nebo si jenom čte...Vergilia v origináluvasco píše: Tipuju, že ve volných chvílích hraje na příčnou flétnu a skládá poezii...
Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
s tím jak je to kompaktní tak si člověk může dávat pozor jak chce a stejně ho dostanou....teď v zimě pěkně z civilního auta přes okno na zadek auta a hotovo...je tam čím dál vice mladých kluků kteří se už dost dobře orientují na netu atd....takže informací mají dost....a aktivní jsou v tomhle směru hodně.Slawall píše:Šéf si bacha nedával a teď bude nějakou dobu bez papírů. Myslím, že měsíc.řidičBOB píše:Slawall: jj, skýtá to mnohé možnosti - vzhledem ke kompaktnosti... Je potřeba na to dávat pozor
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
no, bohužel i to je pravda...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
I mestsky straznik si muze precisti Vergilia v originaleřidičBOB píše: nebo si jenom čte...Vergilia v originálu
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
proto je potřeba kvalitní ochrana zepředu i zezaduřidičBOB píše:no, bohužel i to je pravda...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já bych to ponechal pouze s kometnářem, že je potřeba kvalitní ochrana od Horsta Fuchse
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Na jakým principu fungují ty ukazatele rychlosti u cest? Byl jsem zkoušet v Brně Bystrci a X50 na to normálně reaguje, ale dnes u nás na severu jsem projel kolem tří tabulí a ani na jednou AR nekvíkl... Jakto? Fungují jinak, než ty brněnské?
Je pár cedulí RS8 od Rametu které jedou na Ka 34,30GHz....většina těch cedulí je ale v K 24,150GHz....takže detektory mlčí,díky bohu...
Většina cedulí používá K pásmo, který není v ČR oficiálně používané na maření rychlosti, takže v detektoru nastaveným pro ČR je toto pásmo vypnutý = tj. detektor mlčí.vasco píše:Na jakým principu fungují ty ukazatele rychlosti u cest? Byl jsem zkoušet v Brně Bystrci a X50 na to normálně reaguje, ale dnes u nás na severu jsem projel kolem tří tabulí a ani na jednou AR nekvíkl... Jakto? Fungují jinak, než ty brněnské?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já potkal celkově asi 3 cedule, které jedou na Ka...drtivá většina jede naštěstí v Káčku
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time