Rozdielne pneu na napravach
-
- Pan Řidič
Re: Rozdielne pneu na napravach
Asi jsem čekal od TS 800 příliš. Ovšem vzorek ubývá pěkně rychle. Uvidíme příští zimu s Alpinem
Uživatel neexistuje
Tak testujte... ja som mal rovnaky dezen len v vzadu mal cca 2mm a v predu boli uplne nove.
P.S. Pre vysvetlenie na Slovesku staci aj na zimnych 1.6mm
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
a to se s tim da jezdit? podle nasich odborniku je zimni pneu pod 4 mm srovnatelna s vrazdou nevinnych deti...merlin píše:Tak testujte... ja som mal rovnaky dezen len v vzadu mal cca 2mm a v predu boli uplne nove.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
rozdílné pneumatiky, byť jen rychlostním indexem u nás nedovoluje zákon. Dávat jiný pneumatiky, dezénem a vším ostatním je podle mě blbost. Ale jestli Vás tíží život, tak why not.
Neříkám, že se na tom nedá jezdit, ale to jak moc to vadí se pozná, až když jso ufakt potřeba...
Neříkám, že se na tom nedá jezdit, ale to jak moc to vadí se pozná, až když jso ufakt potřeba...
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
co to je za blbost? shodne pneu musi byt pouze na naprave
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Na kurzech sportovní jízdy nám tlačili do hlavy, že lepší gumy musí do zadu. A to ti instruktoři nebyli žádní teoretici, ale docela střelci. Důvodem bylo právě to co píše merlin - nenadálá přetáčivost v krizovkách popř. vyšších rychlostech, se kterou se pak nedá nic moc dělat.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jarka...na kurzech sportovni a bezpecne jizdy rikaji spoustu veci... ale nic neni cernobily... ono zas pokud mas nekde vyssi vzorek a novejsi pneu, tak ty vetsinou vic plavou a proto je lepsi je mit na predku, nez aby ti vlala zad i kdyz jedes skoro rovne...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jo souhlas, já to taky tak beru. Asi to spíš berou jako pravidlo aby nedošlo k situaci nové na předku a vzadu před smrtí. Já sem si jednou zkusil kombinaci závodní slick vpředu a vzadu normál a v krizovce by tahle kombinace byla těžce nezvladatelná i když na suchým asfaltě na autoslalomu to bylo docela zábavný .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
No ja mel ted na podzim podobnou kombinaci na 550 a da se s tim naucit zit,jen je nezvyk davat na dalnici ve 180 pod brzdama v zatacce kontra:)jarka píše:Jo souhlas, já to taky tak beru. Asi to spíš berou jako pravidlo aby nedošlo k situaci nové na předku a vzadu před smrtí. Já sem si jednou zkusil kombinaci závodní slick vpředu a vzadu normál a v krizovce by tahle kombinace byla těžce nezvladatelná i když na suchým asfaltě na autoslalomu to bylo docela zábavný .
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW