Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:AR.cz: a už máte na Stingeru vyřešené FP?
Tak Stinger Card HD a Stinger VIP na FP nikdy moc netrpěly, ovšem hodně záleží na SW, FW a u Stinger VIP i na uživatelském nastavení. Špatným SW/FW a nastavením se z toho dá udělat otravný pípák, čehož samozřejmě neopomene využít konkurence, s doporučeným SW/FW a nastavením o něm prakticky nevím, dokud nepotkám radar.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

no, slyšel jsem to i od uživatelů... S vaší konkurencí už delší dobu přátelské vztahy neudržuji, ale to přece víte ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Nějaké porovnání detekcí a FP mezi STi-R Plus M-Edition a Stingerem by bylo??
Na YT prakticky nic není (krom pár promo videí od SK prodejců...a bez španělských titulků)
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

AntiRadary.cz píše:
řidičBOB píše:AR.cz: a už máte na Stingeru vyřešené FP?
Tak Stinger Card HD a Stinger VIP na FP nikdy moc netrpěly, ovšem hodně záleží na SW, FW a u Stinger VIP i na uživatelském nastavení. Špatným SW/FW a nastavením se z toho dá udělat otravný pípák, čehož samozřejmě neopomene využít konkurence, s doporučeným SW/FW a nastavením o něm prakticky nevím, dokud nepotkám radar.
Vcera jsem updatoval FW a za dnesnich 550 km po cr jen jeden falesnej poplach v K... Az sem zacal premyslet, jestli to neni rozbity:)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Proč máš v CZ puštěné K?
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:no, slyšel jsem to i od uživatelů...
U uživatelů je problém často v tom, že zařízení buďto neaktualizují vůbec nebo jej aktualizují jednou za uherský rok a to zrovna v době, kdy aktuální oficiální SW a FW na webu Stingeru není zrovna optimální. Stinger totiž systém neustále zdokonaluje a rozšiřuje, každou chvíli je k dispozici nějaký testovací SW/FW, který když se osvědčí, tak se objeví na webu Stingeru jako oficiální. Občas se stane, že rozšíření funkcí je z hlediska Stingeru natolik významné, že jako oficiální SW/FW dá k dispozici verzi, která má třeba o něco více falešných poplachů než předchozí verze. To co je významné pro USA a zbytek Evropy, nemusí být až tak významné pro ČR, nemluvě o SR, takže občas je vhodnější nějakou dobu zůstat na starším SW/FW než hned nahrávat nejnovější SW a FW.

Samozřejmě, že dealeři mají k dispozici i většinu testovacího SW a FW, takže v případě zainteresovanosti lze Stinger snadno zdiskreditovat, nemluvě o různém uživatelském nastavení. Myslím, že většina tady chápe, o čem mluvím.
VS* píše:Nějaké porovnání detekcí a FP mezi STi-R Plus M-Edition a Stingerem by bylo??
Určitě bylo, ale nač? Většina srovnávacích videí je od prodejců, kteří mají přístup k jedné i druhé značce, takže příznivci Beltronicsu stejně neuvěří, že by Stinger mohl být lepší a majitelé Stingerů jsou většinou spokojení s tím co mají a nepotřebují si nic dokazovat a ověřovat.
VS* píše:Proč máš v CZ puštěné K?
Protože je to K Low Power na MRCD a pod., které má ČR tak málo falešných poplachů, že se jej ani nevyplatí vypínat a dá se tak jezdit po celé Evropě bez přelaďování Stingeru. Standardní K je stejně prakticky nepoužitelné, X se prakticky nepoužívá, takže Ka a K Low Power úplně postačuje. I když u Stingeru není problém zapnout/vypnout K pásmo stiskem jediného tlačítka, takže je to spíše o pohodlnosti a jistotě, že jej pak v zahraničí nezapomenu zapnout.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

VS* píše:Proč máš v CZ puštěné K?
Protoze jsem kazdej tyden ve ficolandu a jsem linej to zapinat a vypinat... A jednou, dvakrat za tyden si overim, ze ar funguje ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

AntiRadary.cz píše: Určitě bylo, ale nač? Většina srovnávacích videí je od prodejců, kteří mají přístup k jedné i druhé značce, takže příznivci Beltronicsu stejně neuvěří, že by Stinger mohl být lepší a majitelé Stingerů jsou většinou spokojení s tím co mají a nepotřebují si nic dokazovat a ověřovat.
Na YT prakticky není žádné video z CZ krom Vašeho YT kanálu...
Ale u jiných detektorů je videí spousta...
Myslím že nejen mě by zajímal výkonostní rozdíl mezi Belscorty, Genevem a Stingerem
Najít nějaký stacionár a dát pár průjezdů by nebylo od věci...
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

VS* píše:Ale u jiných detektorů je videí spousta...
A kolik jich zbyde, když odečtete Vaše videa, videa řidiče Boba, x2005 a ještě 3-4 podobných fanatiků, kteří to mají spíše jako hobby než skutečnou pomůcku? Asi moc ne, co?

Já fakt nemohu za to, že třeba takový Bond nemá potřebu všude možně honit radary, jezdit kolem nich kolem dokola, natáčet si je na video a pak to honem publikovat na YT + různých fórech. Pravdu říci, ani se mu nedivím. Antiradar je normální elektronická pomůcka pro řidiče, něco jako je třeba rádio, navigace nebo třeba mobilní telefon, a pokud spolehlivě funguje, tak je majitelé určitě neustále netestují, nenatáčejí a nesrovnávají s jinými značkami.
VS* píše:Myslím že nejen mě by zajímal výkonostní rozdíl mezi Belscorty, Genevem a Stingerem
Najít nějaký stacionár a dát pár průjezdů by nebylo od věci...
Ale vždyť to již tady bylo a ne jednou, ale nakonec to stejně vyústilo v napadání z falšování výsledků, alobalu na anténě, imitátoru na sedadle a podobných nařčení.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já taky netestuji...to bejvávalo. Ale když jedu kolem radaru a mám čas, tak se otočím a zavzpomínám na časy dávno minulé. Pár detektorů v autě vozím, takže vždycky je co zapojit.
Myslím, že přijde čas i na Stinger :) Na něm mi akorát nejvíce vadí fakt, že není propojen s laserem, resp. se spolehlivým laserem - jako jedno zařízení. V tom má pro mne Protector velkou uživatelskou výhodu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět