Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Nabízím k prodeji Genovo One, nákup nového 5/2015 s cenou 5.000 Kč.
Nevyužívám....
Nevyužívám....
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...petře_petře...jestli ty nejsi z jedného nejmenovaného eshopu, kde má tvůj švára tento typ na prodej a shodou okolností i za stejnou cenu
Trochu mi uniká smysl ojebů tohoto typu Vždyť o nic nejde
Trochu mi uniká smysl ojebů tohoto typu Vždyť o nic nejde
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Trochu jste mne polekali.. Jezdím a prenoskou AT a IT a SK v podstatě co 14 dní. Mám to schovávat?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V SK a ani v IT jsem se nesetkal, že by po tom vyloženě policajti šli. Dokonce kolega, který v SK působí, měl několik kontrol z jiných důvodů, přenoska za oknem a nikdo si toho ani nevšiml. V IT na to pečou úplně a pokud je neprovokuješ, tak na tebe tamní squadra kašle.
V AT jsem byl několikkrát i s přenoskou a taky dobrý - nikdo se o nic nezajímal, byť kontroly u silnic nějaké byly.
Ale víš, jak se říká - do té doby se se džbánem chodí pro vodu...
V AT jsem byl několikkrát i s přenoskou a taky dobrý - nikdo se o nic nezajímal, byť kontroly u silnic nějaké byly.
Ale víš, jak se říká - do té doby se se džbánem chodí pro vodu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Slyšel jsem to jako perličku přímo od zákazníka - majitele Stinger Card. Nenacházím důvod, proč by si měl vymýšlet.VS* píše:Právě např o katalogu jednotek v interiéru auta a přenosek někde v DE jsem už slyšel...a proto se mě zdá divné že by tam neměli stingera...
Stačí Genevo One. Detekční část je stejná, rozdíl v citlivosti je jenom SW záležitost, která ale podle ohlasů na Internetu nese se sebou vyšší množství falešných poplachů. Určitou výhodou je vertikální držák a roční aktualizace zdarma, ale ty lze přikoupit i ku Genevo One a stejně pak má lepší poměr výkon/cena.code píše:Dle vašich rad se tedy rozhoduju mezi Genevo One a Genevo One S. Cenový rozdíl v případě mírně jetého detektoru je 4.500,- Kč. Mám si připlatit nebo stačí Genevo One? Díky
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ten nárůst FP G1 vs. G1S není nijak dramatický... A ať je nárůst citlivost způsoben čímkoliv, tak každý metr se občas může hodit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
G1 a G1S nemají stejný HW...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
VS: Nepsal jsem stejný HW, psal jsem stejnou detekční část a za tím si stojím! Samozřejmě, že kvůli odlišnému typu displeje musí mít část HW jinou, ale anténa a anténní deska je identická s anténní deskou Genevo One.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Je fakt ze ten G1 ma displej jak radiobudik z trznice za 199,- a nebo jak hodiny v lexusuřidičBOB píše:ten nárůst FP G1 vs. G1S není nijak dramatický... A ať je nárůst citlivost způsoben čímkoliv, tak každý metr se občas může hodit.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k