Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
@f: nemám, Multu neumí ani jedno z mých aut ....
(ale Multy prý operují výhradně na dálnicích a nejvýznamnějších slinicích I. tř, kde se snažím neoperovat zase já...)
(ale Multy prý operují výhradně na dálnicích a nejvýznamnějších slinicích I. tř, kde se snažím neoperovat zase já...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
depak...Multy operují i ve městech/vesnicích, na okreskách...
nebo
nebo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
...zkazils mi den....
PP: kde by se ty fábie vzali na dálnicích....Ty operují hlavně v městech a občas okreskach...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Chytrá paní v podpalubí neska při cestě dom teho napovídala... ale: II/343 vjezd do Hlinska od Trhové Kamenice: hned za cedulí začátek obce je cedule "oficiální měření" a o kus dál (před kolejema) je ten "certifikovaný radar" (teda jako krabice) ale paní neřekla ani Ň..... tak nevím, jestli chybka v databázi nebo je ta krabice nefunkční ????
Oni tam maj budek 6, ale radary 3 a točej to. Jedna je v Hlinsku před přejezdem, druhá na výjezdu směr Polička, pak 1 v Krouně, 1 v Trhovce před křižovatkou, kdy odbočuješ na Hlinsko, nebo jedeš rovně na Ždírec, 1 v Holetíně a 1 v Chlumu. Takže je možný, že byla prázdná.
dík za osvětu, jo v Krouně i TrhKam mi to řvalo o dušu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no - nic moc tedy...a tohle je fakt nejvíc, co z umístění ve výřezu lze dosáhnout...a to je ještě detektor v H poloze, čili té lepší pro polarizaci tohoto rameru By mne fakt zajímalo, jak to ten kolejní ynzěnír dělá, že má ty (nikdy nepublikované) detekce OK
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time