Nelze z toho tu druhou část vynechat. Protože pokud mám peníze, koupím si rychlé a drahé auto a chci jezdit rychle, tak je nejeasy volbou, nechat si namontovat ochranu a neřešit PČR. Třeba u mne se tu ta tam stane, že mám první pokuta za rychlost, by mohla být na dlouhou dobu i poslední A už jenom ten vopruz, dělat si pak celou abecedu řidičáku... A najednou je pak ta investice kilo, zcela imaginární.koupím si auto za 3mio, jezdím rychle
Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Já to napsal ale jinak:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nota....jsou dvě povolání která bych nikdy fakt nechtěl dělat....a to je zrovna to tvé a tvého kamaráda
Strkat ruce někam, kde před chvílí někdo strkal........
řBob: Já to říkám úplně stejně...první pokuta může být na dlouhou dobu poslední... A být bez ŘP....nějak bych to v soukromém životě přežil (co jiného taky člověku zbývá) ale pracovně to znamená konec...a to jsou pak jiná čísla než za tu "ochranu"
Strkat ruce někam, kde před chvílí někdo strkal........
řBob: Já to říkám úplně stejně...první pokuta může být na dlouhou dobu poslední... A být bez ŘP....nějak bych to v soukromém životě přežil (co jiného taky člověku zbývá) ale pracovně to znamená konec...a to jsou pak jiná čísla než za tu "ochranu"
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
OT: hele, takovej proktolog to má mnohem horší
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mám to úplně stejně
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já vozil první přenosku od 2007, už ani nevím co to bylo Bell? pak klasika V1atd, od 2014 vozím i park. asistenta a ten klid co mi to přináší je k nezaplacení. Vždycky když mám někde půjčené auto bez ochrany je to hroznej stres..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Také hrozně nerad jezdím v ne-mých autech. Sice mám travel pack - GenevoM a kameru, ale proti laserům je to stejně pasé a tak raději dodržuji S přenoskou jsem začínal koncem devadesátek...takže za ta léta jsem už bez ochrany jako bez ruky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Neska sem přišel na jednu (pro mne, starýho sklerotika) zásadní nevýhodu Genevo S. Vlezu do skauta, namontuju G, jedu do ValMezu a celou cestu si libuju, že žádné poplachy (ani u dvou stacionárů ve ValMezu...) Až když sem parkoval ve VM a sundal G z čelního skla do kapsy, taxem si fšim, že sem ho před jízdou zapoměl zapnout, debil sklerotická..... to by se s pevnou sadou nestalo.... na cestu z5 sem ho nezapoměl zapnout a naštěstí ani jedna krabice ve VM opravdu neřvala, čili sem si oddechl....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
3s pro AT 4s v cz