Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
VS*
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od VS* »

Stepan: takových jsem uz taky pár viděl....ale jako jooo...čistý výhled...maximální účinnost... :D
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
DOP
Autoškolák

Příspěvek od DOP »

Stále stejné plky a navíc nepochopení psaného textu, neschopnost věcně odpovědět. Vážený pane Bobe, jste buď magor nebo provokatér. Obé je pro mne v diskuzi nepřijatelné. =;
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jasně - já jsem magor a ty jsi letadlo. Teď jsi na to kápnul, borče.
Mne zase nedává smysl diskuze s někým, kdo ví o problematice hovno, ale vystupuje, jako by antilaser vymyslel.
Takže asi tak.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Bobe, to je marný....
Zbytečná diskuze

Navíc když tvrdí že to má vyčteno z US for....který by teď zdlouhavě hledal...
Ony jsou totiž jen dvě co za něco stojí...radarandlaserforum, rdforum a na obou je ALP top a všichni tam LI opustili....protože pár let nebyla ani aktualizace, mizerná podpora vyrobce a ani to pořádně neumí pokrýt úhly... :D

Jak jsem psal..není problém to otestovat v reálu a naostro....pak se ukáže jak bude spokojený.... pokud tedy to není nějaká snaha prodejce prodat jinak neprodejný LI...
Než LI tak to snad radeji Genevo FF která je výkonově podobné LI ale čidla jsou mnohem mnohem menší...a cenově je taky na tom lepší.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

VS: pravda - hodiny strávené testováním; investicí do vlastního lidaru; porovnáváním; zkoumáním úhlů ze stran, z nadjezdů - to je vše k ničemu, když na US fóru něco napíší, tak to přece musí být pravda, protože je to americké :D
Také bych se chtěl jednou narodit tak jednoduchý... :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
DOP
Autoškolák

Příspěvek od DOP »

:x ^:)^
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

DOP píše:Zdravím, Mám dotaz. Genevo One: bude přijímat signál gps, bude-li umístěn pod sluneční clonou spolujezdce - tj. vlastně pod střechou ?
Děkuji.
DOP píše:Zdravím. Mám krátce namontovaný L Interceptor (dual), předtím jsem měl jeden z prvních blinderů.
Dnes jsem zjistil, že Interceptor reaguje (spouští poplach) při ozáření přímým sluncem. Není to občas, je to vždy, když na čidla dopadne přímé slunce... Je to závada nebo vlastnost? Máte s tím nějaké zkušenosti? Pokud to je vlastnost, chová se tak i AL Priority ? Děkuji.
Otázky nováčka a pak poučování jednoho z nejzkušenějších, no proč ne :D Don't feed the troll..
DOP
Autoškolák

Příspěvek od DOP »

Škoda, že ten nezkušenější nedokázall odpovědět na pár nováčkovských dotazů, škoda, že nevěděl, že oslnění sluncem odstraní nový FW (který neexistuje), škoda, že jen poučoval, jak ten nováček píše nepravdy, ale ani jedinou nedokázal konkrétně uvést, škoda, že místo věcných argumentů nebo čehokoliv poučného vedl jen reklamní pindy, škoda, že nedokáže pochopit smysl slov a odpovědět na ně, škoda, že neví, kolik čidel je jako základ v tom či onom systému. Třeba by mne mohl místo jalových plků trochu poučit o základních fyzikálních jevech. Škoda, že se nejzkušenější chová jako psychotik, neschopný věcné komunikace. Pánbůh mě chraň být v čemkoliv stejně "nejzkušenější" a stejně komunikativní.(pak by mne totiž okolí mohlo považovat za samolibého troubu).

oxik: Pokud si přečtete pár vět, které jsem napsal, tak možná zjistíte, že ani jedna věta se nesnaží nikoho poučovat.

Jestli jsou všechna fóra na netu stejná, jako toto, pak potěš pánbůh...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Reklamní pindy :)) :)) :))
Základ v tom, či onom systému :D :D :D
Vždyť ty nemáš páru, o čem to mluvíš...

Ale hlavně, že máš dobrou paměť:
DOP píše:Ahoj. Potvrzujiu, že Bob má pravdu. G1 na sluneční cloně - schované pod střechou chytá GPS bez problémů.
A mohu tě uklidnit - Bob má vždycky pravdu! A když jí nemá, tak platí pravidlo č. 1. :ymhug:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
DOP
Autoškolák

Příspěvek od DOP »

A my si teď píšeme o detektorech radarů ?? Aha...

ad systém: systémem se také označuje jakékoliv souborné zařízení, které slouží dle určených specifikací. V tomto případě se LI nazývá jedním systémem a ALP druhým systémem neboť specifikace nejsou stejné. Alespoň tak nás to učili ve škole.

Proboha, co zkoumáte na bočních a nájezdových úhlech. Vždyť to je otázka pár vzorečků a fyzikálních znalostí. To se učí v prvním semestru na ČVUT, ne-li na střední škole.

A stále žádná odpověď , jen prázdné plky.
Odpovědět