řidičBOB píše:Při přejezdu z PL do ČR nastala situace, kterou by člověk nevymyslel... Protector zaspal úplně a RL měl seplou detekci MRCD, takže asi spal taky![]()
![I dont know :-??](./images/smilies/106.gif)
![Hypnotized @-)](./images/smilies/43.gif)
Frekvence sis nevšiml v té rychlosti?
řidičBOB píše:Při přejezdu z PL do ČR nastala situace, kterou by člověk nevymyslel... Protector zaspal úplně a RL měl seplou detekci MRCD, takže asi spal taky![]()
Tak tohle je fakt pech, jedině koupit 3. detektor, který bude kontrolovat ty 2.řidičBOB píše:Při přejezdu z PL do ČR nastala situace, kterou by člověk nevymyslel... Protector zaspal úplně a RL měl seplou detekci MRCD, takže asi spal taky![]()
Většinou upozorní včas, záleží na konkrétní situaci a reakci řidiče, ale určitě je lepší detektor mít než jej nemít. Mám podobné reference dokonce od zákazníka s Quintezzem, že mu již pár pokut při měření za jízdy v protisměru zachránil a to se jednalo o levný detektor za cca 7.000 Kč: http://www.antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=1663corsaczek píše:Pořád koketuju s myšlenkou koupě Genevo One (případně S). Dneska byla "nadpředpisová" rychlost na státovkách a říkám si - jak včas tenhle detektor upozorní na protijedoucí Octavii? Dneska jsem to zkoušel vychytat, ale není šance si jich všimnout včas (nevím teda na jakou vzdálenost měří). Díky za vaše postřehy.
Třeba u mě. Mám kompletní příslušenství na Valentine One, včetně přísavkových držáků a držáků na sluneční clonu, z které se dá udělat vertikální držák na čelní sklo. Stačí napsat na obchod@antiradary.cz nebo zavolat na 607 78 78 99.zde. píše:Taky bych koupil GenevoNevite kde se da sehnat drzak na sklo na Valentine One? Muj utrpel castym prehazovanim mezi auty a uz to neni k ziti..
Např tady má nové držáky za prima cenuzde. píše:Taky bych koupil GenevoNevite kde se da sehnat drzak na sklo na Valentine One? Muj utrpel castym prehazovanim mezi auty a uz to neni k ziti..