Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Oba dobře víme, že jízdní testy Vám byly vždy cizí a mohu mi do dosvědčit i svědci ;-)
Svědci? Tím myslíte náhle telefonáty, že někde stojí radar a abych všechno v práci zabalil a přijel si zajezdit s antiradarem? Děkuji, ale z toho už jsem vyrostl a antiradary používám 21 let, takže už se netřesu touhou slyšet, jak můj antiradar detekuje radar. Když něco potřebují otestovat, tak si to otestuji, ale lovit radary po Praze a pak se chlubit, kdo jich více nalezl, nemusím.
řidičBOB píše:Dříve jste byl vcelku normální chlap než Vám jednoho dne z ješitnosti jeblo a pustil jste se nešťastně do propagace Stingeru... Výsledek už zhruba rok může všichni sledovat.
Myslíte toho Stingeru, o distribuci kterého měl eminentní zájem i můj bývalý dodavatel, a když se mu to nepovedlo, tak jej kritizoval a pomlouval kudy chodil, za vaši mohutné podpory? ;)
VS* píše:za nic to nevydávám...jen vycházím s toho co vy sám ste sem postnul!!!
Ne všichni testovací jezdci přispívají nawww.antiradary-forum.com, ale všichni své zkušenosti sdělují mě a dnes mi právě jeden sdělil, ze s X50 Intl najezdil asi 2000 km a měl 1 (slovy jeden) falešný laserový poplach, a to ještě neví, jestli nebyl od IR přisvícení kamery na červenou.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

peterkezmarok píše:Rozmýšlal som nad tým stingerom, lebo už to tu čítam dlhšie, ale ako vidím tak tiež bohvie ako na tie nové radary nereaguje, máte tu niekdo aj iné videá s tým multadarom cd? vďaka
Stinger ze současných antiradarů detekuje Multaradar CD nejlépe, ostatní značky jej detekují až v paprsku nebo vůbec nereagují. Pokud ovšem někdo namontuje přijímací anténu špatně, tak mu to pak na odjezdu funguje také blbě, viz. normíček. Navíc současné Stingery mají vylepšenou přijímací část, takže detekce by měla být ještě lepší než na uvedených videích stoupenců konkurenční značky.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Svědci? Tím myslíte náhle telefonáty, že někde stojí radar a abych všechno v práci zabalil a přijel si zajezdit s antiradarem? Děkuji, ale z toho už jsem vyrostl a antiradary používám 21 let, takže už se netřesu touhou slyšet, jak můj antiradar detekuje radar. Když něco potřebují otestovat, tak si to otestuji, ale lovit radary po Praze a pak se chlubit, kdo jich více nalezl, nemusím.
Ano, svědci - nevíte snad, co to slovo znamená?
Minimálně 5x bylo to "někde" na Průmyslové, což máte asi 3 minuty.
Ale v tom je rozdíl mezi námi dvěma: já to mám jako koníček a investuji do toho své soukromé prostředky, ale Vy to děláte jako byznys.
AntiRadary.cz píše:Myslíte toho Stingeru, o distribuci kterého měl eminentní zájem i můj bývalý dodavatel, a když se mu to nepovedlo, tak jej kritizoval a pomlouval kudy chodil, za vaši mohutné podpory? ;)
Co dělá nebo nedělá Vás bývalý dodavatel je mi jedno...chápu Vaší vsuvku, že nevynecháte příležitost, kdy se o něj můžete otřít, ale to je Váš boj. Akorát nechápu, proč jste po něm tedy chtěl, aby Stingera prodával a dal mu ta testování verzi, o které jste později prohlásil, že se v ČR nikdy neprodávala?? :-?
Já v počátku kritizoval ty Vaše hrozné nesmysly, se kterýma jste detektor na trh uvedl a poté jsem si Stingery pořídil, abych se přesvědčil, že jsem měl a mám pravdu. Nikoho o své pravdě přesvědčovat nepotřebuji...já vím svoje...a rád se o své zkušenosti, zde na fóru, podělím.
AntiRadary.cz píše:jestli nebyl od IR přisvícení kamery na červenou.
To by musel být poplach na laser ;-) V Pze vím minimálně o dvou místech, kde je FP bezpečně...a mimo Phu o třech. Jestli hezky poprosíte, tak Vám je prozradím :D
BTW: pouze na jednom z nich má FP i RX65iCZ.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: Pokud ovšem někdo namontuje přijímací anténu špatně, tak mu to pak na odjezdu funguje také blbě, viz. normíček.
normicek má přijímací anténu namontovanou tak, jak říká montážní návod, který jistě zohledňuje i montáž pro EU :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

peterkezmarok píše: ale ako vidím tak tiež bohvie ako na tie nové radary nereaguje, máte tu niekdo aj iné videá s tým multadarom cd?
Hele, Peter - a kolik těch nových radarů jste už potkal??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Ale v tom je rozdíl mezi námi dvěma: já to mám jako koníček a investuji do toho své soukromé prostředky, ale Vy to děláte jako byznys.
Aneb zapálený amatér, který nevynechá jedinou příležitost poslechnout si svého miláčka v praxi vs. zkušený profesionál, který to slyšel již tolikrát, že si to klidně může odpustit. B-)
řidičBOB píše:normicek má přijímací anténu namontovanou tak, jak říká montážní návod, který jistě zohledňuje i montáž pro EU :D
Vždyť to říkám - špatně! Vy si své detektory také montujete podle doporučení amerického výrobce? Třeba podle http://www.beltronics.com/manuals/STi-R ... Manual.pdf? A tady je návod dokonce od českého distributora a stejně je montáž popsána blbě: http://www.antiradary.net/dokumenty/bro ... 5-euro.pdf. Správně je jenom u http://www.antiradary.cz/files/BEL_975_EURO.pdf a můžete si hned tipnout, kdo jej psal!
Naposledy upravil(a) AntiRadary.cz dne ned 05 srp 20:06, celkem upraveno 1 x.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Asi víte o tom, že srovnáváte návody STiR a RX65 s Vaším návodem, který je ovšem k 975tce, což je jiný detektor...inu, zkušený profesionál se pozná :-) Aneb - demagogie plnými doušky!
Když bych srovnával já, tak asi stejné návody, aby byl rozdíl patrný na první pohled.
BTW: a Vy jste ten návod z AJ rozhodně nepřekládal =)) =)) =))
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 05 srp 20:14, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Nesrovnávám detektory, ale montáž z hlediska polohy detektoru/radarové antény. A navíc jsem měl blbě odkaz, kdy namísto RX65e jsem tam zkopíroval předchozí odkaz na STi-R, takže srovnávám anglický návod k STi-R a české návody k RX65e a 975e, a jenom v tom posledním je popsána správná poloha radarové antény. Pokud byste si namontoval detektor/anténu podle návodu výrobce, tak pro ČR by to bylo špatně. To samé platí i pro Stinger.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

U STiR není zas takový rozdíl v montáži, jako u přenosek nebo jako u 975tky... H vs. V - to by jste mohl vědět...i když vlastně jak, když Vy nemáte svého montéra a Vaše auto je namontováno tak, že já osobně bych za takovou montáž technika asi zabil!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:U STiR není zas takový rozdíl v montáži, jako u přenosek nebo jako u 975tky... Vaše auto je namontováno tak, že já osobně bych za takovou montáž technika asi zabil!
Rozdíl v montáži je vždy stejný - buďto je detektor/anténa namontován/a horizontálně nebo vertikálně. Vy jste viděl, jak mám namontován 975e, který má anténu v nárazníku? To máte fakt skvělé oči! :D

A mimochodem, minule jste se chlubil, že točíte videa s detektory mnohem dříve než já. Tady je je jedno z prvních mých videí, staré přes 5 let: http://www.antiradary.cz/files/BEL_995_ ... US_low.wmv

Rád je podívám na vaše první video a jsem celkem zvědav, jaké tam bude datum vzniku!

Odpovědět