Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:Tenhle BUG taky nikdy neexistoval, že?! ;)
Přesně tohle dělaly asi 2 ks Beltronicsu RX65e EURO, které jsem kdysi řešil jako pozáruční opravu. :D
anti-antiradary.cz píše:Když se s někým přestaneš kamarádit, začneš na něj vytahovat "špínu". A je dobře že takhle veřejně, že na sebe takhle upozorňuješ. Ale to už jsme někde jinde. Dál nechápu co je pro zdejší diskusi relevantního například na vytahování 4 roky starých "předprodukčních chyb firmwaru", informací, ke kterým jsi se dotal jako předprodejní tester.
To zamrzí, co? Něco podobné se mi kdysi také stalo, když jsem dal obchodnímu partnerovi k testování nový produkt, který jsem mu nabízel k zařazení do jeho nabídky. Ten to ovšem zneužil k tomu, aby produkt co nejvíce pomluvil a zdiskreditoval, a to jenom proto, že na něj nezískal výhradní zastoupení. Ovšem boží mlýny melou pomalu, ale jistě! ;)
anti-antiradary.cz píše:Dále proč mluvíš o vodě v AntiLaseru, ve verzi, která se už 4, nebo 5 let neprodává? Samozřejmě o tom mluvit můžeš, není to žádný tajemství a bylo o tom napsáno mnoho, jen je to mimo mísu.
To mě také dost štve, když se x-let staré problémy vytahuji a prezentuji jako aktuální nebo se nadměrně zveličuji malichernosti jenom kvůli lepším prodejům produktů, na kterých je větší zisk, např. Valentine One, Laser Interceptor a pod.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

Aneb zloději křičí "chyťte zloděje" x_x
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

anti-antiradary.cz píše:Aneb zloději křičí "chyťte zloděje" x_x
Přesně! Teda takovou sebekritiku jsem fakt nečekal. :-bd
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Když něco stojí za pochvalu, tak to pochválím - třeba jako odvedená práce na Protectoru, který mám i ve verzi 950Mcz+ a který s novým FW hlavy, podává opravdu excelentní výkony!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
DOP
Autoškolák

Příspěvek od DOP »

Zdravím, Mám dotaz. Genevo One: bude přijímat signál gps, bude-li umístěn pod sluneční clonou spolujezdce - tj. vlastně pod střechou ?
Děkuji.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

DOP: Pokud bude připevněn držákem na sklo a vůz nemá pokovené čelní sklo, tak ano.

rB: Zakoupení hotového produktu u konkurence, kterou jsem předtím pomlouval nebo dokonce tajné podplacení jejího vývojáře je také odvedená práce zasluhující pochvalu? ;)

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

DOP: Genevo chytá GPS dignál, i když je na podlaze nebo zavřené v kufru.

AR.cz: no, z úhlavního nepřítele se najednou stal strategický spojenec, bez kterého by Protector patrně neexistoval. Peníze jsou mocný nástroj.
Víte, jak to je...vy také nejste členem fanclubu a také od něj odebíráte zboží...sice přes "pana Čistého", ale odebíráte. Je to vzájemně výhodné a oba se spokojeně můžete tvářit, jak se nenávidíte :-)
Nicméně to nic nemění na faktu, že to dobré detekce má. A taky to má daleko od původního Valentine pevné sady, kterou se vámi zmiňovaný hoch zabýval dřiv. Pokrok nezastavíte :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

rB: Dobré detekce to má kvůli dobrým anténám Beltronicsu, zbytek je jen zpracování a indikace hotových dat z antény. Původní Valentine One GPS Voice jsem kdysi zkoumal a menu i HW provedení bylo prakticky identické, takže daná spojitost se přímo vnucovala ještě předtím než jsem náhodou zjistil, jak to vlastně všechno bylo.

S panem "Čistým" spolupracuji proto, že se přímo nezúčastnil toho honu na čarodějnice a mého pomlouvání jenom kvůli tomu, že jsem si dovolil nabízet jinou značku, ke které jsem získal výhradní zastoupení, na rozdíl od jiných, které tohle zastoupení nezískali.

Ovšem teď je sváteční klid a pohoda, takže bych to dále zbytečně nepitval ... :)

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radar

Příspěvek od řidičBOB »

Svátky skončily včera ;-)
To, že se s vámi baví, není jen o vás. Je to také o tom, že dostal svolení se s vámi bavit od chlebodárce.
Také je pravda, že váš nástup na trh se Stingerem nebyl úplně šťastný. Byli jste dva hlavní na trhu a nebyli jste schopni se domluvit a vlastně nejste dodnes.
Ta historie byla popsaná na několika fórech a na dvou z nich řádně zcenzurovaná, podle zájmu provozovatele ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
DOP
Autoškolák

Příspěvek od DOP »

Zdravím. Mám krátce namontovaný L Interceptor (dual), předtím jsem měl jeden z prvních blinderů.
Dnes jsem zjistil, že Interceptor reaguje (spouští poplach) při ozáření přímým sluncem. Není to občas, je to vždy, když na čidla dopadne přímé slunce... Je to závada nebo vlastnost? Máte s tím nějaké zkušenosti? Pokud to je vlastnost, chová se tak i AL Priority ? Děkuji.
Odpovědět