![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Znefunkčnění mobilu v autě
Re: Znefunkčnění mobilu v autě
Jsem jedinej, kdo naopak radši volá z auta, protože sedí na prdeli, má kolem sebe relativní ticho, klid, nemusí si držet telefon na uchu a celkově je to takový komfortní? ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Jo, jsi jedinej. V autě čumím okolo sebe a dávám pozor na ty, kteří telefonují a nedávají majzla. A že jich je dost.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Mno a jak by sis jako představil, že by se to bez Bluetooth mělo domluvit? Maximálně si tam, kam dáváš mobil, nalep nějaký NFC tag a naklikej si nějaké akce https://www.svetandroida.cz/aplikace-pr ... -telefonu/ ...pavproch píše:EDIT: A ještě dodatek (úplně ideální stav by byl) kdybych byl v autě, měl rušený mobil a přitom se volajícím ukazovalo, že sem nedostupný a v okamžiku, kdy bych zhasnul motor v autě, by se mobil "oživil" a těm volajícícm pípla SMS, že už sem dostupný. Oach, to by byla paráda.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Náhodou fajn téma k odlehčení v dnešní blbé doběhonziss píše:To ani nemusis, v do not disturb si normalne nastavis neprijimani hovoru a telefon nebude ani zvonit. Jinak kovova krabicka v interieru auta je fakt supr napad - koukam ze malo z vas zazilo v aute prevraceni970ka píše:Tak každýho kdo volá vytípneš na volantu a je to,ne ?Sedet pul metru od rusicky bude asi taky desne zdravy..
Cely tema je overkill jak noha, kdyz to jde vyresit par kliknutima v telefonu, proc vymejslet neco, co je davno vymysleny?
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Bohužel právě není jedinej. Podle toho to na silnicích vypadáJenyk píše:Jo, jsi jedinej. V autě čumím okolo sebe a dávám pozor na ty, kteří telefonují a nedávají majzla. A že jich je dost.
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Nejsi. Spoustu telefonu prijmu slovy "zdar, zrovna neco resim, zavolam ti za chvili, az budu v aute" Ono taky vypada blbe, kdyz ses u zakaznika a vecne by ses s nekym vykecaval, takze ty hovory resim pri prejezdech.Stepan píše:Jsem jedinej, kdo naopak radši volá z auta, protože sedí na prdeli, má kolem sebe relativní ticho, klid, nemusí si držet telefon na uchu a celkově je to takový komfortní?
Neska mě to samé (s dodatkem EU) napadlo při šlapání (pěši) proti kopci po cestě domů z práce.970ka píše:Obávám se ,že za čas bude taková funkce povinná
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Fčíl sem domyslel ešče jeden (pro mne velmi žádoucí) důsledek, kdyby taková nějaká rušička bylav autě: znemožnílo by to e-callu bonzování. Oach!
Ať to nemusím někde studovat: režim "letadlo" (kterým jsou některé mobily vybaveny) = nepřijímá hovory ani SMS, v síti je "nedostupný" ?
Pokud je to tak, tak musím zjistit, jestli ho můj stávající (RG500) resp. budoucí (N8110) tydlifoun umí a jestli to jde aktivovat rychle = nejlépe "jedním kliknutím". To bych se naučit mohl, při vlezu do auta kliknout (než ho odložím do stř. přihrádky)
Pokud je to tak, tak musím zjistit, jestli ho můj stávající (RG500) resp. budoucí (N8110) tydlifoun umí a jestli to jde aktivovat rychle = nejlépe "jedním kliknutím". To bych se naučit mohl, při vlezu do auta kliknout (než ho odložím do stř. přihrádky)
Ano. Letadlo vypne veškerá síťová spojení. Pro síť telefon vypadá vypnutý.pavproch píše:Ať to nemusím někde studovat: režim "letadlo" (kterým jsou některé mobily vybaveny) = nepřijímá hovory ani SMS, v síti je "nedostupný" ?
![Pirate :ar!](./images/smilies/116.gif)