Genevo ONE - Zkušenosti
Re: Genevo ONE - Zkušenosti
Tak je pravda,že to,že by mě G1 zapálila auto mě nenapadlo. A vozím to nahoře na vertikálu vedle zrcátka a je to kousek od čalounění a nevšiml jsem si,že by to byl nějaký problém...A jak píše BOB,zkuste si pořídit něco výkonnýho jako mobil nebo tablet a dát ho na nabíječku.Se divím,že mě zatím iPad nebo SGS III nezapálily byt.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
pokud někomu dělá problém teplota G1 tak ať si zkusí V1!!! Po půl hodině provozu je zahřátá jako žádný jiný detektor....to zákazníkům nevadí?
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
dnes na vjezdu do Kromerize detekce nekolik set metru, jen sakra nevim ceho, radar ani kasu jsem nenasel a ani ceduli nevidel.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odkud do Kroměříže?
- anti-antiradary.cz
- Autoškolák
mmira: Tam je podle mě Ka cedule na vjezdu...
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
Od Postoupek zcela jistě. A ještě měří tak +5až víc
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je tam již nějakou dobu 50kmh "omezení hluku"AntiRadary.cz píše: O 1/2 hodinky na to volal další zákazník, že na Spořilovské mu G1 hlásí úsekové měření 80 km/hod., ale podle značek je tam 50 km/hod. Sám si to už nepamatuji, DB u Stingeru tam má nastaveno 50 km/hod. a podle Google je tam nahoře 50 km/hod. jenom pro náklaďáky. Ovšem od poloviny je už 50 km/hod. pro všechny, což v aktivní úsekovce není logické a určitě to již změnili na stálou rychlost v celém úseku. Raději se tam zajedu podívat osobně, ale pokud to tady někdo ví naprosto přesně, tak nám to může napsat.
Moje Genevo One tam hlásí limit 50kmh...takže další Váš nepovedený pokus...co tam máte dál??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
od postoupek. asi jsem byl slepy, kdyz jsem ji prehledl.Krysa píše:Od Postoupek zcela jistě. A ještě měří tak +5až víc
Autoforum.cz
Také hledím,kde se skrývají zmetci s laserem. Bylo to velmi oblíbené místo měření. Směrem ven.