Je červená barva vhodná jen pro Ferrari?
Re: Je červená barva vhodná jen pro Ferrari?
Ale aspoň kliky by mohly být v laku...
Mimochodem, všemocný über-Koncern má řešení i pro ty, kteří se nedokáží rozhodnout pro jednu barvu:
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Tak harlekýn je klasika... Pár jich potkávám...
Fakt? Já to naživo viděl snad jen dvakrát v Německu (nepočítám výstavy)... Jako fór mi to přijde dobrý, ale zřejmě to bylo na poměry VW až moc, tak už to nedělají...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
To bylo fáro..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
což mi připomělo, že i děda měl spartaka 440 v cihlově červené...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak vzhledem k tomu, že tehdy byla červená jedna z asi pěti použitelných barev a nějaká metalíza za příplatek neexistovala pořádně ani v tom kapitalistickém světě..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Re: Nové auto do 50 tisic EUR
+1ExFun píše:P.S. začínám si tady připadat jako v dámském klubu. Na barvu auto nejezdí, takže mi je barva celkem ukradená, pokud není červená
Fórum plné petrolheadů a řeší se tu červená auta
2.9T RWD
na druhou stranu se to pořád týká aut aspoň
Re: Nové auto do 50 tisic EUR
Tak to vubec nesouhlasim v cervene je vubec nejhezci! Primo tahle je nejkrasnejsi kvuli te se sem se rozhodl, ze jednou budu mit mcoupe doma )vasco píše:Auto je nádherné, barva otřesná Ale není to tak strašné, jako Z3c v červené...