Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Tak jsem potkal Ramer s Genevo MAX. Na to, že MAX je v horizontálu, detekce velmi slušná:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by byl zájem, mám tady jedno volné Genevo S Black Edition, jelikož jsem ho vyměnil za MAXe.
Nechám ho za 10.
Nechám ho za 10.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Podrzel bys mi ho do zitrejsiho odpoledne? Kamarad mi ma da vedet, jestli by vzal muj one. Pokud by ho koupil, tak bychom se domluvili.
Diky, nejpozdeji ve 3 dam vedet, abych pripadne Bruse nezdrzoval
Tak kolega si ten muj vezme. Doladime to pres PM?
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pro všechny zájemce o antiradar, kteří to ještě nezaregistrovali - Genevo One Eco a Genevo One již skončily a zbytek portfolia se posunul o stupeň dolu, t.j. Genevo One S je za 11.895 Kč, Genevo One S - Black Edition za 15.895 Kč, Genevo One M je za 19.895 Kč a Genevo MAX za 23.895 Kč. Členové AF mají u mě 15% slevu a plátci daně si mohou odečíst 21% DPH, takže třeba zmiňovaný Black Edition pak vychází na 11.166 Kč bez DPH. Nový a s plnou zárukou.
To je jenom taková malá technická poznámka pro zájemce z výše uvedené diskuze, na které se nedostalo a splňují dané podmínky.
To je jenom taková malá technická poznámka pro zájemce z výše uvedené diskuze, na které se nedostalo a splňují dané podmínky.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz