Pneu koutek
Re: Pneu koutek
to mi je jasne, ze s investici v radu jednotek milionu dolaru asi novou nestavel spis mohl rovnou rict, ze to proste bude z ciny a hotovo, ne takhle kolem toho tancovat. v cine maj fabiky i vetsi firmy a nestydi se za to..
No a Češi začnou místo na P3 jezdit na Tomketech
kdyby jen Češi. říkal, že má podchycenou celou střední a výchdní Evropu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Čína umí dělat kvalitní výrobky. Dnes je ale výroba, třeba zrovna pneu, natolik automatizovaná, že na lidské práci toho moc neušetří. U pneumatiky tvoří velmi podststnou čast ceny suroviny a pak technologie.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nevim jak jinde ale v Barumu to fakt moc automatizovane neni.Byl jsem tam loni jak v nastrojarne kde delaji formy tak ve vyrobe a ta vyroba byla hodne prelidnena. Ale technologie urcite nebyla nova takze je mozne ze jinde je to vice automatizovane
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V Barumu jsem skoro každý měsíc...zítra tam jedu taky A jejich výroby mám vcelku prolezlé dost.
Ano, konfekčáky je potřeba lehce obsluhovat, ale když srovnáš náklady na lidi vs. náklady na surovinu, tak nedostaneš se na takové hodnoty, abys mohl mít třetinové ceny čínských pneu jenom proto, že jejich hodinová mzda je 1USD.
Ano, konfekčáky je potřeba lehce obsluhovat, ale když srovnáš náklady na lidi vs. náklady na surovinu, tak nedostaneš se na takové hodnoty, abys mohl mít třetinové ceny čínských pneu jenom proto, že jejich hodinová mzda je 1USD.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nieco trosku technickeho k nastupcovi Michlu PSS...Michelin PS4S
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Kdy měníte zimní gumy? Já tam mám ještě asi 5 mm a na suchu/mokru dobrý, ale včera tady nasněžilo a já nebyl schopnej vyjet ani jeden malej kopeček (ale na druhou stranu nevím, jestli pod tím sněhem nebyl led). Na couvačku to pak už šlo
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No - naposled u Audi přesně v ten okamžik, kdy jsem zjistil, že už to není ono.
Michelin Pilot musím pochválit - sedí na sněhu i mokr suprově.
Michelin Pilot musím pochválit - sedí na sněhu i mokr suprově.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Souhlasim, ac micheliny obecne moc nemusim, tak pilot alpin 4 me ted celkem prekvapily pozitivne