Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Mám pocit že průměr to začíná počítat hned od hlášení a né až přesně od čáry...takže se ti tam připočetla rychlost před zbržděním a čárou
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Máš dobrý pocit... Třeba na Poděbradské do centra to hlásí daleko před čarou, ještě před světlama, takže když chytneš červenou, tak na konci je průměr nějakých 20-30kmh.
Ale průměr je myslím jenom taková fíčurak navíc...důležitý je ohlásit ten úsek jako takový.
Ale průměr je myslím jenom taková fíčurak navíc...důležitý je ohlásit ten úsek jako takový.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dnes na mne působilo asi vedro a jelikož jsem se vcelku dobře vyškolil, tak mi nedá, abych se nepodělil o svou blbost
Včera jsem si vyzvedl fungl nové Genevo a namontoval jej do Superbu - hezky nahoru k zrcátku. GPS chytla okamžitě; hlášení úsekovek, rychlosti - vše fungovalo bez jakýchkoliv problémů. Ráno jsem jel tunelem a detekce až pod radarovou hlavou. Tak jsem si říkal, že tohle není směroplatné, protože tunel je prostě tunel. I když kolega vedle mne pravil, že tohle bylo prašivé. Bylo...
Pak nějaké couračky po městě a na 5.5. B7 s pirátem... Detekce opravdu hooodně prašivá, což už mne zneklidnilo. Detekce je vidět na videu. Než jsme se s kolegou probrali z překvapení, tak na konci Nuseláku červená O1 s pirátem a detekce opět průser. Tak jsem zvedl tlf na gebiče a říkám, že G1S asi problém - i když jsem už měl asi 3 kousky a vždy detekce v oukeji. Než jsme se pustili do hlubší diskuze, tak kolega za volantem zaťukal na čelní sklo a v tu samou chvíli to vyřkl i gebič. Nenapadlo nás nic chytřejšího než vytáhnout detektor z okénka a udělat ještě jeden průjezd. Najeli jsme od Kongresovky a detektor venku začal okamžitě řvát - čili excelentní detekce! Pak nás ještě napadlo dát G1S na horizontální držák, co nejblíže k zrcátku a co nejvýš - jestli tam není tzv. místo na telepas. Není Detektor za oknem prostě mlčí.
Po zastavení jsem se podíval na sklo, které opravdu hází lehký barevný odlesk, což lze přehlédnout. Štítek ale mluví jasně! Tohle "speciální" sklo, které je vyhřívané a automaticky tím pádem i IR, se do Superbů 3. generace montuje standardně od Style+.
Takže bacha na to - přenosný detektor je opravdu nepoužitelný...v žádném místě za sklem se k němu vlnky nedostanou, resp. dostanou, ale hodně pozdě
Včera jsem si vyzvedl fungl nové Genevo a namontoval jej do Superbu - hezky nahoru k zrcátku. GPS chytla okamžitě; hlášení úsekovek, rychlosti - vše fungovalo bez jakýchkoliv problémů. Ráno jsem jel tunelem a detekce až pod radarovou hlavou. Tak jsem si říkal, že tohle není směroplatné, protože tunel je prostě tunel. I když kolega vedle mne pravil, že tohle bylo prašivé. Bylo...
Pak nějaké couračky po městě a na 5.5. B7 s pirátem... Detekce opravdu hooodně prašivá, což už mne zneklidnilo. Detekce je vidět na videu. Než jsme se s kolegou probrali z překvapení, tak na konci Nuseláku červená O1 s pirátem a detekce opět průser. Tak jsem zvedl tlf na gebiče a říkám, že G1S asi problém - i když jsem už měl asi 3 kousky a vždy detekce v oukeji. Než jsme se pustili do hlubší diskuze, tak kolega za volantem zaťukal na čelní sklo a v tu samou chvíli to vyřkl i gebič. Nenapadlo nás nic chytřejšího než vytáhnout detektor z okénka a udělat ještě jeden průjezd. Najeli jsme od Kongresovky a detektor venku začal okamžitě řvát - čili excelentní detekce! Pak nás ještě napadlo dát G1S na horizontální držák, co nejblíže k zrcátku a co nejvýš - jestli tam není tzv. místo na telepas. Není Detektor za oknem prostě mlčí.
Po zastavení jsem se podíval na sklo, které opravdu hází lehký barevný odlesk, což lze přehlédnout. Štítek ale mluví jasně! Tohle "speciální" sklo, které je vyhřívané a automaticky tím pádem i IR, se do Superbů 3. generace montuje standardně od Style+.
Takže bacha na to - přenosný detektor je opravdu nepoužitelný...v žádném místě za sklem se k němu vlnky nedostanou, resp. dostanou, ale hodně pozdě
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
slečna je fakt v tomhle místě nějaká zblblá.... neska sem to tama projel v koloně tacho 40 a míň a ohlásila mi průměr 45....pavproch píše:Kura, to sem jelenec?!?
Jedu si takle po silnici II. třídy, vjíždím do obce, najednou slečna z podpalubí "pozor úsekovka" (s předstihem), fpoho dobrzdím tak, že na čáře začátku úsekovky mám přesně tacho 50, celou úsekovku (pár stovek metrů) projedu přesně tacho pade (čili reál/GPS ešče míň) a přesto mi sslečna po výjezdu z úsekovky milostivě oznámila, že sem měl průměr (GPS) 57
sem blbý já nebo ona?
II/121 , obec Velká ve směru od Milevska
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Anténa nepocházela z ČR distribuce a bohužel byla v ní vlhkost. Vše jsme vyřešili GPS+ s HD+ a doufám, že vše nyní bude 100%.Spectral píše:gebic: Díky. Kde zjistím SN? Papíry od toho nemám, kupoval jsem to s minulým autem a od Vás mám jen demontáž/montáž do nového auta...
gebic: Věřím, že ano. Stacionáry to hlásilo ukázkově a u Vyškova dokonce Ka od PČR v protisměru...
Díky za dnešní péči.
Díky za dnešní péči.
Maly testík HD+ SE, Redline a P950M
Ramer 34.0GHz
http://www.antiradary-forum.net/viewtop ... 057#p73057
Ramer 34.0GHz
http://www.antiradary-forum.net/viewtop ... 057#p73057
No pro mě velké překvapení je redline vertikál/horizontál...já čekal propad detekce a ona byla stejná
Celkově rozdíl v metrech...hlava M+ je úplně dole v nárazníku, HD+ na palubce a redline u zrcádka
Vždy jen jeden detektor zapnutý aby se nerušili
Celkově rozdíl v metrech...hlava M+ je úplně dole v nárazníku, HD+ na palubce a redline u zrcádka
Vždy jen jeden detektor zapnutý aby se nerušili