Ja uz jsem taky nekde blizko 4mm a taky to docela hrabe.EL_XEL píše:Kdy měníte zimní gumy? Já tam mám ještě asi 5 mm a na suchu/mokru dobrý, ale včera tady nasněžilo a já nebyl schopnej vyjet ani jeden malej kopeček (ale na druhou stranu nevím, jestli pod tím sněhem nebyl led). Na couvačku to pak už šlo
Pneu koutek
Re: Pneu koutek
a proc jsi ho nevyjel?
ja vzorek taky nemam uplne top a k baraku mam tak 15% stoupak mix snehu a ledu a je to relativne OK. Musim ale vypinat stabilizaci jinak dojedu tak do tretiny a koncim
ja vzorek taky nemam uplne top a k baraku mam tak 15% stoupak mix snehu a ledu a je to relativne OK. Musim ale vypinat stabilizaci jinak dojedu tak do tretiny a koncim
Citroen C4 GP
Prostě to hrabalo - nebyla trakce. Zkoušel jsem s protiprokluzem i bez. Resp. já jsem se nakonec vyškrábal, ale bylo to dost hrozný.
Já v domnění, že jsou v cajku jezdil jezdil, pak napadlo a za jízdy to nebylo ono..no a je tam tak 4,5mm uprostřed, boky jsou horší..ale na ty dva měsíce už nový kupovat nebudu, když nebudou podmínky, tak radši vezmu druhý auto. Jinak na těch Sottozero 3 nakonec žádných 15tkm jak jsem psal, ale spíš tak 11, dost velké zklamání
Tak už si "řekly" o výměnu. Škoda, že v Německu.. Ve 110 v zatáčce mi to ujeto takovým způsobem, že jsem málem měnil trenky, do ty doby nic nenasvědčovalo, že něco není OK. RDC na zimních kolech bohužel nemám..
- Přílohy
-
- IMG_2077.JPG (153.86 KiB) Zobrazeno 4818 x
Já to nakonec zatím měnit nebudu. Už proto, že nevím, jestli nebudu kupovat nové auto a to by byly vyloženě vyhozené peníze (pokud by ten rozměr neseděl, což je sázka do loterie).
viete poradit nejake zimaky na Transporter t6? najazd tak 20k rocne
hlavne mi ide o to aby to vyslo kopec,
na osobakoch mam vredestein snowtrac 5 a som maximalne spokojny
rozmer 215/65 R16 rychlost 190(teoreticky aj 170, ale to sa mi uz zda mala rezerva...)
hlavne mi ide o to aby to vyslo kopec,
na osobakoch mam vredestein snowtrac 5 a som maximalne spokojny
rozmer 215/65 R16 rychlost 190(teoreticky aj 170, ale to sa mi uz zda mala rezerva...)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Skoda fakt ze to je len 19 a vic...
Rad bych skusit nejake Micheliny na XV...ma niekto skusenost s Primacy 3?
Abo je to blbost a zobrat nieco sportovejsie od niekoho ineho?
Dunlop SportMaxx, GY Asymmetric 3?
Rad bych skusit nejake Micheliny na XV...ma niekto skusenost s Primacy 3?
Abo je to blbost a zobrat nieco sportovejsie od niekoho ineho?
Dunlop SportMaxx, GY Asymmetric 3?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
nevim jak Primacy 3, ale Primacy byla nic extra guma i podle aut na který to dávali z fabriky, taky dost pískala
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Primacy 3 je jedina ktora je v tom "SUV" rozmere z Michelinu...a PSS / PS4S by bol ale slusny overkill
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...