Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
delphin
Pan Řidič

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od delphin »

A jak je na tom Genovo HD+ ve srovnání G1 a G1S?
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

HD+ má fakt hodně FP - něco jako 975tka ve své době... Řešit se to dá, ale bohužel ne přes aktualizaci SD kartou :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

AntiRadary.cz píše:
Ondřaa píše:Nakonec tedy Genevo One jasná volba. Je nějaký rozdíl mezi Genevo One a Genevo One S?
O 4.000 Kč vyšší cena, větší množství falešných poplachů a mírně vyšší citlivost.
To jsou zas kecy...asi jste s G1S moc nejezdil...
1) s G1S FP mám mnohem míň než s G1
2) detekce má značně lepší

Ale chápu že Sko nebudete chválit když ho nemáte v prodeji...
řidičBOB píše:HD+ má fakt hodně FP - něco jako 975tka ve své době... Řešit se to dá, ale bohužel ne přes aktualizaci SD kartou :-(
Nevím přesně s jakým FW se momentálně prodává HD+ ale posledních pár měsíců co mám nový FW v anténě tak bez FP :ymhug: ten FW by měl být podobný tomu z G1S...za mě momentálně super, ale nevím jestli je už ofiko v prodeji...to je dotaz na prodejce
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No v tom je právě problém... FW se musí nahrát přímo do hlavy, což je minimálně, u většiny aut, nárazník dolů a rozdělání kabeláže. Navíc lze provádět pouze v Pze, což je další velké mínus.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Jestli je ten FW už ofiko v prodeji tak je to bez problemu...jinak mám pocit že stačí jen kabel a aktualizivat skrz něj...takže stačí mít tu spojku někne pod kapotou přístupnou.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Přístupnou spojku máš taky ty, já a jednotky lidí, co o tom něco vědí. Jinak se to montuje standardně - že se k tomu nepoleze.
Btw: nemám pocit, že 99% uživatelů, co za ten systém dají x desítek tisíc, mají chuť někde něco studovat a rozebírat ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

No jasný...ale tak jestli je ten vylepšený FW ofiko v anténách co jdou momentálně od prodejce tak se to nemusí řešit a protože detekce to má super a FP skoro nejsou (je to na úrovni G1S Black s novým FW)

Mimochodem: poznal jsi po té aktualizaci M+ antény zlepšení?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já ale celou doby nemluvím o nových anténách, ale o těch, co jsou v provozu od počátku prodeje a FP mají tedy fakt dost a jízda s tím je velmi otravná!

ad M+ hlava: zatím jsem moc radarů nepotkal, ale to, co jsem potkal, je o hodně lepší. Teď jezdím jiným vozem - zatím zcela pasivním a je to krásný, jak člověk poznává, co všechno se po naší krajině změnilo, kolik nových budov vyrostlo a tak :-) Naštěstí to auto čte dopravní značky (což jsem původně považoval za total pitchovinu), takže to není tak složité...ale je to nuda.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

řidičBOB píše:Já ale celou doby nemluvím o nových anténách, ale o těch, co jsou v provozu od počátku prodeje a FP mají tedy fakt dost a jízda s tím je velmi otravná!
Ahá... Já to bral jako že se "delphi" dotazoval protože by si to chtěl koupit tak současnou produkci...
Tak anténa s prvním FW co jsem měl FP měla dost... po aktualizaci se to vyřešilo. Jen to teda není tak snadný jako u přenosek...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

...ale jestli je již HD+ s novým FW v prodeji, to netuším. Já bych si to už nekoupil. STi je STi.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět