Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Pokud kontrola proběhne, následuje zabavení a mastná pokuta v řádech stovek, dle nálady polizeimana ...
Zkušenost z dojčlandu (detektor byl v batohu, zmetci prohledali celé auto) předpokládám že rakušáci jsou na tom obdobně.
Zkušenost z dojčlandu (detektor byl v batohu, zmetci prohledali celé auto) předpokládám že rakušáci jsou na tom obdobně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
změnil jsem kvůli tomu umístění rakouské známky. říkal jsem si, že u zrcátka to není vhodné, když je tam detektor, tak ji dávám do rohu.
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, stát se to může...také jsem slyšel tyhle historky. V CH byl za to dokonce známej uvězněn, bo odmítl zaplatit asi 700 franků pokuty
Detektor měl vzadu v kufru v krabici zabalený, neaktivní.
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
v nemecku se s tim neparou. mi ho zabavili jeste v dobe, kdy byly hranicni kontroly a ja ho zapomnel sundat. bylo to drahe.
rekl bych, ze dnes je vyhoda v tom, ze se hodne vozi kamery. G1S ji pripomina.
rekl bych, ze dnes je vyhoda v tom, ze se hodne vozi kamery. G1S ji pripomina.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB píše:ano, stát se to může...také jsem slyšel tyhle historky. V CH byl za to dokonce známej uvězněn, bo odmítl zaplatit asi 700 franků pokutyDetektor měl vzadu v kufru v krabici zabalený, neaktivní.
Tohle je bohužel moje osobní zkušenost.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pevná sada založená na hlavě STiR / STiR+ / STiR+M je samozřejmě velmi doporučovaná pokud někdo jezdí často za hranice, chce mít jistotu a klid. O tom žádná diskuze není.
M.Z.: To Tě normálně v Krautlandii zastavila policie na silnici a začali Ti prohledávat celé auto i batoh (!?) kvůli podezření, že máš detektor? Nebo jak?
Jinak já teda v cizině detektor nepoužívám, vždycky těsně před hranicemi zastavím, sundám ho a někam schovám, obvykle právě do batohu / kufru. V Rakousku stejně měří často lasery a v Německu mě ještě nikdy nikdo nestavěl.
Jinak já teda v cizině detektor nepoužívám, vždycky těsně před hranicemi zastavím, sundám ho a někam schovám, obvykle právě do batohu / kufru. V Rakousku stejně měří často lasery a v Německu mě ještě nikdy nikdo nestavěl.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
Tohle občas čechům dělají. Když jsem jel kdysi dávno v 99r. s kámošema v létě lozit do ALP, tak nás v AT taky prohledávali (stáli jsme na odpočívadle a přijeli za náma), museli jsme rozbalit i spacáky... Jeli jsme novou Xsarou.
Možná už od toho upustili, s detektorem je zkušenost z r.2009.
Neměli žádné podezření, prostě pro strýčka příhodu, asi si buzeranti mysleli, že vozíme kalašnikovy a drogy.
Možná už od toho upustili, s detektorem je zkušenost z r.2009.
Neměli žádné podezření, prostě pro strýčka příhodu, asi si buzeranti mysleli, že vozíme kalašnikovy a drogy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...drogy byly velmi časté
Ale AR hledali/hledají primárně, protože vědí, že tady se to hojně používá. Stačí, když vidí na čelním skle otisky od přísavky...
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
taky mi sveho casu prohledavali v D auto - pri navratu z lyzi. nacumovali i do nadobky ostrikovacu a hrozne je urazilo, kdyz jsem se v tu chvili zacal smat. pripadal jsem si jak pri setkani se Simirem a spol
Autoforum.cz