Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Bond007
Economy Run Master

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od Bond007 »

ragamix píše:
Bond007 píše:Kdyz tu jsme u toho rakouska, je mozny ze na obchvatu vidne jsou laserovy stacionary? Napred jsem myslel ze mam FP, ale kdyz jsem to vypl, blejsklo to na me
nechodim tade velmi casto ale laserovy stacionar som tam zatial nevidel. kde to bolo a ako vyzeral?
Bylo to ve tri rano, na obchvatu vidne po tom co se prejede dunaj smer Graz. Krabica byla klasicka jak u multanovy zhruba, ale bylo to ve tri rano, takze jsem moc nevidel. Poprve se mi spustil al a za chvili jsem minul radar a bylo to bez blesku, za chvili podobna situace, ale al jaem vypnul aby to nebudilo malou a jak jsem to vypl tak blik... Ostatni systemy mlcely
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

Bond007 píše:
ragamix píše:
Bond007 píše:Kdyz tu jsme u toho rakouska, je mozny ze na obchvatu vidne jsou laserovy stacionary? Napred jsem myslel ze mam FP, ale kdyz jsem to vypl, blejsklo to na me
nechodim tade velmi casto ale laserovy stacionar som tam zatial nevidel. kde to bolo a ako vyzeral?
Bylo to ve tri rano, na obchvatu vidne po tom co se prejede dunaj smer Graz. Krabica byla klasicka jak u multanovy zhruba, ale bylo to ve tri rano, takze jsem moc nevidel. Poprve se mi spustil al a za chvili jsem minul radar a bylo to bez blesku, za chvili podobna situace, ale al jaem vypnul aby to nebudilo malou a jak jsem to vypl tak blik... Ostatni systemy mlcely
tazko spekulovat ale v takych boxoch je len multanova ale ked tam najblizsie pojdem pozrem sa. rakusaci maju aj nejake K radary od siemensu ale tych je len par kusov v celej krajine. ostatne je spominana multanova. isiel si aj rychlo?
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Na laserové měřiče potřebujete nějaký "antilaser", který Vám, při standardním nastavení, poskytne cca 80 - 110 m na snížení rychlosti, což je srovnatelné s detekci Stingeru při měření po směru jízdy a mnohem méně než detekce Multaradaru Stinherem v protisměru.
Akorát, že u antilaseru si můžete onu "vzdálenost" navolit až do JTG ;-) U Stingeru si můžu navolit leda kulový, tam mohu jenom doufat, že budou odrazy ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

Bond: jel sem tam letos několikrát a nikdy sem tam neměl al poplach kromě skutečné kontroly z mostu. U beden vždy pouze standardní detekce 34.3.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

anti-antiradary.cz píše:ragamix: Nechi bejt rejpal, ale v detekci na obou videích je poměrně zásadní rozdíl. Na obou videích je detekce cca 4 vteřiny před radarem, ale to je tak asi jediný co maj společnýho. Video se Stingerem je ukázkou 4 vteřinový detekce při rychlosti cca 40km/h a video Qi45 je ukázkou 4 vteřinový detekce při cca 90km/h.
...
Navíc to video s Qi45 se pokud si pamatuju řešilo jako jedno z těch, kde detekce nepatří k dobrým, naopak vaše video je evidentně výběřem toho "nej", jelikož jarko zvěřejnil příjezd i odjezd každý na jiných místech (nemusíš odpovídat že je to náhoda) a navíc detekce byla přesně v okamžiku průjezdu auta před tebou a auta v protisměru paprskem radaru = odraz. Pokud by tam tyto vozy nebyly, troufám si nesměle tvrdit, že detekce by byla podobná té na videu od Normíčka = v paprsku.
Tvrzení ohledně rozdílu rychlostí 40 km/hod. vs. 90 km/hod. je hodně odvážná spekulace, mě osobně se nezdá, že by tam byl až dvojnásobný rozdíl, ale kolik opravdu jeli, ví jenom Jarko s normickem. Spekulací rovněž je tvrzení, že se jedná o nejlepší detekci Stingeru a že při horších odrazových podmínkách by detekce byla až v paprsku Multaradaru. U uvedeného videa s Qi45 je také dost hustý provoz a těsně před detekci se v měřícím pohybují další vozidla, takže lze také spekulovat, že pokud by tam nebyla, tak detekce bude až na úrovni radaru. Kromě toho, vždy bylo deklarováno, že detekce Multaradaru jsou řádově nižší než detekce Rameru, ale většině případů jsou dostatečné pro potřebné snížení rychlosti a že momentálně stejně nic lepšího proti Multaradaru není.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Bond007 píše:
ragamix píše:
Vždycky jsem myslel, že tyhle boudy v Rakousku jsou všechny na Ka Multanovy. Popravdě K jsem v Rakousku nikdy nezapínal a nikdy na mě nic nebliklo. Takže asi nějaká novinka. Jakou přesně verzi ALka včetně verze firmware máš? A máš vůbec PoliScanSpeed laser zapnutý?
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Mam alg9 rx2 a zbytek info netusim protoze uz ani nevim co v kterym aute mam a zabudovany je to tak aby to nikdo nenasel :) prislo mi to taky divny ze by byl laserovy stacionar, ale dve "budky" dva al allerty, pri vypnuti al blesk a pokazde rychlost cca 30 nad limit... Mozna to byla jen shoda nahod, ale v okoli vidne jsem nic v k nikdy nevidel
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
normicek
Autoškolák

Příspěvek od normicek »

Právě jsem měl možnost kompletně si prohlédnout Fabii s Multaradarem CD, včetně usazení do vozu. Pěkně zabudovaný to mají uvnitř, ale z umístnění radarové hlavy jsem si skoro sedl na prdel. Za tohle řešení :-bd
Jak Ragamix Multaradar CD slovenské policii prodal: http://www.youtube.com/watch?v=yCgA3_j0r7U
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

Pokud mám správný info, tak v Rakousku se používají radary Siemens ve stacionárním provedení a údajně jsou pouze na nějaké z A dálníc v okolí vídně. Přenosné K radary se zatím nepoužívají = stačí aktuální databáze fixních radarů, Ka a Laser... Takže antiradary Beltronics OK, u Stingeru si musíte zapnout K pásmo a strpět mrtě falešných poplachlů, protože databáze pro AT nepřítomna... Více info k tomu určitě bude mít všeználek p. Gnip...
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

AntiRadary.cz píše:Tvrzení ohledně rozdílu rychlostí 40 km/hod. vs. 90 km/hod. je hodně odvážná spekulace, mě osobně se nezdá, že by tam byl až dvojnásobný rozdíl, ale kolik opravdu jeli, ví jenom Jarko s normickem. Spekulací rovněž je tvrzení, že se jedná o nejlepší detekci Stingeru a že při horších odrazových podmínkách by detekce byla až v paprsku Multaradaru. U uvedeného videa s Qi45 je také dost hustý provoz a těsně před detekci se v měřícím pohybují další vozidla, takže lze také spekulovat, že pokud by tam nebyla, tak detekce bude až na úrovni radaru. Kromě toho, vždy bylo deklarováno, že detekce Multaradaru jsou řádově nižší než detekce Rameru, ale většině případů jsou dostatečné pro potřebné snížení rychlosti a že momentálně stejně nic lepšího proti Multaradaru není.
Můžete si videa pustit a porovnat, není pravděpodobné, že jsem se spletl o více než 10%... Jinak to ostatní samozřejmě jsou pouze nepotvrzené doměnky, tedy až na to, že detekce Stingeru jsou ve většině případů dostatečné. Dostatěčné jsou pouze jedete-li v koloně a to pak detekce není třeba... Pokud pojedete sám = prakticky jediná možnost jak jet rychleji = detekce v paprsku, v ideální případě 20-30 metrů před autem a to je ejhle na reakci dost málo... PS: Multaradar podle všechn dostupných videí měří ve většině případů na odjezdu...
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
Odpovědět