Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
mi se v nocnim utlumu podarilo proletet jednu s prumerem kolem 100. uz to bude mesic a zatim klid po pesine
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Záleží kterou...oni ne všechny jsou už napojené na radniční výpalné...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Praha-Brno
1. celá
2. od začátku až do pravotočivé zatáčky do klesání, pak možno přidat.
3. Ta těsně před Jihlavou, neměří vůbec.
4. Hned za Jihlavou v celé délce
A pak už plnou parou do české Bratislavy
Nebo se pletu?
Jinak v nočním útlumu preferuji průměrnou rychlost nad 130 v celém úseku Přes den by to šlo asi taky, kamčáků se nebojím, brzdí mě spíš lopaty v SUVčkách, co si to prvně 5 minut rozměřujou a pak stejně uhnou. Minulej tejden m pán v brněnské A5 blokoval levý v 75 tacho snad 4kilometry v kuse, jsem měl 100 chutí na něj zavolat fízly, ale pak zvítězilo morální hledisko. Aint no snitch
1. celá
2. od začátku až do pravotočivé zatáčky do klesání, pak možno přidat.
3. Ta těsně před Jihlavou, neměří vůbec.
4. Hned za Jihlavou v celé délce
A pak už plnou parou do české Bratislavy
Nebo se pletu?
Jinak v nočním útlumu preferuji průměrnou rychlost nad 130 v celém úseku Přes den by to šlo asi taky, kamčáků se nebojím, brzdí mě spíš lopaty v SUVčkách, co si to prvně 5 minut rozměřujou a pak stejně uhnou. Minulej tejden m pán v brněnské A5 blokoval levý v 75 tacho snad 4kilometry v kuse, jsem měl 100 chutí na něj zavolat fízly, ale pak zvítězilo morální hledisko. Aint no snitch
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
5. za Velkým Meziříčím, konec měření je v ní na mýtné bráně cca ve 4/5 délky omezení
nevim, ja byl v deliriu a moc si to nepamatuju. ale myslim, ze to byla prvni za prahou a pak uz jsem se nejak hlidal.
Autoforum.cz
budik: ups. To mám tak 4x za poslední měsíc
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Dnes Války skladů pokud jsem dobře viděl, tak Pro Laser II a ocenili to myslím na 900 USD
Já jsem zjistil, že R na 19 má neuvěřitelně přesné tacho, takže nahodím 80-82 na tempomat a hodím se do klidu. Jediné, co nevím, jak řešit je okamžik, kdy se mi v takové rychlosti nalepí nějakej šulda s kamionem na prdel. V měřených úsecích se mi to nestalo, ale když opravovali ten úsek u největšího stoupání a klesání na D1 (cca 50 km), tak se mi tam lepil na prdel kokot i v 90.řidičBOB píše:Jezdím tam 90 tacho a zatím klid.
Zbrzdit ho se mi moc nechce, když mu ujedu, tak budu řešit debilní pokuty.
V úsekových měřeních nic, jenom právě na tom jednom místě, které jsem zmínil , v obou směrech. (a pak před tou Prahou, ale to nevím přesně kilometr)řidičBOB píše: BTW: nevím, kudy jezdíš, ale D1 jsem minulý týden dal 5x a ani jednou mi infrapřísvit na úsekových měřeních D1, nespustil ALP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem to opět jel a nic - žádný FP. Jenom "infrakamera", což byla ta světelná tabule s RZ a rychlostí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time