Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
VS*
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od VS* »

Mám pocit že průměr to začíná počítat hned od hlášení a né až přesně od čáry...takže se ti tam připočetla rychlost před zbržděním a čárou
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Máš dobrý pocit... Třeba na Poděbradské do centra to hlásí daleko před čarou, ještě před světlama, takže když chytneš červenou, tak na konci je průměr nějakých 20-30kmh.
Ale průměr je myslím jenom taková fíčurak navíc...důležitý je ohlásit ten úsek jako takový.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

tvl, to jsou zvuky jako ze Star Wars x_x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Dnes na mne působilo asi vedro a jelikož jsem se vcelku dobře vyškolil, tak mi nedá, abych se nepodělil o svou blbost :-B
Včera jsem si vyzvedl fungl nové Genevo a namontoval jej do Superbu - hezky nahoru k zrcátku. GPS chytla okamžitě; hlášení úsekovek, rychlosti - vše fungovalo bez jakýchkoliv problémů. Ráno jsem jel tunelem a detekce až pod radarovou hlavou. Tak jsem si říkal, že tohle není směroplatné, protože tunel je prostě tunel. I když kolega vedle mne pravil, že tohle bylo prašivé. Bylo...
Pak nějaké couračky po městě a na 5.5. B7 s pirátem... Detekce opravdu hooodně prašivá, což už mne zneklidnilo. Detekce je vidět na videu. Než jsme se s kolegou probrali z překvapení, tak na konci Nuseláku červená O1 s pirátem a detekce opět průser. Tak jsem zvedl tlf na gebiče a říkám, že G1S asi problém - i když jsem už měl asi 3 kousky a vždy detekce v oukeji. Než jsme se pustili do hlubší diskuze, tak kolega za volantem zaťukal na čelní sklo a v tu samou chvíli to vyřkl i gebič. Nenapadlo nás nic chytřejšího než vytáhnout detektor z okénka a udělat ještě jeden průjezd. Najeli jsme od Kongresovky a detektor venku začal okamžitě řvát - čili excelentní detekce! Pak nás ještě napadlo dát G1S na horizontální držák, co nejblíže k zrcátku a co nejvýš - jestli tam není tzv. místo na telepas. Není :-( Detektor za oknem prostě mlčí.
Po zastavení jsem se podíval na sklo, které opravdu hází lehký barevný odlesk, což lze přehlédnout. Štítek ale mluví jasně!
2015-08-06 11.19.03.jpg
2015-08-06 11.19.58.jpg
Tohle "speciální" sklo, které je vyhřívané a automaticky tím pádem i IR, se do Superbů 3. generace montuje standardně od Style+.
Takže bacha na to - přenosný detektor je opravdu nepoužitelný...v žádném místě za sklem se k němu vlnky nedostanou, resp. dostanou, ale hodně pozdě 8-x
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pavproch píše:Kura, to sem jelenec?!?

Jedu si takle po silnici II. třídy, vjíždím do obce, najednou slečna z podpalubí "pozor úsekovka" (s předstihem), fpoho dobrzdím tak, že na čáře začátku úsekovky mám přesně tacho 50, celou úsekovku (pár stovek metrů) projedu přesně tacho pade (čili reál/GPS ešče míň) a přesto mi sslečna po výjezdu z úsekovky milostivě oznámila, že sem měl průměr (GPS) 57 :-?

sem blbý já nebo ona?
slečna je fakt v tomhle místě nějaká zblblá.... neska sem to tama projel v koloně tacho 40 a míň a ohlásila mi průměr 45.... *-:)

II/121 , obec Velká ve směru od Milevska
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

Spectral píše:gebic: Díky. Kde zjistím SN? Papíry od toho nemám, kupoval jsem to s minulým autem a od Vás mám jen demontáž/montáž do nového auta...
Anténa nepocházela z ČR distribuce a bohužel byla v ní vlhkost. Vše jsme vyřešili GPS+ s HD+ a doufám, že vše nyní bude 100%. :-bd
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

gebic: Věřím, že ano. Stacionáry to hlásilo ukázkově a u Vyškova dokonce Ka od PČR v protisměru... :)
Díky za dnešní péči.
:ar!
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

Maly testík HD+ SE, Redline a P950M
Ramer 34.0GHz

http://www.antiradary-forum.net/viewtop ... 057#p73057
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Hezky vyrovnané detekce...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

No pro mě velké překvapení je redline vertikál/horizontál...já čekal propad detekce a ona byla stejná

Celkově rozdíl v metrech...hlava M+ je úplně dole v nárazníku, HD+ na palubce a redline u zrcádka

Vždy jen jeden detektor zapnutý aby se nerušili
Odpovědět