Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
A jak je na tom Genovo HD+ ve srovnání G1 a G1S?
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
HD+ má fakt hodně FP - něco jako 975tka ve své době... Řešit se to dá, ale bohužel ne přes aktualizaci SD kartou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To jsou zas kecy...asi jste s G1S moc nejezdil...AntiRadary.cz píše:O 4.000 Kč vyšší cena, větší množství falešných poplachů a mírně vyšší citlivost.Ondřaa píše:Nakonec tedy Genevo One jasná volba. Je nějaký rozdíl mezi Genevo One a Genevo One S?
1) s G1S FP mám mnohem míň než s G1
2) detekce má značně lepší
Ale chápu že Sko nebudete chválit když ho nemáte v prodeji...
Nevím přesně s jakým FW se momentálně prodává HD+ ale posledních pár měsíců co mám nový FW v anténě tak bez FP ten FW by měl být podobný tomu z G1S...za mě momentálně super, ale nevím jestli je už ofiko v prodeji...to je dotaz na prodejceřidičBOB píše:HD+ má fakt hodně FP - něco jako 975tka ve své době... Řešit se to dá, ale bohužel ne přes aktualizaci SD kartou
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No v tom je právě problém... FW se musí nahrát přímo do hlavy, což je minimálně, u většiny aut, nárazník dolů a rozdělání kabeláže. Navíc lze provádět pouze v Pze, což je další velké mínus.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jestli je ten FW už ofiko v prodeji tak je to bez problemu...jinak mám pocit že stačí jen kabel a aktualizivat skrz něj...takže stačí mít tu spojku někne pod kapotou přístupnou.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přístupnou spojku máš taky ty, já a jednotky lidí, co o tom něco vědí. Jinak se to montuje standardně - že se k tomu nepoleze.
Btw: nemám pocit, že 99% uživatelů, co za ten systém dají x desítek tisíc, mají chuť někde něco studovat a rozebírat
Btw: nemám pocit, že 99% uživatelů, co za ten systém dají x desítek tisíc, mají chuť někde něco studovat a rozebírat
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No jasný...ale tak jestli je ten vylepšený FW ofiko v anténách co jdou momentálně od prodejce tak se to nemusí řešit a protože detekce to má super a FP skoro nejsou (je to na úrovni G1S Black s novým FW)
Mimochodem: poznal jsi po té aktualizaci M+ antény zlepšení?
Mimochodem: poznal jsi po té aktualizaci M+ antény zlepšení?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já ale celou doby nemluvím o nových anténách, ale o těch, co jsou v provozu od počátku prodeje a FP mají tedy fakt dost a jízda s tím je velmi otravná!
ad M+ hlava: zatím jsem moc radarů nepotkal, ale to, co jsem potkal, je o hodně lepší. Teď jezdím jiným vozem - zatím zcela pasivním a je to krásný, jak člověk poznává, co všechno se po naší krajině změnilo, kolik nových budov vyrostlo a tak Naštěstí to auto čte dopravní značky (což jsem původně považoval za total pitchovinu), takže to není tak složité...ale je to nuda.
ad M+ hlava: zatím jsem moc radarů nepotkal, ale to, co jsem potkal, je o hodně lepší. Teď jezdím jiným vozem - zatím zcela pasivním a je to krásný, jak člověk poznává, co všechno se po naší krajině změnilo, kolik nových budov vyrostlo a tak Naštěstí to auto čte dopravní značky (což jsem původně považoval za total pitchovinu), takže to není tak složité...ale je to nuda.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ahá... Já to bral jako že se "delphi" dotazoval protože by si to chtěl koupit tak současnou produkci...řidičBOB píše:Já ale celou doby nemluvím o nových anténách, ale o těch, co jsou v provozu od počátku prodeje a FP mají tedy fakt dost a jízda s tím je velmi otravná!
Tak anténa s prvním FW co jsem měl FP měla dost... po aktualizaci se to vyřešilo. Jen to teda není tak snadný jako u přenosek...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...ale jestli je již HD+ s novým FW v prodeji, to netuším. Já bych si to už nekoupil. STi je STi.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time