Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Jak kde. Tuto sobotu určitě začal Větrný Jeníkov, bo jak se to jmenuje...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
A nedošlo v poslední době k výměně vozu za nový s pokoveným čelním sklem?watchfan píše:Takže je genevo v háji. V neděli na cervenohorskem sedle hlásilo auto na objezdu, sice sotva 150m předem... Z toho potkám auta, kde ani nepipne. Nedá se na to spolehnout. Koupím nové
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řB: No tam před Jihlavou ne? No tak tam jsem to včera otestoval, dám vědět, co přijde. Nicméně, možná to na delikt provozovatele ani nebude
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Možná ta o jednu před (směr z Phy), bo jsem koukal dnes, že Jeníkov furt nekompletní.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
AntiRadary.cz píše:A nedošlo v poslední době k výměně vozu za nový s pokoveným čelním sklem?watchfan píše:Takže je genevo v háji. V neděli na cervenohorskem sedle hlásilo auto na objezdu, sice sotva 150m předem... Z toho potkám auta, kde ani nepipne. Nedá se na to spolehnout. Koupím nové
Nene, prohazuju z auta do auta. Proto přenoska. Všude stejne reakce
a update firm nepomohl?
Už jsem s ním měl jeden problém. Měnila se nějaká část, snad anténa nebo co.
řB: mně se taky zdálo, že jsem nikde neviděl začátek. Už v zúžení mýtná brána a pod ní čáry, potom jedny čáry bez žádného sloupu v okolí a pak až na výjezdu ze zúžení těsně před sjezdem do Ji. Tak jestli na té mýtné bráně?
Já jsem taky moc nepochopil to měření kolem Ledče (?), no prostě druhý zúžení směrem na Brno, kdy je měřená +- půlka zúžení a pak konec.
Jako ne že bych si stěžoval, ale chápem se
Jako ne že bych si stěžoval, ale chápem se