Pneu koutek
Re: Pneu koutek
co jsem videl tabulku, tak PS4S urcite jen 19+, pod tim PS4. taky budu potrebovat jednu sadu 235/40 r18 a v podstate muzu jen PS4, byt PS4S bych mnohem radeji
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já tuhle viděl GTI CS obuto na tomhle:
Tak jsem uvažoval, že bych to nazul na eRko No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To nedělej, Cup 2 už sice fungují na vodě, ale ne moc
Autoforum.cz
Novy kupovat nebudu, zatim jich mam dost.mmira píše:to bude trochu dano profilem. ono se to bude chovat jinak pri 235/35 r19 a 225/45 R18
honziss: zkus mrknout na CSC 6, ve tvem rozmeru se delaji na rozdil od meho. co jsem o te gume kde cetl, tak ma byt stejna jako pilot supersport na suchu a lepsi na vode. cenove je jako PS4
Jinak report k zimnim nokianum WRD4 - za posledni 2 dny jsem jel 2x Ostravice - Horni Becva a Cadca - Ostravice, kde se nesoli, je tam ujetej snih + inert, nekde jen ujetej snih - nadhera nejvetsi !!!!! predjel jsem vsechno co jsem dojel, topspeed na jedny z rovinek asi 175kmh na snehu! Pravda, jednou jsem si malem nadelal do kalhot, diky priserne (moc) fungujicimu ABS, tohle vazne nemaj VAG auta vychytany...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak jsem si jel prezout gumy a do pneuservisu je to do kopce a nevyjel jsem tam a ve druhem byla fronta
Uvidime zitra, treba to do te doby roztaje
Uvidime zitra, treba to do te doby roztaje
Pravda vyděsí
Ahoj,
Nema niekto zaujem o 4 ks Continental ContiWinterContact TS850P 205/50 R17 93V? Kupene 10/2015, najazdene maju 2300 km na BMW 130i. Rozhodol som sa, ze uz nebudem auto vytahovat cez zimu na zasolene cesty, na suche cesty mozem aj na letnych. Cena dohodou.
Nema niekto zaujem o 4 ks Continental ContiWinterContact TS850P 205/50 R17 93V? Kupene 10/2015, najazdene maju 2300 km na BMW 130i. Rozhodol som sa, ze uz nebudem auto vytahovat cez zimu na zasolene cesty, na suche cesty mozem aj na letnych. Cena dohodou.
NS, BRZ a pneumatiky
Pekna jizda, fajn cas na seriovku s trochu lepsima gumama. Jsem zvedavy kam az to jeste stahne.
Re: Video a Nordschleife, the best of
Ty gumy neznám, ale „s trošku lepšíma gumama“ může taky znamenat, že si s RS oktávkou povodíš M3 na vhodném okruhu
Re: Video a Nordschleife, the best of
Chyba, jedny z nejlepších gum v poměru cena/výkon. Nadstrandartně široké v každém rozměru a se slušně tvrdou bočnicí (což je daný poměrně velkou hmotností). Jsou tak někde mezi dobrými UHP a semi-slicky, dle dosahovaných časů na okruzích mají spíš blíže k semi. Na vodě většinou nic-moc.EL_XEL píše:Ty gumy neznám, ale „s trošku lepšíma gumama“ může taky znamenat, že si s RS oktávkou povodíš M3 na vhodném okruhu
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).