Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
Nevím jestli jste tak mimo nebo nechápete. To "obejití" zákonů bude prolomeno, homologace na tom nic nezmění.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mě se spíše zdá, že nechápete nebo nechcete chápat vy a své přání vydáváte za pravděpodobný scénář rozvoje. Mimochodem, u nás se taky již 10 let tvrdí, že se antiradary zakážou a jaká je reálná situace?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Stiger je nepochybně zařízení SCHOPNÉ detekce radarových měřičů. V tomto set-upu je prodáván. Není třeba zkoumat jestli někdo tuto funkci při měření vymazal. Ta schopnost tam je. Proto bude nelegální ve všech zemích, dle jejichž zákonů nesmí být v autě zařízení schopné detekce radarových zařízení (i neaktivní).
V CZ je navíc prodáván v nehomologovaném stavu.
HOWG
P.S. na rozdíl od Vás nemám žádný zájem na žádném výsledku směrem k tomu zařízení. Jen mi vadí absolutní prohlášení o legálnosti a nepostihnutelnosti v celé EU, které je dle mého klamavé.
V CZ je navíc prodáván v nehomologovaném stavu.
HOWG
P.S. na rozdíl od Vás nemám žádný zájem na žádném výsledku směrem k tomu zařízení. Jen mi vadí absolutní prohlášení o legálnosti a nepostihnutelnosti v celé EU, které je dle mého klamavé.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak...na rozdíl od té vaší čobolsko-ruské dvojky nejsem a nikdy jsem nebyl prodejce a tudíž nemám žádný zájem o propagaci toho nebo onoho. Vše, co na svých vozech mám, jsem řádně zakoupil a od všeho mám doklady o zaplacení. Stejně, jako jsem je měl doklady od všeho, co jsem zakoupil a řádně zaplatil u AR.cz Já vím, nikdy jsem s ním nebyl na oběděragamix píše:co rozprava tento clovek treba brat s veeelmi velkou rezervou. sice sa tvari strasne nezavisle a objektivne ale je to jedna ruka s istym predajcom. najlepsie je na neho vobec nereagovat..
Takže si asi každý spočítá, kdo a jaké důvody má lhát
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A Vy víte, kam se do NL chystám? Nebo znáte všechny prodejce?? Na co si to tady hrajete? Dyť neumíte ani světový jazyk, kterým by jste je na to upozornil. A rusky v NL asi neumějí.AntiRadary.cz píše:Super, tak to jej musím upozornit, ať se na Vás nachystá! A zkuste zrovna navštívit i Target a zeptat se jej na to samé. To by byla sranda, kdyby jste dostal 2 úplně odlišné odpovědi ...
A odpověď na Vaši otázku jste dostal již x-krát, ale jenom ji nechcete akceptovat. O německém extempore vím přímo od výrobce a to dokonce včetně podrobností.
Co se týká odpovědi, tak jsem ji nikdy nedostal
Ohledně německa - to by mne zajímalo, co Vy víte
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 23 pro 11:54, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Fakt??? A věříte tomu i někdo jiný než Vy a CZ prodejce?ragamix píše: stinger je skutocne upravovany pre SK a CZ trhy.
Stačí si koupit Stinger z D a je hned jasno...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
fun: na druhou stranu pokud mi prodejce vydá prohlášení o tom jak to všechno OK a ve skutečnosti tomu je zcela jinak, tak potom není nic jednoduššího než náhrady vzniklé škody po něm vymáhat občansko-právní cestou eventuelně přidat nějaké to trestní oznámení na podvod, nebo se mýlím?
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To jsem s panem prodejce probíral již v jiném fóru (možná i tady) a samozřejmě, že nevydá Jako důvod uvedl, že nemůže přece ručit za to, že zákazník bude používat zakázané funkcePickuper píše:fun: na druhou stranu pokud mi prodejce vydá prohlášení o tom jak to všechno OK a ve skutečnosti tomu je zcela jinak, tak potom není nic jednoduššího než náhrady vzniklé škody po něm vymáhat občansko-právní cestou eventuelně přidat nějaké to trestní oznámení na podvod, nebo se mýlím?
Takže asi tak.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no jo, ale jetliže nevydá, tak je přeci nad slunce jasné, že vše není OK
Niko nadžanel ko kerdža