Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
gebic
Pan Řidič

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od gebic »

DOP píše:Tak LI s tím novým SW už na slunce nereaguje. Jinak dobrý.
Je nějaká zkušenost, co LI hlásí v hledáku měřicího zařízení ? Nebo je to různé? Poznají pomahači a ochránci že jsou rušeni? Dík.
Tvůj prodejce Ti to názorně neukázal?
DOP
Autoškolák

Příspěvek od DOP »

No, při testovacím měření něco říkal, ale moc jsem ho neposlouchal a teď přesně nevím. Říkal snad, že se to třese, event. to hlásí chybu Error 2 (?) :(
DOP
Autoškolák

Příspěvek od DOP »

Tak na otázku jsem odpověděl. Odpovíš teď na tu mou ? Dík.
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

E02 znamená že se cíl posunul za hranice měřitelnosti... (Pod15m nebo nad 1200m což je rozsah LTI)
Jestli to je pro tebe dobrá hláška když tě měří na 100m si musíš zvážit sám...

Jen tak ze zvědavosti: proč si šel do LI které je podle mě zastaralé když ALP je výkonnější a s plnou podporou výrobce který na tom neustále pracuje a zdokonaluje podle požadavků zákazníků?
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
DOP
Autoškolák

Příspěvek od DOP »

Důvodů bylo několik. Na US forech jsem zjistil, že tam trh preferuje LI, zatímco v Evrpě ALP. Hrubým testováním se oba výrobky jevily velmi podobně, ne-li stejně. Známý Ing. přes el. a podobná udělátka řekl, že sondy jsou velmi podobné. LI je uživatelsky příjemnější, jednodušší a ve voze diskrétnější. Rozdíl bude asi v řídicí jednotce, ale ani u LI vývoj nestojí - po cca 1/2 roce jsou prý upgrady FW (říká prodejce). Také má homologaci i funkci park. asistenta (alibi). Mám černé auto a známý polda tvrdil, že míří raději na reflektory než na RZ, takže jsem laicky usoudil, že dvě sondy, blíže u světel, jsou lepší než jedna centrální. Na 100m je šíře paprsku prý cca 30-35cm, takže myslím, že dvě sondy lépe pokrývají čelo vozu. Vzhledem k tomu, že předtím jsem měl jeden z prvních Blinderů, je výkon jak LI tak ALP uchvacující. Je-li tam malý rozdíl (a asi je), myslím, že v praxi to tak horký snad nebude. O fous nižší cena. Kdybych měl víc peněz, šel bych taky do Protektora. Teď mám k doplnění ochrany G1.

Tak. A teď mě naserte, že jsem šlápnul do hovna a ještě se v něm zavrtěl... :-) :-)
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

=)) US fóra??? Vždyť právě v US s příchodem ALP na trh LI všichni opustili a přešli právě na ALP.
Homologace? Tu má i ALP a podle mě i legalizace je mnohem lépe řešena-beznečněji.

Podobné si fakt nejsou... ALP používá kvalitnější diodu
Velikost ALP o mnoho menší. V interiéru jde namontovat naprosto skrytě a např mít info na mobil bez ovladačů atd v autě.
Aktualizace LI nebyla snad 2 roky..spíš i více.. :D
LI uživatelky příjemnější?? Já myslel že to jednou nastavíš a pak se s tím jezdí s není potřeba nic nastavovat.. a když uz tak ALP má vše v češtině...žádné tahání ntb do auta ale vše si udělám doma a nastavení dám na flashdisk atd...můžu mít vide disku s různým nastavením atd. Nebo nastavím přes ovládací panel popř mobilni aplikaci.

Čemu říkáš hrubé testování?? A proč porovnávat duál a singl-trochu nerovný boj... ale tam by to bylo tak nastejno s tím pomrytim.Já testoval duál ALP a duál LI za stejných podmínek a hádej co ..LI šlo proměřit.

Zajímavý..první jsi o tom absolutně nic nevěděl a náhle bylo hrubé testování....zmanej polda ti rikal o velikosti paprsku další známý Ing. viděl čidla uvnitř když ví co mají podobné. Trochu divný co... :D
Začíná mě to opět smrděl. =))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ten smrádeček se táhne od počátku...
Jen tak na okraj: k docílení stejného účinku LI, jako má ALP, je potřeba užit dvojnásobného počtu čidel. Takže 2ALP = 4LI.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
DOP
Autoškolák

Příspěvek od DOP »

Informace byly v teoretické rovině. Testování jsem se neúčastnil (byl tam ten elektrtický kámoš , který podobnost čidel posuzoval patrně podle dostupných schémat a údajú - zejm. o diodách) a ten se, samozřejmě, nezajímal o zobrazení na displeji LIDARu (není uživatelem). Mimochodem, prostřelili i ALP. Když je smůla, prostřelí se vše...Displej zajímá mne a je to taky to jediný, co jsem o, tom nevěděl (tedy zdaleka ne "absolutně nic"), ale zajímaly by mne spíš nějaké zkušenosti z praxe, prože to zobrazení na displeji je prý za různých okolností různé - takže stále nevím. Blinder jsem měl cca 15 let, takže o tom snad něco vím. Ten ale hlásil jamming téměř vždy. Duál a singl porovnávali proto, protože v případě duálu ALP by byl cenový rozdíl zdrcující...(aspoň pro mne). Chytrý telefon, jsa informován o infiltračních metodách, nepoužívám, takže tento druh zobrazení zůstává mimo mne. "Naprosto skrytá" montáž panelu u ALP asi není ideální, když se zařízení přes něj ovládá. LI má dva přepínače: on/of a park. as. on/of. A ty jdou nainstalovat opravdu skrytě.
Nejsem hektickým obhájcem toho co mám, zajímají mne, pokud možno, objektivní fakta a ta krom mírně fanatického obdivu k ALP, nejsou ZCELA A NAPROSTO jednoznačná. Jak jsem psal výše, když máš smůlu a policajt k tomu ještě umí, prostřelí se vše. Pro mne je důležité, že LI funguje, není předražený a poldové mne taky nemůžou sejmout při odhalení.

Celá tato diskuze vznikla JENOM jako moje snaha získat informace o chování LIDARu při měření a jako vysvětlení, co mne vedlo k pořízení LI.
Skutečně nemám zájem dohadovat se o tom, kdo má většího pinďoura :-)
Jo, a jestli Ti něco "opět" smrdí, tak si vyvětrej, protože já Ti smrdět mohu jen těžko, když jsem tady asi 14 dní - a to jsem snad ještě nezasmrádnul... :-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ale no tak...na jedné straně výstřely do tmy a na druhé přesně mířené (a lehce fakešné) argumenty prodejců LI ;-)
Pokud je ALP dobře namontované, tak ani ten tvůj polda jej neprostřelí. Věřit mi nemusíš, ale natestoval jsem se toho dost. I LI se testovalo hodně. A když srovnám dvě čidla LI vs. 2 čidla AL G9, tak zde je jistá podobnost v účinnosti. I tak mi ale G9 přišla lepší v pokrytí vozu.
ALP je ve dvou čidlech a při správné montáži neprůstřelná a věř mi, že se testovalo na opravdu bizardní části vozidel, jakou je třeba prut antény.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Při dobré montáži prostřelit ALP? Zkoušel jsem mnohokrát a nepovedlo se... Když jsem nasadil LI tak hned... Duál vs duál aby to bylo férové.
Ano, ALP jde to prostřelit na malou vzdálenost a velký úhel...ale tam to je už technický nemožné aby fungoval..a navic při úhlu kdy ALP ještě funguje tak LI je dávno "mimo provoz" :D

Odkud jsi? Kdyby Zlínsko není problém to otestovat ..nebráním se ničemu(s pár uživateli tady jsem už testoval)...LTI mám tak není problém...

BTW: takže jsi jen tak poslal kamaráda který o to neměl zajem aby s prodejcem to umístili na auto s pak testovali někde pořádně? =))

Další diskuze je asi zbytečné ...

A jak to je s těma pravidelnyma aktualizacema a US forama kde uživatele používají LI??
Nějaký relevantní odkaz by byl?
Odpovědět