Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
EL_XEL
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od EL_XEL »

Já jsem byl dnes ve spřáteleném servisu, nakonec do Golfa půjdou obě pevné varianty (jak ALP tak antiradar), ten antiradar právě kvůli čelnímu sklu. Nebude to levné, ale tak nějak jsem s tím počítal. Co přesně jsem věděl ještě asi 10 minut po odjezdu ze servisu, ale úspěšně zapomněl, ten AR je myslím Genovo něco, pevná varianta, která nevypadá jako přenosná (protože existuje i pevná, která vypadá jako přenosná; sorry jako, ale má paměť stojí za houby :-D ).

Dívali jsme se i na jakési all-in-one zařízení, ale ta cena byla dost šílená.

Do SLK pak zatím přenosnou variantu nějakého Genova a zvážím i ten ALP.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

To bude genovo pro, to mam ja v 140i a funguje vyborne
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

Kavis píše:Ja shanim nejakou nejlepe bazarovou prenosku (aby zena moc nedrzkovala kuli penez) a az jsem prekvapeny, jak si ty klebety drzi cenu :D ma smysl se zabyvat napriklad necim jako Beltronics 965 (popr 995) euro, nebo to uz je davno prekonane a dneska k nicemu? Antilaser az tak nepotrebuju, tady v okoli maji snad jen jeden a stoji furt na tech samych mistech, tam si to umim pohlidat.
Před lety jsem kupoval do 911 Beltronic Vector 960 a leží mi to tady,netuším ani,zda je to ještě k použití,klidně ti to za nějakou dobrou cenu přenechám,ale nejsem vůbec v obraze. Od té doby byl asi ve všem posun. Co říkáte,kolegové,není to rovnou na vyhození?
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

EL_XEL: jestli to je Genevo Pro + ALP tak ty jdou propojit taky už do jednoho zařízení....
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

EL: dobrá a dostatečná volba...

970: pokud to nehlásí po zapojení chybu - tuším "service required", tak je to ok.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

A funguje to uspokojive? Nerikam, ze litam jak uchyl, ale taky ne uplne podle predpisu. Pokud bys byl ochotny otestovat funkcnost a navrhnul rozumnou cenu, tak se muzeme domluvit. Diky
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tak dřív to byl TOP detektor... Funkčnost byla v pohodě. Problémem byly akorát falešné poplachy - ať už na mobilní síť nebo na jiné plašáky.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

Nekde jsem cetl, ze s mobily mely problem hlavne u starsich telefonu a site t-mobile mam dual sim a jedna ze simek je zrovna t-m,ale na ni jde minimum zprav a hovoru, temer vse resim pres druhou simku, tak je otazka, jak moc vln vysila a taky, jestli tak rusi i dnesni telefony. Zase pokud by to bralo kazde dvere od benzinky, nebo radary na sloupech v obcich, tak to bude rvat tak casto, ze to clovek zacne ignorovat.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

nene - automatické dveře to nebralo - na tyhle typy FP to bylo odladěno; "radary" v obcích také ne. FP nebyly nijak časté, ale byly.
U GSMka to bylo hlavně u přenosů dat, což je dneska zcela jiná technologie a také při přeregistrování tlf z jedné buňky do druhé.
Jak je to dnes nevím...ale můžu to zkusit, protože jeden podobný detektor také mám někde v šuplíku.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
970ka
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 970ka »

řidičBOB píše:EL: dobrá a dostatečná volba...

970: pokud to nehlásí po zapojení chybu - tuším "service required", tak je to ok.
Tak,funguje to, jenhledám nějaký radar v okolí,tady na policajta nenarazíš :) ,to je práce, v podstatě by to mělo zaznamenat i takový měříč rychlosti při vjezdu do města,né ?
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Odpovědět