1 x.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nejsou. Jak pravil Mirek Topolánek: hlavně se neposrat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nota: základní otázka je proč došlo k NEzměření....základ je vypínat aby po úpravě rychlost došlo ke změření...pak nemají důvod ani zastavovat a spokojeni jsou všichni.
Já v Rakousku po cestě z hor měl 2x laser....vždy vypnutí do 3s(jel sem něco málo nad limity) a ani mě nestavěli.
Já v Rakousku po cestě z hor měl 2x laser....vždy vypnutí do 3s(jel sem něco málo nad limity) a ani mě nestavěli.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Jasný.. já v CZ vozím 6s, v AT vozím dálnice off. Okresky 4sVS* píše:Nota: základní otázka je proč došlo k NEzměření....základ je vypínat aby po úpravě rychlost došlo ke změření...pak nemají důvod ani zastavovat a spokojeni jsou všichni.
6 je strašně moc kolikrát....
Já mám trvalé a tlačítko u ruky.... doladím rychlost-vypínám
Já mám trvalé a tlačítko u ruky.... doladím rychlost-vypínám
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Za posledních 24hod 2x ?falešný? poplach (nebo sem slepý jak patrona) - fčera u hlavní světelné křižovatky v RpR "laser" (protože jen P950, nevím, esli zepředu nebo zezadu) ale nikde nic v dohledu ani okolo mě nic nejelo a neska mi zařval "Ka" (ale jen asi sekukundu a ticho) na výjezdu ze ZA po staré cestě směr Marček (a zase okolo mně ani v dohledu nic nebylo).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.