Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od řidičBOB »

dyť to píšu...postnout sem PR odkaz je už hodně velká zoufalost :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:To víš, lživá propaganda je věc jedna...praxe věc druhá.
To zařízení není zhomologované, jako antiradar, ale jako nějaká multifunkční pikačovina - takže asi tak.
...
Kdyby jste nebyl prodejce tohoto zařízení, tak řeknu, že jste naivní. Takhle musím říct, že svůj marketing jste založil poskytování zavádějících informacích o beztrestnosti užívání tohoto zařízení.
To je zajímavé, že někomu tak leží v žaludku legální a homologované zařízení, ale sám nadšeně propaguje nehomologované zařízení, o kterém jeho prodejce tvrdí ještě mnohem odvážnější věci, např. že je legální na celém světě: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... &start=260
Legální po celém světě / WorldWideLegal:

Cestujete-li do zemí, kde je použití antiradaru zakázáno, pohodlně, během několika vteřin, můžete deaktivovat funkce antiradaru a využívat pouze legální funkce například "kniha jízd", nebo "GPS body zájmů". Tím Váš antiradar 100% legalizujete a uvedete v soulad s legislativou platnou ve většině evropských zemích. Opětovnou aktivaci těchto funkcí zvládnete opět komfortně a jednoduše pomocí PC programu na přiložené SD kartě a to zadáním unikátního pin-kódu, který znáte jen Vy.
řidičBOB píše:Téměř každé zařízení lze dnes udělat tak, že ve vozidle ani není poznat, že tam je něco navíc - a člověk ani nemusí mít žádný displej nebo ovládací kartu/panel.
Ale jenom pár zařízení na světě není detekovatelné detektorem antiradarů Spectre, který se velice úspěšně šíří po západní i východní Evropě!
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:To je zajímavé, že někomu tak leží v žaludku legální a homologované zařízení, ale sám nadšeně propaguje nehomologované zařízení, o kterém jeho prodejce tvrdí ještě mnohem odvážnější věci, např. že je legální na celém světě: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... &start=260
Nic nepropaguji... Postuji videa tak, jak to dělám už cca 10 let. Dělal jsem to s detektora od Vás a dělám to i s jinýma. Vy to víte, já to vím.
A kdyby jste už zapoměl, tak Vám to také připomenu jednou citací, kdy byla ještě radost semnou spolupracovat (Napsal: úte 29. črc 2008 20:29:00) :D
Abel
řidič BOB píše:
...mimochodem jsem to byl právě já, který odhalil nedetekci V1 na určité "podfrekvence" a zrovna v době, kdy Bel v nabídce nic neměl a byl tady pouze V1...takže ani Robertovi se to nehodilo do karet a přes to jsem to zveřejnil!

A jeden z prvnich, kteri zverejnili sve spatne zkusenosti s BEL Vector 995 a BEl RX65 USA v dobe, kdy je kazdy chvalil a prodejci CZ verzi byly za podvodniky a lhare!

Mimochodem, prvni detektory si BOB pujcoval oproti financni zaloze ve vysi ceny detektoru jako kazdy jiny a na oplatku je zdarma otestoval, popsal sve zkusenosti a kdyz se mu detektor zamlouval a hodil, tak na nej konecne dostal fakturu a pokud odhalil nejaky problem typu nedetekce nebo se mu detektor proste nelibil, tak jej vratil a dostal nazpet sve penize!
Velice vyhodna spoluprace - pro prodejce.

Za nehomologované zařízení je 1000,- BPN. Vaše zařízerní také není homologované jako antiradar! Ale Vy říkáte, že je homologováno = legální, kdežto Vaše postnutá citace říká pouze legální - mimochodem stejnou rétorikou, kterou výše popsal ragamix - není aktivní = je legální. Čili to, co říkám já (a řekl to i ExFun) - to, že je zařízení homologováno jako kniha jízd neznamená, že je legální jí používat jako AR - takže žádná výhoda proti konkurenci. Přece se nebudeme bavit o litrové pokutě u někoho, kdo si koupí a nechá namontovat zařízení o několik řádů dražší ;-)
Já myslím, že někteří zde ten rozdíl vnímají a chápou.

Legální po celém světě / WorldWideLegal:

Cestujete-li do zemí, kde je použití antiradaru zakázáno, pohodlně, během několika vteřin, můžete deaktivovat funkce antiradaru a využívat pouze legální funkce například "kniha jízd", nebo "GPS body zájmů". Tím Váš antiradar 100% legalizujete a uvedete v soulad s legislativou platnou ve většině evropských zemích. Opětovnou aktivaci těchto funkcí zvládnete opět komfortně a jednoduše pomocí PC programu na přiložené SD kartě a to zadáním unikátního pin-kódu, který znáte jen Vy.
Čili stejně legální, jako slavný Stinger :-bd
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Ve většině krajin je ale zakázáno vlastnit nebo mít v autě (i v neaktivním stavu) zařízení, které umí radary detekovat ;-)
Ale pokud se používá správný a schválený firmware, tak tam, kde jsou antiradary zakázané, tak Stinger radary detekovat neumí.
řidičBOB píše:To Stinger fakt nemá žádnou jinou výhodu proti konkurenci než tyhle žvásty o legálnosti a falešné homologaci??
Má a celou hromadu, ale když tohle oponenty, kteří u svých zařízení nic takového nemají, vždy tak spolehlivě vytočí doběla. :D
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: Má a celou hromadu, ale když tohle oponenty, kteří u svých zařízení nic takového nemají, vždy tak spolehlivě vytočí doběla. :D
Ne, doběla je umí vytočit sfalšovaná mapka o desítky metrů nebo srovnávací test s radarem za pokoveným čelním sklem ;) ;) :D ;) Ale chápu, že každý dělá to, co umí nejlíp.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:dyť to píšu...postnout sem PR odkaz je už hodně velká zoufalost :D
A pročpak? Naopak, na to odkazu je velice dobře vysvětlen princip dosažení celoevropské legálnosti Stingeru, který zájemci často ze strohých popisů v eshopu hned nepochopí. Pokud se zaujímají spíše o technické údaje, tak ty najdou v eshopu a videa detekci zase na http://www.youtube.com/user/AntiRadaryCZ .

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Protože ten odkaz se odvolává na něco, co je pouhé tvrzení a není tam nikde férový odkaz pro ověření. Prostě je to prázdné a falešné ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Nic nepropaguji... Postuji videa tak, jak to dělám už cca 10 let. Dělal jsem to s detektora od Vás a dělám to i s jinýma. Vy to víte, já to vím.
A kdyby jste už zapoměl, tak Vám to také připomenu jednou citací, kdy byla ještě radost semnou spolupracovat ...
Ano, byla. Ale to jste byl ještě schopen objektivně ohodnotit přístroje různých značek, byť již tenkrát silně preferoval jednu značku a na ostatní se díval s velkou nedůvěrou a při nejmenším problému jste je hned úplně zatratil, ale své oblíbené značce jste dokázal hodně odpustit.
řidičBOB píše:Ne, doběla je umí vytočit sfalšovaná mapka o desítky metrů nebo srovnávací test s radarem za pokoveným čelním sklem ;) ;) :D ;) Ale chápu, že každý dělá to, co umí nejlíp.
Vždyť to říkám, že pokud náhodou jiná značka dosáhne lepšího výsledku, tak se určitě jedná o zfalšovanou mapku nebo video ...
řidičBOB píše:Protože ten odkaz se odvolává na něco, co je pouhé tvrzení a není tam nikde férový odkaz pro ověření. Prostě je to prázdné a falešné ;-)
A popis vlastností přístroje, se kterým teď jezdíte a postujete jeho videa je objektivní a prokazatelný?

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: Ano, byla. Ale to jste byl ještě schopen objektivně ohodnotit přístroje různých značek, byť již tenkrát silně preferoval jednu značku a na ostatní se díval s velkou nedůvěrou a při nejmenším problému jste je hned úplně zatratil, ale své oblíbené značce jste dokázal hodně odpustit.
Já věrný zůstal. Tenkrát ale jiná značka nebyla - Vy to víte, já to vím, tak k čemu ty plky?
O Vás si každý udělá obrázek sám ;-)
BTW: co takového jsem dokázal své oblíbené značce odpustit? To by mne fakt zajímalo...
AntiRadary.cz píše:Vždyť to říkám, že pokud náhodou jiná značka dosáhne lepšího výsledku, tak se určitě jedná o zfalšovanou mapku nebo video ....
Myslím, že z falšování mapky Vás Josef usvědčil dostatečně... Vy jste to však závěrem bagatelizoval, že vždyť je to jedno - 50 m tam nebo zpět(Vaše původní verze v mapce byla cca 250m a Josef to proměřil a naměřil o 100m míň, načež jste pak Vy přiznal 170m). A pro jistotu jste celou diskuzi převedl do skryté diskuze, kterou vidí jenom ti, kterým admin udělí povolení a zaBANovanej já ;-) (pozn.: týká se jiného fóra)
A co se týká videa, tak s STiR+ mám najeto cca 200t km a mohu Vám říct, že takovou detekci, jak tam ragamix vystříhnul, tak takovou jsem nikdy neměl. Dokonce jste to byl Vy, který do telefonu někomu říkal, že ragamix má ve Fordu pokovené sklo a hlava STička byla v opěrce :D
Takže klidně lžete dál, ale ať Vás to nezvedá ze židle, když Vás za lháře označím :-j
AntiRadary.cz píše:A popis vlastností přístroje, se kterým teď jezdíte a postujete jeho videa je objektivní a prokazatelný?
Pokud myslíte ty vlastnosti, které jste sem postnul, tak ano - není potřeba nic vytahovat a ani schovávat displej. Jedním tlačítkem zrušíte všechny funkce detektoru a také rušičky, pokud je připojena - a rázem máte pouze knihu jízd a parkovací asistent. Bez speciálního kódu a NTB není možné zařízení zprovoznit. Takže dle Vaší teorie je to zařízení legální (včetně rušičky!) a to v celé EU. Nikoliv homologované jako legální!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Myslím, že z falšování mapky Vás Josef usvědčil dostatečně... Vy jste to však závěrem bagatelizoval, že vždyť je to jedno - 50 m tam nebo zpět(Vaše původní verze v mapce byla cca 250m a Josef to proměřil a naměřil o 100m míň, načež jste pak Vy přiznal 170m). A pro jistotu jste celou diskuzi převedl do skryté diskuze, kterou vidí jenom ti, kterým admin udělí povolení a zaBANovanej já ;-) (pozn.: týká se jiného fóra)
Hlavně, že tu mapku tam dal právě Josef a já jsem s ní vůbec nemanipuloval. A taky diskuze nebyla nikam převedená, je stále na původním místě a každý si ji může přečíst a udělat obrázek sám: http://antiradary-forum.com/viewtopic.p ... start=1080. Jediným mým kiksem tam bylo, že jsem to narychlo změřil na Mapy.cz a jelikož Mapy.cz standardně nepoužívám, tak jsem to napoprvé změřil blbě. Mimochodem, už asi i vím, v čem byla chyba, Mapy.cz totiž počítají celkovou délku úseku, takže když jsem to měřil od bodu A k bodu B a pak zase od bodu A k bodu C, tak mi to vypsalo celkovou vzdálenost A-B-C.
řidičBOB píše:A co se týká videa, tak s STiR+ mám najeto cca 200t km a mohu Vám říct, že takovou detekci, jak tam ragamix vystříhnul, tak takovou jsem nikdy neměl. Dokonce jste to byl Vy, který do telefonu někomu říkal, že ragamix má ve Fordu pokovené sklo a hlava STička byla v opěrce :D
"Tomu někomu" jsem říkal, že ta špatná detekce STi-R+ je nějaká divná a i já takovou nepamatují, ale než hned někoho obviňovat z podvodu, tak jsem fabuloval, jestli by to třeba nemohlo být způsobeno slabým pokovením čelního skla, o kterém jeho majitel ani nemusí vědět. Ovšem protistrana z toho hned udělá falešný test za pokoveným sklem u Fordu aneb slyším jenom to, co chci a co se mi hodí do krámu a realita mě vůbec nezajímá. Mimochodem, ragamix nemá Forda ... :D

Opravdu mám někdy dojem, že čím méně pochopíte psaný text nebo konkrétní situaci, tím kategoričtější jste ve svých soudech.
řidičBOB píše:Jedním tlačítkem zrušíte všechny funkce detektoru a také rušičky, pokud je připojena - a rázem máte pouze knihu jízd a parkovací asistent. Bez speciálního kódu a NTB není možné zařízení zprovoznit. Takže dle Vaší teorie je to zařízení legální (včetně rušičky!) a to v celé EU. Nikoliv homologované jako legální!
Pokud není homologované a tak nemůže být ani legální, protože nemá na autě co dělat. A při použití doma v kuchyni samozřejmě legální je a pokud se nezabuduje do auta, tak nikdo proti tomu nemůže nic namítat. Dokonce si troufám říct, že v kuchyni jej nenajde ani detektor antiradarů Spectre, takže se opravdu není čeho bát. :D

Zamčeno