Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od AntiRadary.cz »

šmoula píše:No nvm, ale přečíst si na netu o Stingeroj, že je legální v celé EU a pak zjistit, že to tomu tak fakt není ...
Jak to, že není? Je legální a můžete jej používat v celé Evropě, ale to už tady píšu podesáté!
ExFun píše:Jenže u Vás si to kupuje na specializovaných stránkách Antiradary.cz, takže je jasné, že to není váleček na maso...
Celé sdělení tedy je "Antiradar Stinger-legální v celé EU!" Běžný člověk by ani nic víc neměl potřebu zjišťovat.
A koupí si zařízení za 30 až 50 tisíc bez zjištění dalších podrobností? Takto to v mém oboru nefunguje a než si zákazník něco takového koupí, tak si dlouze a pečlivě zjišťuje veškeré podrobnosti, takže přesně ví, co si kupuje.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

To už jsou plky o ničem. Čtenáři už mají jasno.
Back to basics.
Příčina -> následek
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

ExFun píše:To už jsou plky o ničem. Čtenáři už mají jasno.
Přesně tak a každý už si udělal vlastní obrázek o tom, jestli takové zařízení, které dokáže detekovat radary i lasery a které lze za 1/2 sekundy uvést do stavu legálního v celé EU, potřebuje nebo ne. ;)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

není a nebude legální v celé EU ani s vymazaným AL/AR. Smiřte se s tím.
Back to basics.
Příčina -> následek
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:jedna sa o ten isty produkt B-)
problem ale neni v cena.. ta nech je aka chce to uz je sikovnostou predajcu. o cenu mi vobec neislo mne je jedno kto co za kolko predava. tu ide len o zavadzanie v tom zmysle ze euro je nieco horsie/ine ako euro cz co nie je pravda. kazdy vidi len chyby konkurencie ale svoje vlasne a svojich kamaratov uz nie.. asi tak

a v NL sa zastav aj v targete a spytaj sa ich ci rx65e/i pre ostatne trhy obsahuje 34.0 a 34.3 alebo nie ;)
Když dojdou argumenty, tak stáčíte diskuzi jinam...pokud vím, bavíme se tady o Stingeru, který tady veřejně reklamujete. Firmu, které odkazy tady postujete, zde nikdo veřejně nereklamuje.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

ExFun píše:není a nebude legální v celé EU ani s vymazaným AL/AR. Smiřte se s tím.
bude. zmier sa s tym. bezne sa predava a propaguje a v NL kde je zakazane antiradary aj predavat.. rovnako byva na vystavach atd.. ak by si mal pravdu toto by asi mozne nebolo.. teda mininalne nie v NL
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:
ragamix píše:jedna sa o ten isty produkt B-)
problem ale neni v cena.. ta nech je aka chce to uz je sikovnostou predajcu. o cenu mi vobec neislo mne je jedno kto co za kolko predava. tu ide len o zavadzanie v tom zmysle ze euro je nieco horsie/ine ako euro cz co nie je pravda. kazdy vidi len chyby konkurencie ale svoje vlasne a svojich kamaratov uz nie.. asi tak

a v NL sa zastav aj v targete a spytaj sa ich ci rx65e/i pre ostatne trhy obsahuje 34.0 a 34.3 alebo nie ;)
Když dojdou argumenty, tak stáčíte diskuzi jinam...pokud vím, bavíme se tady o Stingeru, který tady veřejně reklamujete. Firmu, které odkazy tady postujete, zde nikdo veřejně nereklamuje.
propagujes ju ty ale to nemusime rozoberat. povodne sme sa bavili o 34.00 a 34.30 + prisla rec aj na target v tom ze u neho vsetky produkty dodavane do europy su identicke a len v CZ sa umelo vyrobila neexistujuca CZ verzia.. na rozdiel od stingeru kde je skutocne verzia pre SK a CZ trhy ina ako ostatne. k tomu si napisal ze na webe dodavatela pre antiradary.cz nic take nie je. no a ako sa ukazalo je to tam. to je vsetko. ale ano toto sa sem uz nehodi podme teda radsej ohovarat stinger. pre istotu aby kazdy chapal kontext:
řidičBOB píše:
ragamix píše:stinger nie je target ktory robi jednu verziu pre celu europu akurat teda v CZ sa z nej nalepenim napisu czech republic stane 2x tak draha CZ verzia...
Takže uznáváte, že Váš "bratr v triku" je lhář, když na svých stránkách tvrdí něco jiného? :ymhug:
řidičBOB píše:
AntiRadary.cz píše:To tvrdí můj dodavatel, na kterého se mimochodem odkazujete na svém profilu a já zatím nemám důvod o jeho informacích pochybovat. Nebo máte nějaké lepší informace, o kterých já nevím? Uvítám, když se tady s nimi podělíte. ;)
No, ragamix tady poukazoval na nějaké nekalé praktiky s předražováním a já takové našel na Vašich stránkách. Na stránkách Vašeho dodavatele nic takového není. Ptejte se tedy ragamixe - ten evidentně pochybuje.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Nevím, jestli mi to přísluší hodnotit, když nejsem klientem ani jedné ze zúčastněných stran, ale pro mě, jako zákazníka, by to znamenalo jediné - nekoupit od obou ani držák na vertikál. Připadá mi to jako kydání hnoje z jedné strany na druhou a to mi moc seriózní nepřipadá. Na jedné straně klamavá reklama, na druhé např.vyvolávání pocitu, že majitel EURO verze si musí honem běžet EURO CZ, jinak je mu AR naprd...
Jasně, aktivní tady je jen CZ strana, ale NET tu má celkem výrazného mluvčího... ;-)

Nějak se mi to tady nelíbí, každý by si měl dělat biz podle sebe a jestli mu morálka dovolí klamat zákazníky, jeho problém, ale tahle válka konkurentů tady na fóru se mi vůbec nelíbí.

To já jen tak, vůbec si mě nevšímejte... :-D
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

vasco píše:Nevím, jestli mi to přísluší hodnotit
nepřísluší :D
Niko nadžanel ko kerdža
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

vasco urcite mas v mnohom pravdu ale ver ze ked niekto zacne utocit na teba nemas velmi inu moznost.. obcas sa to da ignorovat ake ked niekto systematicky siri blbosti o teba a tvojich produktoch tak nieco proste urobit musis.. ale to je cele na dlhe vysvetlovanie
Zamčeno